Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-12-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-12-22

Hello!

Megint jó rég írtam.
De mondjuk nem nagyon van időm se meg kedvem se.
Beteg voltam, vége lett a sulinak, voltam megint melózni, mindjá itt a karácsony..hipp hipp hurrá..
Nem hangzott őszintének? Nem nagy csoda..
Egyrészt ma is egész napomat vásárlással töltöttem, így fáradt vagyok..másrészt a tegnapi korizás alatt seggre estem és most fáj a hátsóm, de nem kicsit..de is lilult, szexi vagyok:D
Ráadásul dühös vagyok a Lauritzen-esekre (majdnem Lauritzius...:DD)..a Zsuzsi mondta h hétfőn meg kedden nyugodtan bemehetek..ehhez képest ma átbumlizok a fél városon miattuk, erre nincs sehol senki..csesszék meg. Aztán úgy döntöttem, nem megyek WestEndbe..inkább elmegyek a Margit híd budai hídfőjéhez a krea boltba. Arról meg kiderült h bezárt..úgyh elb*sztam másfél órát a semmire.. Marhára örültem, mondhatom..
Mind1, rövidre fogva érdekes napom volt.

Igazából 'reggel' sokáig lustiztunk..utána bementünk az Árkádba..voltunk Libriben, Douglas-ban, Kés Papírban meg vmi nem tom milyen boltban..ja meg egy másikban, ahol volt is úszógyertya csak elfelejtettem visszamenni érte..:) na mostmár mind1.

Aztán találkoztunk Zoli öccsével, a Tomival. Hát ezek ketten..kibírhatatlanok. Folyton piszkálják egymást, beszólogatnak. Tiszta hülyék. Amúgy megállapítottam, hogy annyira nem is hasonlítanak egymásra. A Tominak szebb az orra:D meg nem rágja a körmét. A Zolinak meg nyilván jobb a hasa és nincs fogszabályzója..:DD
Na mind1, elvoltunk. Bementünk Hervisbe, de nem nagyon találtunk semmit. Utána beültünk a kocsiba, megbeszéltük h én elmegyek Lauritzenbe, Westendbe meg Krea boltba amíg ők elintézik a 'bokrot' meg bemennek a Decathlonba. Ők mindent megcsináltak, én semmit..igaz, nem én tehetek róla. Perzse Csernus szerint mindenről mi tehetünk..jó, biztosan hibás vagyok valahogy, de Lauritzenesek azt mondták, benn lesznek, krea bolt meg bazárt..nem tudtam róla. Mind1.
Utána találkoztunk a szívemmel..elmentünk kaját venni meg beültünk Burger Kingbe. Megkajáltunk, aztán találkoztam Tiborral.
Vele elmentünk az M3ason lévő Mekibe, de ott tök sokan voltak, úgyh átmentünk a Pólushoz. Ott kajáltunk, teljesen oké volt. Ittam egy epres shake-et meg dumáltunk mindenféléről. Persze általános téma..a pasik voltak..meg az egyetem meg h hogy vagyok, stb. Hát..végülis jó volt. Utána elmentem Vele a Tescoba, vettünk ami kellett..kedvesek voltunk a pénztárosnénivel..:) Aztán hazamentünk.

Na ennyi. Pá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat