Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2009-01-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2009-01-15

Na hö..

Nem fejeztem be a múltkori naplót..
Elolvastam viszont a Nikiét...
Tök furi, nem értek vele egyet..abban se hogy kisbetűvel írja a nevem..:DDD meg abban se, hogy a világunk kegyetlen meg stb sztem nem.
Alapból lehet hogy az, de pont az a jó, hogy van néhány ember, aki még igazán jó és hisz a jóságban és nem keseredik neki a dolgoknak.
Szóval ha valakinek nem tetszik a világ akkor nem azt kell mondani h szar, hanem hallgatni és ahol lehet megpróbálni szebbé tenni..
Mint az a néni aki azt mondta hmilyen jó, hogy még tudok mosolyogni:)
ja
nem mintha az olyan nagy cucc lett volna
ja meg Tibor mondta..lehet jobb lenne télleg ezeken az exkluzívabb izéken dolgozni..
csak hát..pluszsúly és infohiány:D
na mind1

Azért tök elkeserítő..én ezt nem gondoltam volna..hogy idáig fajulnak a dolgok..hogy én már csak valami rossz megtestesítőjeként maradok meg neki..és nem úgy mint valaki, aki egykor a legjobb barátnőm volt..és hát az a baj, hogy bizonyára úgy emléxik, hogy én vagyok az egyetlen hibás..
tévedés
mert kurvára (bocsánat) hülyék voltunk mindketten
hogy bánom-e..
egyébként baromi jó kérdés, mert nem tudom. az bánt igen, hogy utál..jó, nem utál..ő azt mondaná, közömbös vagyok neki, holott legbelül ha belegondol, negatív a hozzámállása.
Na mind1, igazából már nem életem központi szereplője, de basszus 7 évig az volt..és ennyi..hogy akkor utáljuk egymást mert elrontottuk
hát ez van
de a vicc pl az, hogy az olyan embereket akik kevésbé hisztisek, szélsőségesek és sértődősek mint ő..nem értékelek. de itt van pl a barátnőm a Brigi..na az már valami:) elfogult vagyok, de ő egy csiszolatlan gyémánt:) nem tudom ki vagy mi fogja megcsiszolni vagy hogy meg fogja-e egyáltalán..de benne ezt fel kell fedezni..ezért nem tudja elengedni a pasija se az egykori modellnői ellenére sem..valahol megértem, de azért mégis hülye a módszere

helyesírás óra következik: tulajdonneveket nagybetűvel írjuk például: Viki
még akkor ha az illető közömbös.. de ez mindent elmond..aki közömbös, annak leírjuk rendesen a nevét..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat