Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-09-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-09-01

Halihó!!

Happy Birthday to me!!:D hehe
Nohát..így 17 évesen írnék ide egy-két sort.

Múlt éjszaka kicsit ideges voltam a suli miatt ezért tök hülyeséget álmodtam Thomassal. De tökre idegesített meg felhúzott az álom.. Olyan..zavaró volt.:s
Aztán reggel együtt mentem Zsuval meg Esztivel suliba..Esz már akkor odaadta az ajándékot, Zsu meg Niki még nem vettek. Niki tökre parázott emiatt..pedig sztem nem ez a lényeg benne..hanem h gondoltak rám..azt sem bánnám ha nem kapnék semmit..
Ahogyan Thomas mondta az előbb: nem a buli v az ajándékok teszik teljessé a szülinapot hanme az h érezhetem h szeretnek...:) Ez olyan szép volt:)

Suliban nem volt semmi extra..évnyitó, a dirir beszélt meg egy fiú felolvasott valamit, meg bemutatták az új tanárokat. Utána mindenki elvonult az osztályterembe és 4 ofi óra volt (hát legtöbb embernek csak 3at tartottak meg, nekünk 4 volt persze, de nem bántuk)
Hát semmi extra nem volt..megbeszéltük az órarendet, ellenőrzőt töltöttük ki, ilyesmik. Erika néninek volt arca azt mondani mikor szóbajött h ebédfelelősünk nincsen...basszus..cirka 4 és fél évig én csináltam..bazi kedves, kössz szépen. Nem emiatt de lemondtam az ebédfelelősi posztot..Már nagyon elegem van Éva néniből..ezután majd az Andi fogja intézni, meggyőződésem h jobban mint én tettem.

Semmi kül nem volt..a Pozderka úgy néz ki mint egy csöves/alkoholista/kettő keveréke..nagyon durva..:)
Utsó órán képeket néztünk..Erika néni bescannelte az összes neki meglévő képet az osztályról 6tól kezdve. Mondanom sem kell jókat röhögtünk magunkon, leginkább azon h a srácok milyen fejeket vágnak a képeken..tök vicces volt:)
Utána meg hazajöttünk.

Tök rendi volt Balu meg Levi (tök jól nézett ki..:D)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat