Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-12-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-12-25

Üdv!

Most össze kéne foglalnom 23.-25-ig terjedő időszakot.
hahaha..
Jó lenne, csak nem emlékszem mi volt 23.án..:)

Csak arra, hogy este ott aludt a Drágám meg előtte mézeskalácsot sütöttünk. Meg Heroes-oztam. Jó ez a verzió, csak az új nép elég béna. De a kedvencünk a mutogatós figura..:DD

24.én napközben készülődtünk. Karácsonyfát díszitettünk, pakolásztunk, én Heroes-oztam. Tök jó volt ahogy égtek a gyertyák meg az illatos házikó, a fenyőn az égők.:) Idén is csak a mama díszeit raktuk rá. De hahaha, mert olyan senki másnak nincs...in that case, a mi fánk a legislegszebb..:) Na jó nem..
De amúgy megint elragadott a karácsonyi hangulat..annyira szeretem.:) Annyira magával ragadó, ahogy állunk félhomályban a fánál, megy a karácsonyi zene, mi meg díszítgetjük a fát. szép. szeretem.:)

Na mind1, mivel mindenki evett egész nap, senki nem volt éhes, úgyh úgy döntöttünk, az ajándékozással kezdünk. Én még előtt becsomagoltam Csabának az anyu meg az Ádi ajándékát, anyunak meg a Csabáét.:) Csaba tök odavolt, hogy milyen szépen csomagolok, úgyh büszke voltam magamra.:) Hát..anyu örült az ajándékoknak tőlünk, Ádi a büdösbogár pókernek:), Csaba a könyvnek. Én kaptam egy sporttáskát, egy tollasütőt meg tollaslabdát (most, hogy váltottam sportlövészetre..:DD), egy cipőt majd a squashoz, egy Dove csomagot. Asszem ennyi. Meg Ádámtól a Rossi könyvet nyammmmm:D. Szívem vett nekem egy orrcsipeszt, úgyh nincs több kibúvó az úszás alól. Már csak egy jó szemüveg kéne..:) Meg kaptam fekete szíves fülbevalót meg egy Sudokut..:D Olyan jól eltalálta:)
Szerencsére a pulcsi, amit tőlem kapott, az olyan jól áll neki, hogy nagyon.:) Jajj és a névnapomra megkaptam azt a fülcsit, amit kiválasztottam az Apacsban:) Tök jó, csak nehéz betenni a fülembe..:)
Ja hát igen, azért tök jól esett, hogy gondoltak rám egy páran 23.án. Dávid, Brigi (mondjuk amit mondott a Marciról..hát nem tom mit gondoljak..), Ádám :), Apuék, Eszti és természetesen Ő. Ő volt az első, aki felköszöntött, mert 22.án éjfélkor beszéltünk még MSNen. :)

A ma meg..jó volt. Csak fáradt vagyok. Nincs kedvem Heroes-ozni, se MSNezni, se Sudokuzni. Csak vele szeretnék beszélgetni vagy hozzábújni, de sajnos ez most nem lehetséges. De holnap megyünk végre le és akkor 2 nap Velevelevele..:) (L)
Ezt meg..majd utána befejezem.:) vagy nem



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat