Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
Napok, tények, emberek, érzések

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
Napok, tények, emberek, érzések

Na sziasztok!

Mégiscsak rászántam magam ma erre a naplózásra. Tök jó, egy valaki mondta kb 3 perce egy levélben h tetszik neki és ez feldobott így rászántam magam. Szokás szerint persze közben MSNezek... Zsuval vitatunk meg dolgokat, Esztivel a leitatásommal adódó problémákat beszéljük. A Kiss 50 perce azt írta, pill, azóta nem tért vissza. Sütivel a deszkázásról van szó... :D Beszélek valami Matyival...hmm..most mutatja magát webcamerába..ziszta fapofa..kérdeztem szokott-e mosolyogni...azt írta ha van rá oka..
Cöcö...sztem ehhez nem kell ok..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Én mindig tudok.

Na jól van, akkor mi volt ma:
Volt pl Mózes....úristen...női ruhában..szegénykém..az egész suli rajta röhögött...de azért jó, h így bevállalta. a Dömén is kis piros pöttyös szoknya vol...hmmm...arik voltak. Nem tudom, a Mózesben valami tökre megfogott..nem is tudom mi, de nagyon aranyos srác.
Na jól van, már megint a pasitéma...szörnyű egy girl vagyok..:))

Aztán volt osztályfotózás..azér remélem jók lettek...6 kép készült. Volt egy "komoly" (emlékszem én tavaly azon is vigyorogtam mint a tejbetök...mondom én, h nekem nem kell ok), egy ölelkezős, egy integetős (értelmes..:D) egy a csajokról, egy a fiúkról plusz mi 4en megkértük a fotóst, h rólunk is csináljon egyet..Zsu Eszti Niki én...remélem jó lesz.
Volt még 7 óra is...3 dolgozat...jó trék lettek..nem tom, bele kéne húznom, mert mindenből szar vok..angolból is tök szar...lehet h én látom rosszul, de órán semmi se sikerül, csupa hülyeséget mondok, de tiszta a punnyadás van..nem csinál senki semmit..sajnálom Oti nénit mer ő meg küzd velünk h csináljunk má valamit. A Juhi tök aranyos, nem nagyon tudja, mikor hol vagyunk meg ilyesmik, de ari, h a könyve fölé hajol, a tollát "rágcsálja" (nem rágcsálja csak a szájába veszi aztán meg ki) és próbálja kitalálni a válszt. Meg a Kissel is csomószor összeröhögünk mindenfélén..olyan hülye pofákat tud vágni..
Az irodalom tanárt már nem sajnálom...most h dogát iratott...fuck...nem lett valami jó. Nem tuttam a rokokó jellemzőit. De amúgy jó óra volt.. a Juhival meg a Petővel megvitattuk a dogát..és nem hülyéztek le minket..tök rendesek voltak. Egyébként nem szeretem a műelemzést mer ki mit vesz ki belőle..sztem ez változó..és közbe belemagyaráznak mindent.. Honnan tudja a tanár, h Zrínyi tök tudatosan szerkesztette a hülye röpiratát.. az a szar..h erről eszembe jutott a Marci...
Na igen vele nincsen semmi..ugye nem jött el, mert elfelejtett..talán nem kellett volna h ennyire rosszul essen, de ez van...aztán mikor bocsánatot kérek tőle, (úgy h tulképp ő úgy viselkedett, h muszáj volt) akkor meg benyögi h nehogy már én kérjek bocsánatot... Nem tom..ha neki a "pratyzások" meg ilyesmik fontosabbak, oké, csak akkor mondja meg. Meg a meleg prtyk..cöcö...hagyjuk..Úgyis teljesen mások vagyunk..csodálkoztam is, h olyan jól kijöttünk.. De mostmár elbizonytalanodtam..asszem nem lesz semi ebből sem...sebaj...

Mi volt még mostanában említésre méltó? Hmm..ma kaptam 1 ötöst, mert 6 percen belül lefutottam 2 kört...pedig mindig sétálok amúgy..nem tom, hogy sikerült..de tudom, h tavaly (akkor azért futpttam is néha, nem úgy mint mostanság) 1 kört kellett 3 percen belül és akkor is azért sikerült mert tényleg akartam...csak arra gondoltam, h én akarok egy ötöst, mert a 2000 úgyis szar lesz. Nem adtam fel ma se...tuttam h 2 kört csak meg tudok csinálni. És sikerült is.
Nem tom, nem jut most eszmbe semmi küli. Ma Zsuék megkérték a Pozdit, h ha van kedve neki is meg másoknak is, jöhetnek velünk Kárpátaljára...jó lenne...mer ahogy Zsu is írta...a Dömsöd az jó volt...ohh shit hát azért igen..jó nagy kopp volt utána:(
Mind1, jó lenne ha jönnének azért. Örülnék neki.

Lassan asszem lépek, mert nem akarok holnap is elaludni, mint eddig mindig...
Amúgy is fáradt vok...
Jah cöcö milyen a kép?

Sziasztok, pussz: Viki

U.i.: Azé make love not war...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat