Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-11-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-11-17

Jajj ,megint lemaradásom van, nem fejeztem be az előző bejegyzést sem..
De most inkább erre koncentrálok..

Hát szóval szarul vagyok.. Ez az egész valahol csütörtökön kezdődhetett, mikor teljesen szar kedvűen és fáradtan jöttem haza.. Nem is csináltam semmit, csak megnéztem a Hirtelen 30at és az úgy rendben is volt, mert jobb kedvem lett tőle..
Másnap persze így is elég szar kedvem volt meg úgy nem akartak összejönni a dolgaim..

Aztán meg ma..semmi kedvem nem volt menni SGzni..de azért még ott úgy ahogy elvoltam..azért jó dolog elhülyülni a többiekkel..meg hát ott az Alpár, Betti, Imi, Veronika, Juci, Ottó meg én..hát sztem mi szórakozunk a legjobban órákon.:D A Fizsó ma nem adott elő mert nem jutott rá idő, de az Orsi volt..tök szép volt, ki volt egyenesítve a haja..valahogy most nem idegesített a hangja meg olyan közvetlen és aranyos csaj..igazán erre most jöttem rá..:) A Gergő meg váá.. nagyon durva..izgul meg minden és néha nem tudja mit mondjon de annyira megvan a saját stílusa..meg tök vicces néha..már csak azzal is ahogy szerencsétlenkedik..de nem kárörvendésből nevetünk, hanem mert aranyos ahogy..nem tom..nem tudok konkrét példát mondani, de aranyos, ez a lényeg..:)
Reggel mikor beértem elbeszélgettünk ott az Alpárékkal meg egy csajjal akinek nem tom a nevét..ez azért elég tré..hogy gyakorlatilag együtt járunk néhány hete de még mindig nem tom a nevét..:s De nem hiszem h ez fog változni..max majd megkérdem tőle valamikor.. Bár sztem ő meg vissza fog kérdezni, így szokott ez lenni, úgyhogy nem lesz gáz..:D Mikor megjött az Ottó, akkor meg odajött és adott puszit..hát csodálkoztam, mert senkivel nem szoktam puszizni..valahogy nem tom..így alakult, pedig lefogadom h ők is pusziznak a barátokkal.. És asszem mi már barátoknak számítunk..:)

Mikor hazajöttem itt volt a Dóri..leültem kajálni, anyunak nem adtam puszit, mivel nem akarta.. Aztán hát kb én ültem itt mint aki nem is tartozik a családhoz..Fasza érzés volt..:(
Aztán ettünk csokit meg beszélgettem Dorcival..esküszöm olyan volt mintha ő is elítélne a dologért..hát bazzeg..most komolyan..úgy kéne éreznem magam mint egy bűnözőnek? Azért mert ilyesmit tettem, nem hiszem h főbenjáró bűnt követtem volna el, de kb így állnak hozzám. Utálom ezt..miért nem lehet elfogadni h ez van..miért kell mindig kritizálni?..h szeretetből teszik azt kötve hiszem. Nekem ettől marhára nem lesz jobb..ahogy attól se ha anyám 600x elmondja egy nap h nagy a seggem.. Nem tudom hogy nem jött még rá, hogy ha eddig nem ért vele semmit akkor ezután se fog..
És egyszerűen semmi nem hat rá..hiába mondtam el 5millió érvet, ő csak a saját szemellenzős konzervatív és egyoldalú nézeteit hangoztatja és beleszarik abba hogy más lehet h nem így gondolja..Meg h akárkinek mondta a barátai közül, mindenki csodálkozott h ezt nem nézték volna ki belőlem.. Hát tudják mit? Leszarom..marhára nem érdekel h mit gondolnak, nekem tetszik és ahogy tapasztalom, másoknak is, akkor meg..nem látom értelmét h kiszedjem..mi fog vele megváltozni? nem lettem más ember tőle, nem fejez ki semmilyen mittoménmilyen identitást.. Ez tök hülyeség h én ettől most valami csoporthoz tartozom..anyám néha tényleg olyan mintha a múlt században élne..
Nem értem h miért kell ezt csinálnia..és bármit mondhattam, nagyívben leszarta.. Végül kijelentette, h nem biztos h eljön a szalagavatómra ha ez benn lesz és h addig igyekszik minden kommunikációt minimálisra csökkenteni velem.. Meg van győződve róla, hogy akkor kiszedem.
Hát ezek után tényleg megfordult a fejemben..hogy tehet ilyet? és ezek után azt meri állítani h szeret engem?!?! hát f*szt...
De ha meg kiszedem..az olyan mintha ő nyert volna..tiszta szar h ilyeneken kell gondolkodnom anyámmal kapcsolatban..de nem fog ezzel a hülye zsarolással rábírni olyasmire amit nem akarok..
Hát ha tényleg nem fog eljönni a szalagavatóra akkor elköltözöm itthonról, az fix..
De ha igen, akkor sem vagyok benne biztos h itt maradok..mi köt ide engem ezek után? semmi..
Ha a saját anyám így viselkedik velem, akkor én miért legyek olyan hűdekedves.. Megpróbáltam vele értelmesen beszélgetni..de egyszerűen nem lehet..

Nem tudom mit tegyek..és akkor másoktól várok tanácsot egy olyan dologgal kapcsolatban, amit igazából senki sem tud megoldani..de azt már nem tehetem hozzá, hogy rajtam kívül, mert én sem tudom, mit tegyek..hát ez persze elég szar így..mert én nem akarom kiszedni..az olyan mintha anyu nyerne.. Jó, ez így persze hülyén hangzik..de az annyit jelent hogy elérte a célját a hülye zsarolásával..közben persze megfordult ez az eshetőség a fejemben, mert nem tudtam hirtelen jobb megoldást.. De igazából..nem akarom megtenni..nem azért tettem be, hogy aztán 1 hét múlva kiszedjem..mert most hogy így belegondolok, ma egy hetes..:)
Hát szóval..fogalmam sincs mi lesz.
Remélem hogy csak fenyegetett ezzel a szalagavatós cuccal.. Tudja hogy ez mennyire fontos nekem..ha lenne képe ezt kihagyni..az azért nagyon durva lenne. Bár kinézem belőle, hogy megteszi.
Nem tudom..ráadásul ki van akadva hogy mennyibe kerülök, közben gyakrolatilag minden pénzt a matekra költök, de nem tom most ha nem ad pénzt mi lesz, mert nem fogom tudni kifizetni a hónap végén az óráimat..mivel vennem kellett krémeket meg ezt a gélt, gyümölcsöt, plusz ugye vettem BKV jegyet, de ki kellettf izetnem a büntit meg a bérletet..így a Viki államháztartás hiánya eléggé gáz..:) Plusz még ki kell fizetni a ruhám többi részét, az osztálytáncos ruhát, Laci ruháját, meghívókat... És szeretném ha anyu is velem lenne mikor megnézzük mit kell igazítani esetleg a ruhán..de nem hiszem, h rá tudom venni. Tiszta szar...:( Sose gondoltam h a saját anyám képes erre. Mit kell egy ilyen kis szaron így kiakadni?!?!

Fuhh..hát szóval ez így szar.. Magamra abszolút nem költök..na jó, pl most a piercinget, de azt is a saját zsebpénzeből..amit kapok abból csak a büfében amit veszek, azt költöm magamra.. Jujj és most jut eszembe h SGs könyveket is akarok venni, de nincs rá keretem..pedig megígértem Erika néninek, hogy majd beviszem neki, mert érdekli.. És most mit mondjak anyunak? Mikor felhoztam h nincs pénzem kiváltani a krémeket, amiket a bőrgyógyász felírt, akkor azzal jött, hogy nyáron is adott pénzt, hova költöttem?! Hát mittomén, jártam Pestre, szórakoztam.. ez van, elment rá a pénzem.. Mondjuk annyira sokat nem buliztam, szóval nem egészen értem, hogy hogy..de valahogy elment.. Mindegy, ezzel mostmár nem sokra megyek, utólag könnyű okosnak lenni. Majd jövőre nem így fogom csinálni nyilván, de az okoskodásból nem tom kifizetni a matekóráimat.. Amikre mellesleg meg nem én akartam járni, anyu találta ki az egészet, aztán meg basztat...mintha én tehetnék róla, hogy annyiba kerül, amennyibe..

Na jó..lássuk vannak-e jó hírek..
Holnap reggel próba..3 órás..ez tulajdonképpen jól hangzik..csak éppen 8kor kezdődik, ami annyit jelent h korábban kell kelnem, mint ma kellett.. A Dóri mondta ma reggel..és milyen igaza van..szóval azt mondta h az első nyugodt reggele legközelebb 2 hét múlva vasárnap lesz, mert akkor olyan későn fogunk ágyba kerülni, hogy utána úgysem tudunk majd felkelni..:DDD
Szóval a próbának alapból örülök bár nem tom hogy fogok kibírni a cipőmben 3 órát..plusz Laci már rálépett 2x, ami sajnos látszik rajta..:( Meg há ugye marhára csúszik, de ha ragasztok valamit a talpára, akkor meg abszolút nem fogok forogni..az meg gáz lenne.. Szóval asszem kénytelen leszek hozzászokni a csúszkáláshoz..a félfordulatnál meg..ha a Laci nem tartana, tényleg elzúgnék, úgyhogy asszem az lesz, hogy teljesen rá fogom bízni magam, mert nincs nagyon más választásom... Még azt nem tudom, hogy hogy lesz..de valahogy biztos..:D
Na meg a másik, aminek a holnapban nem örülök az az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy a Laci emlékszik arra hogy jönnie kell, bár szerdán azt ígérte jön..de azt nem tudja hogy 3 órás lesz a próba..
Bár ennek nem kéne elrettentő tényezőnek lennie..:D

No mind1, hát most így kb ez van..
Megpróbálom befejezni a többi naplót, most legalább van időm..
Na pussz, peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat