Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-09-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-09-11

Hi!

Pont egy hete írtam..na igen, egy-két dolog változott azóta...
Ma mindenképpen kell írnom, mivelhogy egy évfordulót az ember ünnepel v megemlékezik róla..vagy ilyesmi.. Én egy éve elváltam..és házasodtam is..jó, tom a másik embernek kb ez eszébe se jutott, de legalább írt MSNen.. Na persze azt sem csak úgy, mert olyan kedve volt..bár ki tudja, nem ismerem annyira, h megítéljem..:)

Na..inkább írok másról, ebbe úgyis csak belebonyolódnék..tök jó volt a hétvégém..Pedig apuéknál voltam, ez nem szokott se izgi, se jó lenni.
Először rossz ekdvem volt, h leszervezték ezt a "bulit" és én enm mehettem a Nikivel Pestre..de végülis így is jó volt:)
Reggel mikor átmentem már ott volt a Kati meg a Katica..őket tökre bírom.
Segítettem a Katinak paprikát szeletelni meg paradicsomot darabolni a lecsóhoz. Utána kenyeret szeleteltem aztán meg kihordtuk a cuccokat az asztalokra..Hát szóval volt dolog rendesen de laglább nem unatkoztam..kicsit fárasztó votl, de azért élveztem..Főleg a Katicával tök jókat röhögtünk meg a Katival is jót dumáltam. (Ők egyébként anya-lánya..gondolom nem kell mondanom, h melyik melyik..:D)
Aztán lassan jöttek már a vendégek...hát én kb a 10 emberből aki jött elsőnek, senkit nem ismertem..de mindenki ari volt..A Marcsi mindenkinek azt mondta, h én az első alomból vagyok..köszike...:D
Aztán jött apu "haverja" meg az ő családja...a felesége elég fura, de maga a pasi meg a 3 lánya (Zita, Juli, Judit) tök aranyosak. Elkezdtünk beszélgetni..pontosabban a Katica kérdezgette őket ők visszakérdeztek és ilynekor én is meg lettem kérdezve..aztán egy idő után feloldódott a kezdeti feszültség meg visszafogottság és nagyon jól elvoltunk együtt.
Egy asztalnál ettünk, apu is ott volt meg a lányok apuja, anyuja. Kiderült h apu mekkora "partiarc" volt...:DDDDD Nem tudtam..de tök fura..ő volt az E-Klub bulijainak a főszervezője és az összes ilyen egyetemi klubba ingyen járt bulizni..a Közgázos klubba meg ilyen helyekre...hááát...ha valamit akkor ezt nem gondoltam volna apuról:D
Kaja után beszélgettünk aztán meg felhoztuk a csocsót és játszottunk..bátyámmal mindenkit megvertünk, de a Juli-Katica páros 1x azért meg tudott verni minket..
Mikor már sok volt a szúnyog levonultunk a kisházba..társasoztunk..nagyon izgis volt:D
Mikor azt is meguntuk akkor beszélgettünk meg sztorikat meséltünk..Lényeg, h jó volt.

Aztán később felmentünk a házba..a Juliék utána nemsokára mentek is el..meg a vendégek nagy része szintén elment. A konyhában az asztal köré ült össze a maradék társaság. Marcsi, egy angoltanár nő, aki tök aranyos volt csak kicsit furcsi..a nevére nem emlékszem, Ancsa, egy Anna nevű pszichológus nő, Kati, Katica, Apu, Bátyám meg én. Na hát ott mekkora röhögések voltak...én már azt is viccesnek találtam ahogy nevettek néhányan..:D De hát annyira jó volt..fúú, tök jól éreztem maga, olyan jó poéokat dobtak be meg minden jó volt.
Aztán hajnali 1kor Marcsi végül közölte h na mostmár indulás haza:DDD

Így aztán a bulinak vége lett..de azért nem bántam mert én is rendesen kifáradtam:)

Másnap aztán nem volt semmi különös, tanultam egész nap, este meg hazajöttem.

Élménybeszámoló vége..
Jövőre remélem lesz megint egy ilyen buláj és olyan jó lesz mint ez volt..:D
Reméljük.

Na pusza, peace!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat