Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-10-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-10-04

Hello!

Éppen egy fantasztikus zenét hallgatok.. Bátyám egyik zseniális osztálytársa alkotta a címe: Lajoskaaa2333kilalkas ...:D Elmés, mi?

Szóvalhát ma csütörtök van.. Megint elég régen nem írtam.
Ma aránylag jó napom volt, csak a vége volt kissé kellemetlen.
De inkább kezdjük a tegnappal. Napközben suli, semmi extra, Délután meg osztálytánc próba jó szar volt.. Az egyetlen jó h én állok a lepel sarkán, sokat fogok futkosni, ami jó. Meg lehet h csak a sarkon állók lesznek színes cuccba.. (a sarkon álló emberek amúgy is szeretnek feltűnést kelteni..úgy több a vendég...:D) Na mind1, hát érdekes volt...na jó, valljuk be..egyelőre úgy érzem, szar lesz. Ez a Kránicz tiszta gyagyás..és leszólta a zenét..no mind1...
Utána gyakoroltuk a keringőt..Beállította a fiókat magasság meg soztály szerint.. Természetesen kb az egész bagázsból a Laci a legmagasabb.. Esetleg a Pozdi versenyezhet vele:D meg a Rada Zoli..
Hát így aztán hátra kerültünk, amit különösebben nem bánok.. Laci szétunta a fejét..bár meg kell hagyni, különösebben én sem élveztem h nézhetem a többiek bénázását, lévén h nekem annyit kell csinálnom, h befordulok a Laci elé. Ismét kifejtette h ez a karemelegetés nem valami sikkes..tök szar, ilyenkor úgy érzem magam int egy trampli tehén..lehet h az is vagyok..
Meg kérdzte h szoktunk-e inni a 2 keringó közt..ez lesz az első keringőm, hozzátenném...:D Mondom h nem..erre néz rám nagy szemekkel..:D Mondtam neki h ő ihat, enegem nem zavar, amyg nem esik össze..erre kijelentette, h annyit nem szokott...:D Csak a keringő már kóválygó lesz...:D Azért remélem h ez csak vicc volt.. Mikor Zsúnak mondtam a dolgot hazafelé jövet, elkezdi: Igyunk má velük...:DD Jó hát tőlem végülis ihatunk..csak a Nikinek nem adunk, mert ő nem tud mértéket tartani...mint tapasztaltuk már párszor..
A forgást is gyakorolzuk tegnap..hát először nagyon szar volt, aztán mondtam a Lacinak h hadd táncoljak egyet egyedül...Utána konszoldálódott a helyzet és néha teljesen jól csináltuk..:D Máskor nem..:) Volt h nem éreztem semmi különbséget az eddigiekhez képest, a Laci viszont mindegyiknél mondta h ez tök jó!..ez is teljesen jó volt!:DD Beszéltünk a cipő témáról is..ő kijelentette h magassarkó kell... Ekkor megint tramplinak éreztem magam, h én elsősorban arra törekszem h tudjak még járni a szalagavató végére, amit egy ilyen cipő nem segítene elő..Na hát majd meglátjuk, mi lesz..de egyelőre kitartok amellett h balettcipő..vagy max ha találok, akkor valami törpesarkúval beérném.. De jobb lenne a belettcipő..majd meglássuk.
Tánc után elmentem Zsúval Rianbe, aztán haza..nem volt délután angol, úgyh Hawaii-oztam:D Ami egyet jelent a semmittevéssel..

Ma meg..semmi extra. Meglepődtem mikor a Laci rámköszönt a folyosón..Mér csak 1 hét és leveszik a fogszabilyát..fura, h tudok más ilyesfajta dolgának örülni.. De át tudom érezni, sztem már tökre várja ő is.. Olyna jó, h pont így alakult..most még mindkettőnknek van..de már nem sokáig..már csak 39 nap..részemről..
8. órában a könyvtárban írtam Ady TZ javítót.. Pont akkor jött be Miklós bácsi..én mondtam meg neki h milyen könyvet keres, vicces volt..:) Aztán hazajöttem, majd 5 perc múlva futólépésben távoztam matekra... A liftből mikor kiszálltam, találkoztam a Petivel..4 kisgyerekkel jött le..hát vicces volt..kb mint valami óvóbácsi..:)
Enikő néni teljesen odavolt a dobókockás nyakláncomért és megkért h vegyek az unokájának karácsonyig..de úgyis megyek majd, úgyh megígértem, h természetesen...
Tisztára mint mama...:)))

Erről jut ezsembe, a hétvége jó volt..maga a szintfelmérő annyira nem votl ínyemre, de hát..meglátjuk..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat