Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-02-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-02-27

Hello!

Ma van az utolsó napom, h nincs benn az a hülye fogszabályzó...:(( Brühühü...:'(

Ma nem is volt semmi extra a suliban. A Pozdi olyan...furaaa.. Mostmár nem is érdekel, meg még mindig ilyen menőzős farok, de azér fura. Nevetni szinte soha nem látom..kíváncsi lennék, h ő így jól érzi-e magát..mert nekem nem úgy tűnik. De mondjuk én keveset látom...de nem tűnik valami hűdehepinek.. Még mindig nem tudok elmenni mellette úgy, mint egy normál ember mellett és azért még mindig kitüntetett figyelmet szentelek neki, de az nem tom, el fog-e múlni valaha is.. Próbálok úgy tűnni, mint akit nem érdekel..de úgyse megy..:S
Suli után hazajöttünk. Itthon volt anyu, de leültem Szeretném, ha szeretnél-t nézni..majdnem sírtam utána, annyira jó. Mert ilyen happy end, mint minden ilyen filmben, de hát Matt meg Jenny a kedvenceim, ezt nem lehet csak úgy elfogadni, mint egy másik hasonló filmet. Szóval az úgy valahogy feldobott. Tök jó lenne egyszer találkozni valamelyikükkel. Jó..álom, meg hülyeség, meg fújj milyen sztárcentrikus vagyok stb.. de azért akármilyen fúdehülye vagyok..azért én örülnék neki.
Fél 6ra kellett mennünk a bőrgyógyászhot Pestre...kb 1 órás késéssel jutottunk be és bennt voltunk kb 1 órát szintén. Merthogy ha mát ott vagyunk, akkor már... Ugye elvileg az ekcémám miatt mentünk, de hát a nő kitalálta, h mivel csúnya az arcbőrőm, egyúttal arra is ad szereket. Ezenkívül eldöntött egy-két dolgot, ami nekem nagyon nem tetszik..ezeket most ide nem írom le. A vége az lett, h adott 5 krémet gélt meg ilyesmit, plusz még 5öt holnap kiváltok, 2t később... Nem semmi azért, nem?
Meg csinált egy listát, h mit ne egyek, mit kell innom (ilyen csalán meg ilyen teák...há bloáá...). Remek, nemde?
Mintha nem lenne elég nekem, h nem állok valami fényesen a suliban, h fogszabályzót kapok, h minden bajom van, mert nagyon szeretnék találkozni Vele... nem, még erre jön, h nappal meg éjszakára ilyen mindenféle büdös krémekkel kenjem magam, meg gyógyszerek, meg gél meg borogatás meg pakolás meg anyámkínja... Hajde nagyon jó.
Nem hiszem, h az h literszámra vedelem a gyógyteát az rendbehoz bármit is. Jó hát lehet h valamicskét javulni fog a helyzet..de pl azt, h a M.-val találkozzak minél hamarabb..azt nem igazán segíti elő.

És a tanulásban se leszek jobb...az tökre rajtam múlik. De tök szar, mert semmi inspirációm nincs ahhoz, hogy tanuljak. Nem tudom, h mit akarok elérni, nem tudom miért harcoljak és hogy érdemes-e egyáltalán. Kéne egy cél, egy álom, amiért érdemes küzdeni. De itt még annyi cuccost tanulunk, h nem tom eldönteni..és persze elvárják, h mindenből jó legyél. Nem tudom, h tudják egyesek lenyelni a füzetet és szóról szóra megtanulni, amit kell..:S Nekem valahogy nincs erre képesítésem..

Szóval mostanában nem jók a dolgok valahogy... A közhangulat jobb..de az enyém nem.. A héten francia TZt írunk..nem tudok semmit..sose volt erősségem a francia..pedig bele kéne húznom, jó lenne ha 1x 5ös lennék..áá, úgyse leszek..:(


No mind1, holnap bennt lesz ez a szar..valami változást kéne eszközölnöm..itt lesz rá egy napom, h kitaláljam. A megvalósítás más lapra tartozik..:)
Na megyek..nem írt ma a M. MSNen, pedig fenn volt..szóval Niki, 1nél tartunk jelenleg..lesz még egy pár, gyanítom..:(
Ciao, jó éjt, pussz!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat