Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki naplója


Tinky Winky [72145 AL], gazdája Viki
2006-08-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72145
2006-08-02

Csövi!

Itthon vagyok megint.
Amúgy semmi extra. Ma azt mondta nekem egy pasi, h: úgy ül itt mint valami gésa a..a..hídon..:D Kicsit furcsi volt a csávó..nem jutott eszébe a híd szó..hemm..:DD
Találkoztam ma vele. Tök érdekes lenne (najó, ha tök frankó akarok lenni, akkor inkább tulképp szar...), ha kiderülne h ő olvassa a naplóm. Mert abból amit le fogok írni, simán rájönne, h ő az akit szeretek.

Na mind1, nem olvassa, ez a lényeg.
Elmentem ma sétálni Zsuval..tényleg..ha focizunk lehet, sőt valószínű, h nem is találkozunk..dejó, h nem fociztunk. Na mind1, Gergővel volt, aki nem tudom, h kicsoda, de jófej és haverok és együtt járnak KRESZre. Király!:)
Naszóval jöttek..arra. Mi már a Zsuval lent voltunk egy ideje és én nem is reméltem, h találkozom vele.. De arra jöttek, a Gergő egyből adott puszit, utána a Marci is. Beszélgettünk, a Marci le akart feküdni a padra...de útban voltunk..kérdeztem, h arrébb üljünk-e és leülnek-e...mondta, h enm, mind1, merth ő feküdni szeretne...megkérdezte h belefeküdhet-e az ölembe..mondtam ha elfér, akkor tőlem nyugodtan..aztán mondta h nem, inkább nem. De hogyha talán errébb húzódnánk akkor lehet h mégis elférne..:) Hát arrébb húzódtunk és belefeküdt az ölembe..hát én simizni szerttem volna a haját, de miután elkezdtek ezzel poénkodni, már nem tettem semmi ilyesmit csak tök zavarban voltam..:)
/Persze alapesetben ha az ember azt tehetné amit akar..az jó lenne..ha nem kéne másokra figyelni..hihi..de persze az ő véleménye akkor is ott lenne..azér jó lett volna egy puszit adni v ilyesmi../

Tom, h hülye vagyok..de úgy szeretnék szeretni valakit..én úgy tudnék szeretni..nagyon..de tényleg. És tök hűséges meg mindenféle rendes lennék. De csak úgy nem tok bárkit szeretni. Attól pl, h ő rendesnek talál. Ugye tudnék példát mondani..
De tényleg..csak sajna az én szeretetemből senki se akar kapni..mármint van aki szeretne..de nem tudom a szerelemet csak úgy adni..ahhoz a megfelelő alany kell.
A múltkor azon gondolkodtam, h tulképp van a Niki, a barátnőm. Aki egy fantasztikus lány és én imádom. És a Niki tök szép meg csinos. Egy deka felesleg sincs rajta..emellett még okos is, jó a személyisége.
És azon gondolkodtam, h semmi sincs amiben én jobb lennék nála..így meg satrafát sem ér az élet..
Én szeretnék jobban kinézni..de nincs akaraterőm hozzá..nem tudom végigvinni..Az is lehet h szimplám lusta vagyok.. Szóval végeredményben utálom magam. De most nem sok kedvem van erről értekezni.

Lényeg, h találkoztam ma olyan emberekkel újra, akiket szeretek..anyu, Zsu, ő.
Még utána is dumáltunk jó sokat..meg elment Kinder Maxi Kingért (az tök finom):) mint kiderült szerinte is, mert olyan élvezkedve ette..:D Meg is jegyezte a másik srác, h nehogy elélvezzen itt..és nehogy előtte:D
Aztán h le tudjon feküdni átmentünk a másik 2 padhoz..ott is leültünk és beszélgettünk.(ő feküdt)
Jöttek ilyen köcsög diszkós csávók és megkérdzte tőlük ilyen viccesen, h: Van narkótok? Ezek meg visszazsóltak, h: Egy ilyen csövesnek nincs.
Mekkora seggfejek voltak, már nem azért. Azt hiszik, h ők az istenek, hülye kis köcsögök.. Aztán ha valaki viccesen kérdez valamit akkor egyből így kell válaszolni..úgy behúztam volna nekik..
Nem azért, mert neki mondták ezt.hanem idegesítőek voltak, h azt hiszik, ők a mindenek..meg körülöttük forog a világ.. ehhez képest... Na mind1..kár h nincsenek szép nagy izmaim..leüthettem volna őket.
Történt még valami említésre méltó? Nem angyon..Zsu mondta Pumuklinak, h ő Pumukli, a Zsoltifasz meg Zsoltifasz..Háát..nem tudjuk megmondta-e neki..de kivi lennék mit szólt..A múltkor nekirúgtam erősen a lábának egy követ véltelen..hát ewzek után enmt om..kb azt hiheti utáljuk.:) Dehogy...:D Nem, tényleg nem..most komolyan.

Már nem is írok semmi értelmeset egy ideje..kb mióta elkezdtem, azóta:DD.
Megyek inkább...már úgyis ma van..lehet h úgy veszi a gép, ha ma már voltam a tevénél..de nem ma tanítottam..nem tom, majd meglássuk.
Puszi, peace, sziasztok (baromi sok olvasónak..:D).
And smile! Don't forget it..Even in the hardest situations..:) Bye!! =)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat