Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
Valentin nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
Valentin nap

Hello!

Boldog névnapot Rossi!:)
Boldog szülinapot Kicsi drága Öcsikémnek!
És Boldog Valentin napot mindenkinek! Remélem jobb, mint az enyém..

A mai napom ugyanis nem volt a csúcsok csúcsa..enyhén szólva. Kezdődött a fociedzéssel, ahol folyton szar és pontatlan passzokat adtam..:( Folytatódott a nagyon szar matek TZvel..a francia úra se volt egy élmény..a kémia elviselhető volt..nyelvtanon nem csináltam semmit...utána elmaradt az angol...az az óra jó volt, felmentünk Nórival, Pankával és az ANitával a könyvtárba..elvoltunk, beszélgettünk..pesrze a pasikról...Anita úgy érzi, a jelenlegi pasija az igazi neki..mondjuk látszott rajtuk, h jól megvannak. Meg valahogy az Anita is kiegyensúlyozottabb mostanában, bár lehet h csak én látom így..
Nóri pedig mesélte, h nem nagyon tudja, h ő hogy ismerkedjen, merthogy élőben nem nagyon tud, meg sulin kívül nem is szokott járni sehova (Detto...jajj..erről eszembe jutott a Ghost..:'( Olyan szép film..). Csak nálam ezt pótolja az internet, de nekik nincs otthon. Szóval ilyesmikről dumáltunk..tök jól elvoltunk. Aztán a föcit kibírtam..ennyi

Persze az amit tudtam...az bekövetekezett. Nem köszöntött fel szinte senki, az akitől meg úgy szívem mélyén nagyon szerettem volna..nos neki azt sem hiszem, h egyetlen pillanatra is az eszébe jutottam.
Z Valentin nap alkalmából (vagy csak úgy) ismét megkérdezte, h nem akarok e a barátnője lenni..olyan szar, mert én nem akarom megbántani, de tudom, h én nem fogok úgy érezni iránta...ahogy ő. Meg hát nem tom..de nekem is, ahogy Zsunak, az a fura, h vagy fél fejjel alacsonyabb nálam..meg lehet, h horoszkópra stimmelnénk, de nekem nem fekszik az ő stílusa.. Szóval megmondtam neki is kíméletesen..mire elmondta, h nekem bármit elvisel...:S Jajj, de szar ez!! Ki nem állhatom ezt a helyzetet!!

Amúgy nem volt ma semmi izgi...
Elgondolkodtam ismét a fiúdolgaimon... rossz idegzetűek ne nézzenek ide, de msot úgy áll, h 3 pasi van, aki tetszik...de természetesen egy mind felett áll..S2 S2..
De az a másik 2..nos ők is tetszenek..úgysem lesz belőle semmi..de ez van. Ők nem komolyak, nekem az a DJ srác az, aki ajjjhhh...S2..
Ez tök szar így pont ma...

Tegnap beszéltünk..de annyira tré volt..úgy kellett belőle kiszedni, h most volt a szalagavatója...:'( Jobb lenne erről nem írnom és nem gondolni rá, mert csak lerontja a kedvem. Helyette arra kéne, h milyen képet találtam ma..hehe..:DDD
Meg a Zsu naplóján is elszomorodtam..azért, mert igaza van, méghozzá teljesen. Azt hittem, haragszik rám is ma, azért nem mertem egy ideig közelíteni, de mekkore 1 barom vagyok... Gyűlölöm magam, h a barátnőimmel vagyok ilyen pont ma...valaki lőjön főbe, mert megérdemlem..(L'Oréal)

Inkább megyek.
Csá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat