Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2008-11-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2008-11-08

Hi!

Lassan 1 hónapja, hogy azt a pontot beírtam az előző naplóbejegyzésembe. Hát igen, merthogy az a katariakkal töltött 1 hét beszámolójának a helye. Elvileg. Csak az még mindig nem készült el. A türelem nem biztos, hogy bejegyzést fog teremni ez esetben.

Hát igen. Zajlik az élet. Kicsit bajosan, tele problémákkal. Sajnos néha meg sem próbálom a dolgok derűs oldalát nézni. Eszti azt mondta a múltkor, hogy van elég buli meg minden, de hiányzik neki egy pasi. Én meg..örülök hogy élek.:D Na jó, igazából élvezem az egyetemet meg az életet, bármennyire szeretnél is meggyőzni hogy nem. Mert igenis rohadtul JÓ!!!!!!
Áááááá, mérges vagyok.. Foglalkozz már a saját életed rendbehozásával, biztosan vannak problémáid, oldd meg!!
De engem miért akarsz meggyőzni arról h nekem szar?!?!?! Hadd tudjam már jobban. Lehet, h nem fenékig tejfel az életem, de az én diplomám nagyon sokat fog érni... Na mind1.
Ezt muszáj volt kiereszteni, mert bántott. Amellett nem biztos, hogy örülnék neki, ha elolvasnád. Ha meg mégis, hát ne vedd komolyan. Csak tudd, hogy megbántottál tegnap este. És nem csak ezzel...
De nem para..túlélem..ezt is. És tanulok belőle..

Szóval..
Két világ közt őrlődöm.. És keresem önmagam. Azt a csajosat..De mi van ha az nem ÉN vagyok?? Pedig én önmagam szeretnék lenni mindig, minden helyzetben. Még akkor is, ha az nem feltétlenül.. nőies. Vagy ez csak döntés kérdése? De akkor is fáj a lábam a magassarkúba. Gyakoroljam, hangzik a válasz. Fúúúúúúhaa...nőnek lenni nehezebb, mint azt az ember lánya előre gondolja..:)

Az egyetem..kellemes. Megyek dolgozni is nemsoká. Persze ez nem kapcsolódik az egyetemhez, ez Lauritzen. Vagy mégsem megyek? Kéne hozzá az egészségügyi kiskönyv. Kitöltve. Hehhe..:D
Na majd meglátjuk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat