Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. október 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. október 16.


Csáó!!

Utoljára 12.én sikerült írnom, az tök jó nap volt.:) Ellentétben a péntekemmel, ami egyenesen borzalmas volt.. Semmi se sikerült, bár ha jobban meggondolom, még mindig élek, ami állítóleg tök fasza, de én nem vagyok ebben tök biztos.. De hát az okosok jobban tudják bizti..:))
Naszóval a péntek szar volt. Több okból is. Sorolom:
-A fizika dogát megkaptuk, tré lett.
-A matekot megírtuk, tré lett.
-A Nikinél aludtam (ez nagyon fasza, mindent köszi Niki, te vagy a világ legjobb barátnője, de ezt úgyis tod.:) Nem, de tényleg köszönök szépen mindent és mégegyszer mindent. Pusszancs!). A dolog egyetlen hátulütője a vót, hogy elég későn aludtunk el, miután jót dumáltunk. Reggel fáradt voltam, és nem sikerült egy busszal menni Vele.
-Uncsik voltak az órák, tartottak egy tájékoztatót az évfolyamkirándulásról, rohadtul nincs kedvem menni, ugyanakkor szeretnék is, de az előbbi van Miatta.. Hagyjuk..
-Délután 5re vissza kellett jönni a suliba (már aki hazament, mert Esztiék pl itt maradtak) és próbáltunk. Nem tom, nem biztos h szar lesz, de kicsit félek az égéstől, vannak a dolognak buktatói. Jó, nem csak a műsort néztem, királyak voltak az egyéb látott dolgok..:'( Na jól van, nem csinálom ezt, úgyhogy: SMILE!! :)

Na ennyit a péntekről. 1ig fennt voltam, anyut vártam, hozott francia újságokat, mondván gyakoroljam a nyelvet..vicces..alig értem a dolgot.. Meg a legfontosabb h hazahozta magát is épségben.
Másnap aztán mentem mamámékhoz. Egész nap a szar törit írtam, meg a bátyámnak is másoltam valamennyit. Tök ari vagyok..:))) Na jó, csak hülyültem..
Aztán este jött az Elemér. Felmentünk filmet nézni, ők piáltak közben, cirka 4x kínáltak, de én nem kértem. Megnéztük a Pokoli torony balekjait (k jó film, baromi nagy marhaság amúgy), a Jay és néma Bob visszavágot (óriási nagy baromság, annyira nem jött be, mint a másik), Taxi 2, Taxi 3, tök jók, bejöttek. Meg még volt valami.. tom, h 5 film volt végül.. Ja, a Ki nevel a végén, Adam Sandler meg Jack Nicholson. Mikor ment a moziba meg akartam nézni. Tök jó volt, egy kis romantika, meg idegbeteg figurák..:))
Szóval azé jók voltak. Végül 5kor mentünk el aludni, én csak arra emlékszem, h egy darabig fáztam...
Másnap 10 körül keltem, reggeli, aztán terveztük, h lesz mozi, de végül nem lett. Helyette együtt Heroes III.-aztunk, tök vicces volt. A bátyámmal szívattuk az Elemért kicsit, meg kiderült, h tök csikis, így aztán böködtem is, de néha visszakaptam:))) Aztán ebédeltünk, játszottam az Elemérrel ilyen izét.. Tudjátok, kockás lap, Xek meg körök, és ki rak ki 5öt egy vonalban. Nem jut eszembe hogy híjják.. Azon is csomót röhögtünk, kikaptam 2-5re.
Kora délután meg néztük a Juve-Messina meccset, a bátyám kivételével, aki megjelent kb 3 percre és benyögte, h de vicces lenne, ha a Juve kikapna.. Persze nem így lett, nem volt elég amit a Messina csinált, a 24. percben Del Piero lőtt egy gólt, 1-0 lett a vége. De lehetett volna 5-0 is, nagy helyzetek maradtak ki, de sokat mentett a kapus is. A Juvénél nem Buffi, nem Chimenti, hanem egy harmadik valaki volt, nevét nem tom.
Treze-t sajnáltam, baszott nagy kapufát lőtt, megérdemelt volna egy gólt a szülinapján. Bé Esz David!!

Lassan jön az üzi, h ez sok lesz,m úgyhogy: Jó éjt, sziasztok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat