Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2005. október 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2005. október 22.


Sziasztok!

Ismét itt. Ma se várjatok mást, a műsorról fogok írni. Nem kaptam még ekkora élményt az osztályomtól szerintem, fantasztikus. Még mindig a hatása alatt vagyok a dolognak.
Tegnap este felmentem MSNre, és az 5 osztálytársam van meg partnernek, és mindnek az volt a nevében, hogy milyen jó volt, meg végre ez összefogta az osztályt meg hasonlók. Hozzáteszem ma emellé bejött a Tündi is, neki is ez van a nevében.
Nem hittem el.. Egyetlen műsor..de nem, mert ennél sokkal több. Együtt dolgoztunk rajta, szenvedtünk vele, ültünk bent este 7ig, meg ami a legfontosabb..Együt álltunk ki 600 ember elé és adtuk elő.
Kétség sem férhet hozzá, hogy ahhoz képest, hogy mennyit adtam a dologhoz, az ezerszeresét kaptam vissza. Nem említettem tegnap, de mielőtt bementünk osztálynak odamentem megölelni a Nikit, mire odajött a P. Niki, hogy őt is, így 3asban ölelkeztünk. Aztán jött a Bubu, Kiss, Zsu, Eszti, meg egy csomóan. És ölelkeztünk..
A Kiss megszorította a kezem, mielőtt felmentünk osztálynak, a Tóni tök rendes volt velem, a Botival is jót beszéltem, meg a Zolival is. A Csongorra kicsit zabos voltam és vagyok is, mert a szöveg, amit mondott a Juhihoz illett volna, és elég nagy arca van, meg sokat hisz magáról, de végülis mind1. Lényeg, h összahozta ő is, szerencsére.
Nem tudom elmondani, mit kaptam tőlük. A Bsek műsora, nem volt rossz, de sztem az nem hozott ilyesmit. Persze együtt készültek, de csak kiálltak, és felolvasták a szövegüket. Fel se néztek.
Nekünk nem ezt kellett csinálni. És már nem azért, de sztem kétség sem férhet hozzá, hogy melyik lett jobb:))

Nem tudom elmondani, hogy mit kaptam. Meghálálni sohasem tudom majd. Remélem, h mindenkinek ennyit adott ez az egész. (A Vargi sajnálhatja, hogy nem vett részt benne.)
Van valami, ami szintén feltűnt nekem. Változunk mostanában sokat. És hát..felnőttünk. Fura kimondani, de úgy érzem, h ha nem is teljesen és nem is mindenki, de máshogy vannak a dolgok, mint régen. A Boti, a Zoli megváltozott, a Petra és a Lili miatt. Ez tuti. Remélem a Bubu is kicsit kedvesebb lesz, mert ugye most összejöttek a Petrával. Én örülök neki. Vagyishát..úgy értem, nekem nincs beleszólásom, nekem végülis mind1, de jó, ha ők boldogok, és ezek szerint igen, úgyhogy minden oké.

Nem kell azt hiszem tovább ragozni ezt, ma leglábbis.
A lényeg, hogy nem tudom elégszer megköszönni, amit kaptam az osztályomtól. Nagyon örülök neki, hogy minden jól alakult, hiányérzetem van a próbák miatt, de majd csak helyrejövök:)).
Mindenki mondhat amit akar, én imádlak titeket, mindannyiotokat.
Puszilok mindenkit egyenként, kívánom, hogy mindig ilyenek legyünk, nőiesen szólva tök faszák.:DD Mindig újitunk, mi vagyunka legjobbak. Hajrá 10.a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusziasztok! Jó éjt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat