Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-03-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-03-06

Cső!

Hűhahű..nincs valami jó kedvem.
Tök rég írtam naplót..egy hete..azóta már berakták a fogszabályzóm, voltak akik azt mondták, nem is rossz..szerencsére nagyrészt ez volt..mások szerint meg nem éri meg h másfél évig vagy 2ig így lesz azért, h utána szép legyen a fogsorom.
Hát én meg nem tudom. Fenn van, mostmár nincs visszaút, amúgy se annyira vészes, egyelőre bírom..azt hittem bőgni fogok miatta..és mikor másodszor kint ültem a már szinte teljesen kész fogszabályzóval a szinte töküres váróban akkor azon gondolkodtam, h vajon meddig lesz ez így..és hogy lesz meg mint lesz.. Akadtak kétségeim afelől h én ezt valaha meg fogom-e szokni... és pesrze elgondolkodtam azon, h vajon lesz-e valaki, akinek én ...ez a jóformán senki ember fog-e tetszeni vagy valami..
Igen kevés esély van rá...egyébként azon is gondolkodtam, h tulajdonképp vannak olyan emberek, akik alapból mindenből jót kapnak..nem mindenből..de szóval h jobb esélyekkel indulnak az életben..ők szerencsések..Namost..a mi sulinkban sok ilyen van..és ha elmegy az ember egy Westendbe, ott is sok ilyen van..én pedig szeretnék icipicire összemnni, mert egy szerencsételen kis senkinek érzem magam..
Ők a szerencsés kisebbség..a többieknek az marad, hogy abból, amit ők kaptak a legjobbat hozzák ki..mert ha abból a legjobbat hozzák ki, akkor már elégedettnek kell lenniük magukkal. Ugyanakkor nem igazán lehet tudni, h mikor vagy ott, h mostmár a lehetőségekből a legjobbat hoztad ki..mert mindig új lehetőségek vannak, amik közül választani kell..és soha nem lehet abbahagyni a küzdést a jóért..és ebből áll az életed..akkor meg mi értelme?!?! Ha folyton csak harcolsz valami még jobbért?
Itt van a gyerekkor..amit a Zsuval a múltkor beszéltünk..az élet legszebb korszaka..és arra megy el, h tanulunk...Az a cél h jó jegyeket szerezz..és ennél tovább senki nem néz. Legyenek jó jegyeink, tanuljunk meg mindent, amit mondanak, semmit ne kérdőjelezzünk meg, mert úgysincs igazunk..mint a gépek..és így jó lesz az életünk.. Hát pont hogy nem..abszolút nem tanulnunk meg az életben boldogulni.. Meglesz az érettségi és akkor néhányan majd azt hiszik, h minden oké, közbe k-ra nem.. És én is ott állok majd..jó esetben leérettségizve és úgy h baszolút lövésem nincs, h mi is az az élet és hogy én mit akarok elérni benne..tök jól hangzik..
Egyelőre igen kevés értelmét látom az életemnek..marhára nem megy a matek meg a többi reál cuccos...és nem is érdekel. Egyszerűen nem érdekel az h milyen a jegyem.. Viszont matek nélkül cseszhetem, mert nem tudok továbbmenni semmi jobb egyetemre..

Szóval sok értelme az életnek..elpazarolni lehet az egészet azér hogy aztán dolgozhass, h meg tudj élni..vagyis tulképp az egész tanulásból meg munkából áll..és mindenki keresi a szép részét...Szóljon aki megtalálta!

Csá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat