Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2009-03-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2009-03-13

Hello!

Most éppen megint egészen boldogságos a hangulatom. Na jó, ne túlozzunk, boldog nem vagyok, főleg akkor nem, mikor eszembe jut a mikro ZH..
BAAAAAAAAZZZZZ
nem hiszem el..ahogy írtam a naplóm tök véletlenül oldalra néztem és itt van a diákom meg a személyi, bérletek minden, amiről tegnap este óta azt hittem, elvesztettem őket. Erre itt vannak az asztalomon áááá..
Viktória, gratulálhat magának..:D

Szóval a mikro elég siralmas volt, pedig gyakorlatilag minden nap erre készültünk Brigivel és tudtam is csomó mindent. Olyan szinten ez jár az agyamban még mindig, hogy erről álmodtam. kész.. :)
Nade..ugye kedd este óta nem nagyon vagyok képes koncentrálni. Hát ja. :D

Igazából most ilyen érdekesek a dolgaim. Olyan szokatlan és furcsa minden. Néha úgy érzem, hogy ha bármit elérhetek, máskor úgy, hogy semmit se. (megjegyzem, h amint befejezem a naplót és elkezdek makrozni, biztos h be fog állni az utóbbi állapot..:D)

Na mind1, kicsit mesélek a hetemről:
bár túl sok minden nem történt..:D
Hétfőn reggel mentünk lőni, vicces volt, mert mostmár pisztollyal lőttünk, én végig ülve a biztonság kedvéért, Brigi állva.. bontotta a vakolatot, nagy volt :DDD. Utána bementünk suliba, mikroztunk, aztán sörnap lévén kikötöttünk a Traffordban:) 2 hete ez volt az első hétfő, hogy nem beszéltük meg a Mátéval, hogy találkozunk fél 3kor. Pedig még akkor sztem ott voltam.
Kedden írtuk volna a mikrot, mi gyros-oztunk, Traffordban voltunk meg Westendben. Brigi meg én nagy arcok vagyunk.
Este meg hát..találkoztunk vele:) Jó volt így 5 nap után végre. Duna part, holdfény meg a köd a víz felett...húú, gyönyörűszép volt, nem tudom, mennyire sikerült neki megörökíteni, de ah, nagyon jól nézett ki. Mármint a köd. Meg Ő is:D
Anyu meg megharagudott. Megértem én őt is.. De ő meg nem próbál megérteni engem, az egészben csak a rosszat látja. Igazából teljesen senki nem ért, még Brigi se, pedig ő aztán titkaim és mindenem tudója kb:) meg a Nyünyőm :D
Ja a Pucutrigómmal meg mostanában tök sokat beszélgetünk MSNen, először kedden dumáltunk. Most aztán van neki az a pécsi srác..hát kíváncsi vagyok mi lesz belőle, mert ő eléggé odavan, meg a srác is, de Pécs nincs a szomszédban. De remélem valóra válik az,a mit szeretne.:)

Szerda semmi extra, bementünk, tanultunk. Felhívtuk Dávidot, h jöjjön az E-be, mondta 20 perc. Mondom oké, hát siess, van itt neked valami, erre: Oké, 10 perc múlva ott vagyok. :DDD
Eljöttek, leszólta a cuccot, h zöldfejű, meg se nézte.:( Nem csoda, h Brigi nem akarta odaadni. Utólag azt mondta, meglepődött:)
Aztán ott üldögéltek, ittak Gergő pálinkájából. Elhívtuk Emesét is a csütörtöki banzájra.
Aztán haza.

Csütörtökön reggel gyak volt ugyebár, Bogika megint késett, de azért jó arc a csaj. :) Utána V2 előtt vártuk Dávidot, cigiztek, aztán Brigi egyszercsak megsüllyedt:D Meg aztán később mégegyszer, hát az baromi nagy volt. Mi meg fogtuk a kezét, mert beakadt és nem tudott kijönni :DDDDDD Aztán egész nap para a mikro miatt, lementünk Traffordba hogy bemásoljuk a kitörölt Neptunos üzenetet. Utána meg leragadtunk a gmailemen és szétröhögtük magunkat. Kicsit elkeserített mikor megnéztük azt a csajt iWiWen és Brigi 5 kép után azt mondta h na jó, ennyi elég is belőle.. Én meg belegondoltam, h vele igen és velem most nem. Ennyivel rosszabb vagyok vagy mi? És nem mellesleg..mind1.
Meg megnéztük a Nórát, na ő viszont szép csaj, kielemeztük a képeket.. Brigi vidáman kijelentette, h azért ő se tökéletesen vékony. Hát ezért szerintem de.:)

Na mind1, utána nekiültünk tanulni, írt Máté SMSt, aztán beugrott ő is. A ZH előtt aztán már idegbajosak voltunk, fáztam, fájt a hasam, remegett a kezem, tiszta ideg voltam. Beültünk, megírtuk aztán dühöngtünk, h csesszék meg. Alighogy jöttünk ki, Emese hívta Brigit, nekem kellett beszélni vele, utána Dáviddal..áhh, halál volt. Tegnap este telefonáltam Emesével, Brigivel, Kicsihuszárral, Lacival, Mátéval, Gergővel, szóval kb mindenkivel, aki ott volt. Illetve Zsomborral nem, de nem baj, az kihagyható a spéci telójával:DD Az a srác is..tök kész.. De nagyon jó fej ő is meg a többiek is:D Főleg pl amit Kicsihuszár a múltkor az Icsában előadott...betegre röhögtük magunkat:DD K nagy volt. Brigi mondta h este eszébe jutott az a sztori és még mindig nem bírta ki nevetés nélkül.:D

Na mind1, hazajöttem, intézkedtem és kb folyamatosan telefonáltam. Elvesztettem a bérleteket - legalábbis azt hittem, mint tudjuk :DDD - idegeskedtem, aztán kimentem a 19:31es buszhoz, aztán hazaszaladtam Britney-ért:D Utána végül vonattal mentem. El is értem a Bertalan Lajos utcáig, Kicsihuszár kijött elém, Bementünk, már majdnem mindenki ott volt, Mátét meg Zsombort kivéve. Fiúk már készek voltak Gergő pálinkájától:D Dávid mosolygott mind a vadalma meg kacsintgatott meg puszikat küldözgetett:D Én meg vissza.. Csocsóztunk Emesével Kicsihuszár meg Dávid ellen, szerencsére egyszer se kellett másznunk:D
Aztán már volt minden..:D Söröztem, pálinkát ittam meg sprite-bacardit..az finom volt:)
Beszélgettünk, Kicsihuszár leöntötte Gergő hátát sörrel, mert a mozgáskoordinációja tök okés volt:DDD Hatott a sör is, király volt a koedukált WC, de legalább jófejek voltak a közlekkaros srácok:DD
Valami lassúfélét táncoltunk Dáviddal közepesen gyorsan:D Utána meg Mátéval táncoltam. Tök jól táncoltak amúgy =)))
Én is már jó állapotban voltam, de pl Laci volt a legjobb. Mikor néztem a Dávidot meg Zsombort (és már nem volt rajtam a pulcsim..:D), odajött és elkezdett nekem magyarázni, hogy a monogámia tök hülyeség (bár először a bigámiára mondta ezt:D) és hogy így meg úgy. Én meg mosolyogtam. Aztán egy idő után inkább elmentem piáért. :) Meg mikor az asztalnál ültünk, mosolyogtam rá, erre így felhúzta az orrát, mire én is. Aztán mondta, h Edó is ugyanígy csinálja ezt. =) Olyan aranyos, hogy még mikor így van, akkor is eszébe jut:).
Máté meg mindig mondtam h mosolyogjak.. aztán valami olyasmit mondott, hogy én vagyok a legjobb dolog az életében meg hogy egy tündér vagyok..mire Kicsihuszár mondta, hogy nem is, mert angyal vagyok (de lehet h fordítva mondták):). Vicceskedtünk a 'Marlbis melltartómmal':D.
Csocsóztunk vmi pasik ellen, én meg Máté. Nem nyertünk, de tök sok gólt rúgtam. Aztán lett szurkolótáborunk is, úgy 15 ember személyében:D
Ja, Laciék tartottak egy néptáncos bemutatót, Laci már akkor is nagyon táncos kedvében volt, mikor megérkeztem, de utána..kész. Csinált ilyen lábcsapkodást meg mindent, tök király volt. Énekeltek is, aztán meg együtt táncoltak, Dávid, Kicsihuszár, Laci meg Máté is:DDD Nagyon nagy olt, én szétröhögtem magam:DD Gergőt is be akarták állítani, ő nem akart, erre Máté fogta és felemelte:DD késsssszzzz:D

Hát..azt hiszem, mindent elmondtam. Utána elindultunk, hívott anyu és persze - jogosan - ki volt akadva. Aztán beszélt Mátéval. Végül megállapodtunk abban, h megyek haza az első vonattal, mert én azt hittem, hogy még nem haza indulunk. Erre mindenki felajánlotta, h aludjak nála:D Laci mondta, h ha nála alszom, én megkaphatom az ágy egyik felét, ő meg alszik a másikon:D Gergő azt mondta, h ha nála leszek, én megkapom az ágyat, ő meg alszik a földön. Erre Laci h túltegyen rajta : Jaja, én is. Viktória, ha nálam alszol, alhatsz az ágyon..én meg alszom a..másik felén :DDD Dávid mondta h ha hozzá megyek, külön ágyat kapok:D Nem is tudtam volna hirtelen dönteni, de nem is kellett szerencsére:) Lacival osztoztunk egy üveg vízen mivel mindketten jól voltunk:D Meg beszélgettünk, aranyos volt.:)
Aztán jött a busz, elmentünk az Astoriára.. azt hittük, Kicsihuszár meg Gergő a buszon maradtak, de nem:D Utána Dávid, Brigi meg Laci mentek másfele. Ahogy búcsúztam el Dávidtól, vicces volt. Adott 2 puszit, erre ugyanúgy álltam, erre még kettő.. Én meg mondom h ennyivel nem érem be.. Állt ott, nézett rám és kérdezte h túltoljuk? Erre kérdeztem, h az mit jelent. Mire mondta h hát azt..:D Nem várta meg a választ, adott még két puszit és ment.:)

Utána mi elmentünk a Nyugatiba 3an, mert Gergő ugye továbbment. Kicsihuszár ment a vecsési vonathoz, mi meg a keszihez. Máté hazajött velem, lespanolt egy sráccal meg a kallerrel:D Itthon megágyaztam neki, aztán a bátyámnál aludt. Reggel olyan fél 7 felé meg fel is kelt és elment. Én aludtam fél 1-ig és igen örülök, hogy nem vagyok másnapos.
Annak is örülök, h írt tegnap én meg ugye jó állapotom miatt nem írtam vissza. Aztán du hívott, kicsit ki volt akadva, mikor meg elmeséltem h Máté hazajött velem (azt már nem is mondtam h itt is aludt..) meg h ittam kicsit..mondta h ahha. Kérdeztem mi baja? Erre mondta, nyugodtan megmondhatom, h ittam kicsit, aztán elvoltam azzal a sráccal..merthogy ő úgyse szólhat semmit, csak legyek vele fair. Kicsit bedühödtem, h még így is kihangsúlyozza, h nem szólhat semmit..
Közöltem, h tudja a tényeket és hogy nem történt semmi és tényleg ez az igazság.

Amúgy meg..vicces, mert valahogy tegnap..hát nem tom, biztos a pia is tette, amire egyébként szükségem is volt, mert már itthon is ugráltam itt a backyardra, mert ki kellett eresztenem a gőzt. Télleg kellett. Lehet kicsit túltoltam, mert úgy tényleg elengedtem magam, nem foglalkoztam igazán senkivel..:) De ez van.
Szóval Dávid..ari volt. Főleg a múltkori (hétfői talán) őszinte beszélgetésünk után..amikor ugye elmondta h részéről vége (Brigi mondta h szerinte ez nem igaz).. Azt figyelembe véve..cuki volt:)
Amúgy hogy hányszor eszembe jut az..ahogy ott ülünk, fogja a lábam és simogatja és magyaráz. Én meg ülök a Gergő zakójában és csak nézek és nem is tudok mit reagálni...
Mind1, ez már a múlt.:) A jövő meg ki tudja mit hoz..:)

Most azt, hogy megyek. Peace, pá! =)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat