Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2007-11-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2007-11-20

Hello!

Szóval a felső szomszéd mostmár nagyon de nagyon megb*szhatja..
A bátáym szobájában a fal egy kb fél méteres sávban tök vizes..a fürdőszoba kívül..ugyebár az ajtó is nagyon durván néz ki..a WC ajtó gyakorlatilag egész nap nyitva áll, mert ha nem akkor meghal az ember ha bemegy olyan penésszag van..kegyetlen..
Na hát mostmár rényleg úgy vélem h akkor törjék fel az ajtót, bánom is én, de ez így nem mehet tovább.. A végére teljesen büdös lesz az egész lakás..meg a falak is tiszta vizesek..szerencsére az én szobámban semmi nem érzékelhető, de hát basszus..ez azért kemény..

Na..valami vidámabb téma..
Elmarad a holnapi töri dolgozat..ez azért nagyon jó hír.:)
Amúgy semmi különös..hétfőn kilukadtak a füleim..ma mostam először hajat, de nekem nem sikerült zacskót húzni a fülemre, de annyira nem érdekel..Csak nem gyullad be egy kis víztől..(meg samponttól..:D) Ha meg mégis akkor erre ráb*sztam..:) Amúgy tök jól néz ki, mert direkt olyat választottam, ami olyan mint a piercingem és tök baró lett így..:)
Hétfőn hívtam a kölcsönzőt, jövő kedden kell mennem ruhát próbálni..:) Jujj kíváncsi vagyok miylen lesz cipővel, nyaklánccal meg minden egyéb hepajjal..:D

Ja vasárnap volt 3 órás szalagavató próba..Laci enyhén másnapos volt..4 liter sör, 1 hubertus meg még nem tom mennyi pia után nem is csodálom..ennyit arról, h nem fog szombatonként inni meg h nem akart se inni, berúgni meg még kevésbé..:) Azért aranyos volt, h még így is bejött..
Zolika, aki mint azt Laci érzékletesen bemutatta már csak zsennyegett (:DDD) szombaton, úgyh ő pl nem jelent meg. Mondjuk Laci meg folyton hisztizett h legyen már szünet, meg h jajj de szarul van..és emellé néha becsúsztatott egy-egy böfögést..:DDD
Pl az elején mikor még nem kezdtük el a táncot valaki böfögött egy iszonyat nagyot, erre lekzdem: Ki volt ez a disznó? Hát naná h az én drága párom..:D de ez csak később derült ki..
Na jó, persze most itt hisztizem, de igazából baromira jó volt a próba megint..nagyon bírom a Lacit.. Tökre élvezem az összes próbát és szar belegondolni hogy nemsoká vége..:(( És ez azért nem kis részben a Laci érdeme, mert gyakorlatilag nekem semmi dolgom nincs, ő mindig irányít és a múltkor néztem a többieket h mi jön..erre mondja nekem: Ne nézd a többieket! Bízd rám magad!:)
A vicces meg a legjobb a dologban az, h megtehetem..:)
Osztálytánc próba tegnap este volt..hát az már kevésbé kellemes..nem bírom ki a Petit szagát basszus nagyon durva..fogalmam sincs, mit csináljak..nem tudnám hoyg megmondani neki, úgyh megkértem a Tóthot h próbáljon már meg valamit csinálni, segítsen rajtam mert ez így iszonyatos..Meglepően jól fogadta meg mondta h majd megpróbál intézkedni.. Bár azért a töri dogám miatt zabos voltam..bár lehet h más se adott volna több pontot..:) De akkoris..nagyon rám fért volna egy ötös..:((
Jajj Zsuzsikám akkorát esett hétfőn a próbán, jujj rossz volt látni meg hallani mert tök nagyot koppant meg én azt hittem megütötte magát, mert nagyon látványos esés volt..hát a bal térde mindenesetre tiszta lila..:s Reméljük azért szalagavatóra rendbe jön, érdekesen mutatna a ruhánkhoz.. Bár ha a Dust koncert nyomaira gondolok, az pl kb 3 hétig látszott a lábán..reméljük ennél nem így lesz..:s
Jajj erről jut eszembe Erika néni hogy ki volt akadva a ruhánkon...tisztára eltorzult az arca és kb olyan dumát nyomatott le mint egy erénycsősz..:D Nem volt semmi.. Igazából nem is szólnék ha előbb jutott volna eszébe, hogy beszóljon..nade mostmár...hááát..kicsit talán későn kapott észbe..:)

Ma nem volt semmi extra..tesin egy új csaj volt velünk..gyakorló..
Voltak mindenféle feladatok..egyszer hason kellett feküdni..egyszercsak valaki rácsapott a seggemre..hát ehhe a Karskó volt..kérdezte h hol az Eszti.. Aztán meg ráállt a gatyám zsinórjára mindkét oldalon..kissé fura volt..:s
Médián utána kb félálomban töltöttem az órát..izgis volt..

Egyébként érdekes dolgokra jövök rá..valószínűleg a Tamás nem utál engem..és igazából én se utálom őt..
/Jó mondjuk utóbbi nem számít valami nagy felfedezésnek, mivel már néhány hete gondolkodom rajta..:D/
Szóval hát most így egész jól kijövünk..bár néha mostis baromi idegesítő..ma reggel is ahogy előadta magát..ilyenkor az Esztivel kb így összedugjuk a fejünket és kibeszéljük h úristen milyen hülye, de ezzel úgy le is zárjuk a témát..:D
Eszti ma volt reumatológián és először nem akarták neki enegdni, hogy szalagavatózzon..huhh, az nagyon szar lett volna..szerencsére végül nem így lett de hát én az ő helyében már az ötlet hallatán is kiborultam volna..
Zsúnak jól megy a zenekar, bár most pl holnapra meg kéne tanulnia az Are you gonna be my girl?-t és eddig azt mondja nem emgy a legjobban, de majd fog..:)
Amúgy átjött alapmagyarra és ma Marika néni ajámlott neki valami jó sulit..hát remélem azért összejönnek az álmai..:) megérdemli..
Nikit azért hagytam a végére, mert a legjobbat az ember a végégre tartogatja..:)
Hát Nix megvan..szakítani fognak a Tamással állítása szerint (bár mi azt sem tudtuk h tulképp járnak..:s)..a dolog mondjuk igencsak elkeserítette őt..hát nem nagyon tom mit mondjak.. Abszolút nem fgyelmebe véve azt, hogy egykor igen sok problémám volt a Tamással..szóval azokat figyelmen kívül hagyva is akadtak szemét húzásai a Nikivel szemben..de ezt úgyis nekik kell tudni..
Hát velünk meg nagyjából minden rendben..bár azért megváltozorr..pl sose szoktuk egymást megölelni, nem lehet neki ok nélkül puszit adni meg úgy általában kedvesnek lenni vele, mert kb azt látoma szemében..hogy nem is tudom...olyan lenézést v mit......:((( úgyhogy lehet egyszerűbb lesz ha nem próbálok meg kedvesnek lenni vele, mármint ilyen szempontból...

Na jól van, késő van, megyek fogat sikálni meg fogszabit betenni meg satöbbi..
Páááá!
Peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat