Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
Elvonókúra- Part 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
Elvonókúra- Part 1.


Halihó!

Ma elkezdtem az elvonómat.. Bár nem tom, akkor a Niki komolyan gondolta-e, ma nem tűnt úgy..mármint..na mind1, nem tom, holnap megkérdezem.
Egyébként nem volt ma semmi különös. Tesiről késtem, de szerencsére nem vette észre Zsuzsa néni. Elaludtam, de sikerült rábeszélni anyut, h vigyen be, mert másképp nem érek be.. Hát így röpin nem voltam ugyebár..Lehet h kicsit korábban kéne lefeküdni este..hmmm...átgondolandó..:)))
Aztán a szokásos dolgok..ének, doga, tűrhető lett, kb 3as, angol semmi, töri semmi, matekon nyakonvágott Rózsa néni..Szabadelvű suli, megengedett az ütlegelés..Nem..csak vixszöltem. De tényleg kaptam egyet, mert nem az anyagra figyeltem, hanem a levelezőfüzeten röhögtem..Bár tényleg nem úgy kellett volna, h ott áll mellettem.. Aztán később megint kiakadt, elkezdett papolni, h nem figyelünk stb és elkezdett gecizni..király volt. Kajáltunk együtt mentem Nikivel, meg Évivel, kb a sor miatt volt rá 7 percünk. Késve értünk a teremhez, de épp akkor mentek be, úgyhogy nem lett belőle semmi. Na jó, azért megemlítem, hogy ő is ott volt, mikor ettünk.
Hát végigültem a fizikát, szar volt, mint mindig..
Aztán műsorpróba jó volt, remélem nem b****uk majd el...nem lenne kellemes. Én baromi lámpalázas leszek, de majdcsak kibírom valahogy..
Aztán hazajöttünk, itthon elég nehezen ment a tanulás, magyarul nem nagyon csináltam semmit. Ez gyakorlatban annyit jelent, h abszolút semmit. De legyantáztam a lábam este.
Aztán most itt ülök. De már nem sokáig. MA nem válaszolok levelekre, aki ezt olvassa itt bocsi!

Puszi, sziasztok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat