Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-06-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-06-19

Hi!

Be kéne fejeznem az előző bejegyzést..de még mindig nem tudom, mit hoz a jövő. Én megpróbáltam lezárni a dolgot..de nem megy csak úgy. És ezúttal nem miattam. Először tudtam, h meg akar bántani kicsit utána..de utána ő kérdezte meg, h nem folytathatjuk-e... Nem értem, esküszöm.
Mind1, ehhez most úgy állok hozzá, hogy lesz ahogy lesz. Én nem akarok semmit. Nem arról van szó, h nem jelent semmit..barátnak megfelel. De nekem szeretet meg szerelem kell. Na és nála ez nem áll fenn.. Akkor meg mit erőltessem magam?!
Nikinek igaza van, én is úgy gondolkozom..van egy srác, akit jobban megismersz és nem jön be, ő viszont bír téged...akkor úgy gondolod, h mégjobban meg kéne ismerni, mert ennyi nem volt elég. És itt álltatjuk magunkat..mert nem elsz semmi más..ő az, akinek először megismerted..és ha nem jön be, akkor ennyi. Nem lehet semmit tenni.
Megmondta neki. Igaza volt..tudom, h nem volt jó érzés, de így volt jó. Mindkettőjüknek.
Én meg nemtom. Majd meglássuk.

Holnap megyünk le mamáékhoz. Őszint vallomás: Ált 2 hetet vagyok lent és széjjelunom a fejem ezalatt. De hát így minden más lesz. Tuti, h így jól fogom érezni magam. Ha a Niki a környezetemben van, akkor már rosz nem lehet a dolog.

Amúgy..ez nem jön ide, de nem lehet kihagyni.
Pénteken tök jó napom volt. Egyszerre 2 olyan dolog is bekövetkezett, amit már nagyon vártam. Egyrészt vége lett a sulinak, másrészt találkoztam vele.
Jó, hát az évvégi az eddigi legrosszabb..3 hármas. Ez azért nagyon nem fényes. De az évzáró tűrhető volt. B meleg volt. Nikivel előtte még voltunk pár tanárnál..persze nekem nem volt ZSm a virágra, tökre égett a pofám. Dóri néni utolsó franciaórán olyan aranyos volt..elsírta magát mikor kapta a virágot..Meg olyan aranyosakat mondott..hogy majd behozza a babát megmutatni, meg hogy neki mi (a-sok) sokat jelentettünk, mert rajtunk mérte azt, h mennyi ideje van a suliban. Mert abban az évben (2001-2002..ha jól tom:s) amikor mi jöttünk, akkor jött ő is. Én ezt nem is tudtam..de tényleg annyira aranyos volt. Meg mesélt a tanulásáról. Brühi..így, h elmegy..most jövök rá, h hiányozni fog.
A Juditon is meglepődtem..mi úgy nagyjából egész évben elég szemetek voltunk.. És mikor a Niki bevitte a virágot a magyarszertárba, mondta a Juditnak, h mindkettőnk nevében szeretné bocsánatot kérni a sok beszédért..és hogy sok (sikert, ugye Nik..:D) boldogságot szeretne kívánni a babához stb.
Később - már az ünnepség előtt nem sokkal - arra járt és odajött hozzám. Hogy köszöni a jókívánságokat (pedig én be sem mentem..) és "hadd adjak neked is egy puszit"...:))) Ez tökre meglepett..és..sztem tök aranyos volt tőle. Pedig azt hittem nagyon utál. DE ezek szerint mégsem.
Néha egyébként meglepődöm az embereken..hogy mennyire másnak képzelem őket..és egyetlen gesztus által rájövök, h mekkorát tévedtem. Szóval..nem működik 100%osan a "Ne ítélj meg senkit, amíg meg nem ismerted."-elv. Segáz :), majd edzek rá.

Erről jut eszembe: Örömhír: Fogytam egy kicsit. Még nem 100%, de haladok a cél felé. Előbb utóbb csak sikerül..vagy nem:)

Najó..térjünk át Rá. Az évzáró után elmentünk fagyizni..sztán meg hazajöttünk..a Niki még telefonált egyet, utána ment a bolthoz.. Mondtam elkísérem egy darabon..semmi kedvem nem volt ugyanis hazajönni és itthon ülni egyedül.. Mint ahogy történik a napok nagy részében..kezdek hozzászokni, hogy ez már így marad...:(
Amúgy elgondolkodtam rajta, h ha 5 mp-vel többet beszél a Niki..akkor nem találkozom vele...mennyin múlik egy találkozás...:)
Eszti meg Zsu már elmentek, mi meg később mentünk..haladunk a bolt fele teljes díszben (matrózblúz + esetemben csini rakottszoknya..:D) nevetünk, örülünk h végre vége. És hát..basszus..az ki ott? Jajj..tovább fog menni tutira..
Hát nem jött be a belső tipp..mert megállt. Ő is meg bennem is az ütő:) 5 (!!) hónapja vártam azt a percet..és eljött. Oké, más hülyének nézhet emiatt. Bár nem hiszem, h ezt túl sokan elolvassák. Tippem szerint kb senki.:D Na jó, lehet h Eszti ide fog tévedni majd...de neki meghóttak a tevéi:( Na sebja..azért, Eszti ha esetleg itt jársz, akkor pussssz. Meg lehet h Zsu..neki is pusssz. Nicem..hát neki is pussz. És mindannyiotokat imádlak..de ezt tudjátok;)
Nézzük..esetleg Laci..pfuh..most elmegyek 2 hétre, de írhatnál egy levelet, hogy milyen volt Barcelona. Vagy ne..de azért remélem jól vagy. Pussz neked is.
És ha esetleg még valaki idetéved..esélye egyenlő a semmivel..de azért őt is üdvözlöm, legyen szép nyara, meg sok szép napja. Meg legyen minden jó. Élvezze az életet.=)

Na folytatom a mesét..ha érdekel, ha nem.
Szóval megállt, kaptam 3 puszit, Niki is. Ő viszont kb 2 percen belül ment is. Így aztán ketten maradtunk..beszélgettünk mindenféléről. Viszont voltak olyan 5-10 mp-ek, amikor nem volt téma..és csak néztünk egymás szemébe.. Én senkinek nem szoktam így a szemébe nézni, mert nem merek. De ő valahogy más tészta..más világ..Nem tudom ezt jobban kifejezni.
Egyébként sajnos sokat változott..cigizik, füvezik....:( Nem tudom kitépni őt a szívemből. Nem, már nem szeretem, de nem kell sok hozzá.. És most hogy látom, h hát..károsítja magát.. Tök szar volt ezt látni. (oké, ez elég konzervatívan hangzott, mint tegnap MSNen..de nem tudom leírni jobban, én értem..és azt hiszem..más is értheti nagyjából)
Megkérdzte, h megnézzük-e majd újra a Forrest Gump-ot..mondtam, h persze..(kiiktatom anyut):) A Blöff-öt nem említettem..nem mertem.
Olyan fura...annyi mindent látok benne...belenézek azokba a szemekbe..és akkor látok..valamit. Nem merem leírni..

Hiányzott...hát most visszakaptam 1 tizedet belőle.. Thx God and Fortune!

Megyek, mert annyit írtam, hogy le fog járni a betűkorlát. Meg amúgyse vagytok rám kiváncsiak:))
Pusssz, sziasztok, peace!!!! =) :¤



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat