Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2009-02-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2009-02-21

Itt vagyok csak mert mégis.

Hát. Az élet tele van meglepetésekkel..de véletlenek nincsenek.
Egyébként annyira rossz, hogy már nem tudok ide őszinte dolgokat írni, mert nem is tudom..bárki olvashatja meg mivel tudják páran a címet. Most már nemcsak a volt barátnők..

Na mind1.
Szakítottunk. Vége lett. Aztán lehet, hogy jobb is így meg neki is egyszerűbb volt hogy most.
És most várok. Másra. És ez most nem egy valakiről szólt, hanem konkrét emberre, mert azt várom, hogy végezzen, jöjjön értem és akkor aztán csudijó lesz :)

Nem hinném h gonosz vagyok ezért. Sokszor mondtam. Aztán eljött ennek is az ideje.
Azóta túl formális, udvariaskodó és kicsit furcsa a dolog, de még benne van a fájdalom.

Aztán hát a ma miatt lesz mit mesélnem az unokáimnak. De hogy mennyire nagyon megérte. Hűűű, sosem gondoltam volna, hogy mindez így és jujjjj.:)

(már 22.)
Szóval ez az egész..szinte hihetetlen számomra..és a vicc az, hogy számára is. És most volt itt pedig ma már találkoztunk, de olyan nehéz egymás nélkül.
És basszus, nem tudom, hogy mi ez. Komolyan nem. És komolyan kétségbe vagyok egy kicsit hogy mi a fenével állok én szemben? Néha szeretném azt gondolni és kimondani hogy ez AZ..de az nem lehet. Legalábbis elég hihetetlen:)
Csak azt tudom, hogy boldog vagyok. Nagyon nagyon.:)
És remélem anyunak nem lesz igaza. Mondjuk ő az elejétől fogva szarul áll a dologhoz amiért mérges is vagyok rá, mert ehh.. És ő is meg a mama is az exről kérdezgetnek..és hiába mondom el hogy VÉGE és hagyjanak békén vele, nem teszik. Hát unom. Hogy nem ÉN számítok meg az én érzéseim, az hogy én mit akarok. Nem. Hanem a másik. Az aki nem a családtagjuk meg semmijük. Leszarom, hogy szerették. Nem érdekel. Viszont azért dühös vagyok, hogy az újat még csak elfogadni se akarják. Miért esik ennyire nehezükre továbblépni?! Ha nekem ment, nekik is fog. Könnyebb mint gondolnák..
De igazából nem érdekel. Nem kell vele találkozniuk. Nem vagyok kíváncsi senkire mert végre megvan, amit akarok. :D És nem veheti el senki, csak ő maga..saját magát. De szerencsére jelen állás szerint nem áll szándékában. Mivelhogy ma már másodszor kérte meg a kezem:D

És valahogy úgy erre mutat minden. Pl a bátyja hozzáállása is, ami amúgy tök jól esett. Mindig is szimpi volt, nem tom mér.:) Megvan az ok?:DD
Áhh mind1. Ma ahogy hazajöttem, elkapott valami.. valami rossz érzés. Félek.
Olyan furcsa a világ. "nem is tudtam, hogy létezik, ez a szenvedély, honnan érkezik?":) de tényleg.

Na most viszont távozom. Pá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat