Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
ma is jól kezdődik...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
ma is jól kezdődik...

Na, ma 10:30kor keltem, jóóó mi?:D És megint olyan az ebéd amit utálok.. fúújj. szal mint tegnap, ma is koplalok.. bár tegnap már 18:30kor vacsiztam, mert annyira éhes voltam (ami érthető..) szóval már mosr korom a gyomrom, de megpróbálom a lehetetlent is, NEM ESZEM:)) max "nassolok":D fincsi túúróó ruudiiiit:) pöttyöset:Dma honfoglaloztam, és szereztem 2 csillagocskát, ami azt jelenti, h 2 győzelmem volt:)) 110x játszottam)tehát 2 koronám van) és 2920Jep-ep:)) jóóó mii?:D ha meglesz a 3000Jep, akkor vmi új jelet kapok:) ez is zsííííííííííír:) szóval a mai nap vegyes:) remélem szombatra jobb idő lesz, mivel begyek a Balcsira (B.fenyvesre) juhééééj:) Az unokatesómmal (unjuhééj:D) de azért nem olyan rossz</=o) legalábbis remélem, h jóó lesz. Ja az unokatesóm tevéxskéje, ha esetleg érdekelne valakit (10éves srácok hajrá:DDDD->) Teve Világos, mindjárt megkeresem a számát is:) ne örüljetek, nem a telojáét, hanem a leltári számát:PPPPPPPPPPPPP megvan! csak nektek, csak most!: [186751 AL] na ennyi elég, ha eszembe jut vmi, akkor egészítek, addig issssss HOLA!!:D (<- aki nem tudná :PPPP a Hola spanyolul a Szia ill. helló, ha jól tudom (remélem):) Szal hola hola hola:)) )
húúú eddig voltam full happy, most meg idegbeteg állat. most már mindenki ellenem van? már azt se mondhatom, h helló? még azt is félreértné vki, és kritizálásnak venné. Elegem VAN A MAI NAPBÓÓÓÓÓL. kellett feljönnöm. moshattam volna hajat még 2 órán át, akkor még mindig vidám lennék. húú a ------------------------------------- és elegem van ebból is, h aki felnőtt, legalábbis a kora szerint, úgy okoskodik, meg úgy bezsél, mintha neki lenne igaza! és nem érti meg, h vmit ő is érthet félre. ma remélem jóót alszok, már ha fogok tudni, és holnapra elfejetem az egészet. mert nagyon bosszant... és már az sem érdekel, h nem ír senki a fórumra, nem és kész....
mért ilyen kemény a fal??? ha kicsit puhább lenne akkor használnám a fejem. annyira de annyira elegem van!!!! és ha vki azt hiszi, ez aféle "tini" viselkedés meg problémázás, akkor nagyon téved!!! van még hely??? mert úgy érzem, hogy most 30000000sort tudnék írni arról, ami most bennem van. nem is tudom, h miért húzom fel magam ennyire. (meglepő nem, h az előbb milyen happy oldalamat ismerhetted meg, most meg mint egy őrült állat...) az is az én bajom legyen, h félreértenek? húú remélem ma ha ír vki, nem leszek vele olyan köcsög csak amiatt, mert ennyire felhúzom magam... most már értem azokat, akik idegesek lesznek mert drága karivezetőnk bezsél velük a fórumon. vagy h nekik vmi bajuk van, és őket is úgy leteremti meg undok velük, mintha kis senki lenne, meg egy semmittusó, és ő mindent tud, ő a megtestesült eszes és értelmes felnőtt........ húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú lehet h egy hónao múlva megint azt mondom, h milyen rednes, de remélem nem felejtem el ezt az oldalát sem...
nem értem, h minek sírok itt, nem érdemli meg... de remélem örül, h elrontotta a napom.. és még őő mondja, h flegma vagyok. minden lehetek, őrült, hülye, de flegma nem... és az ő stílusa? aról ne is beszéljünk... aki úgy ismer, h flegma vagyok, az írja meg! lehet csak én nem vettem észre.... mert ilyen hülye vagyok.
na most kicsit lenyugodtam, úgyhogy már bátran lehet írni, nem harapom le a fejét annak (egyenlőre... de egy rossz szó:DD) hívtak egy másik kariba, de nem mentem. MERT HŰSÉGES VAGYOk, még ezek után is. pedig ha csak pár napja lennék a tagja, tuti kilépnék, de mivel 2 nappal kevesebb napja vagyok a tagja, mint ahány napos a tevém, sajnálnám...:PP húú ez a zene nyugtat. de jó:) Por que, mi vestido azul:) ajj jó, h megvan ez a zene, ha nem lenne, akkor már én se lennék...pero no vino nuncha no llego.. annyira szép szám..
egyébként ez vok én: full happy- és ideges és érzelgős (na a 2. szót elhagyhatjuk)
:) naon éhes vagyok!!! ááá de nagyon. nem is ebédeltem, mint ahogy az a tök happy részből kiderül.. de vmit kéne ennem, úgy amúgy is.. nem halnék bele az éhségbe, de azért sztem kéne vmit ennem... hogy az egészségemre is gondoljak:D de mit egyek??? megvan. melegszenyót:D gáz, h mindent most leírok, de unatkozok, és kézzel sokkal hosszabb... y asi sera...:) olyan jóóó hangja van Juan-nak:) hogy lehet az, h vki helyes is legyen, a hangja is (beszéd) tök jó legyen, és az énekhangja is? és h nem magyar?:D és h nem a szomszédban lakik?:DDD
na most honfoglaloztam és elvesztettem egy csillagot:( ha ma vkivel játszok, tuti megver, mert ár vagy anyira hülye vagy annyira kómás vagyok.
AMILYEN MOZGALMAS VOLT EZ A NAP, OLYAN UNALMAS most... semmmi, egyszerűen semmi sem történik. KÖNYÖRGÖM, JÖJJÖN MÁR FEL VALAKI..
és megszólal az y asi sera...:) és Flor, és Juan:D ajj de cép szám, naon cejesssük (nem vok áp pösze cak egy picikét:D) ajjjj annyira szép... gyönyörűűű... húú most olyan szépeket tudnék mondani, (!!de nem mondom, nehogy azt higyétek, túúl nyálas vagyok!!:P a tic tac meg feldob. na betelt:( majd holnap folytatom. puszyyyy mindenkinek (persze senki nem olvasta el:D) na most megyek 23:18van épp itt az ideje, vagy nem?:)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat