Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
19;)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
19;)

Na miivanmaa:F csak nem egy 19. születésnap?:O és csak nem Taniméé?:F boldog születésnapoot^^ :*

tegnap lementem töris papírért.. és aztmondta a tanár h milyen szótlan vagyok.. és h a nóritól nem ezt szokta meg (kösziii az összehasonlítást,kisem hagyhatta volnaa..). és h emlékszik rám amikor kicsi voltam és mentem a nórival vmi üstökösre.. énmed mondtam h nem emlékszemO_o mindig jó tanulást kíván ha elköszön.. mér hiszi azt h nemelég nekem a biosz doga?-.- és itthon mondtam anyának.. erre kiderült hogy ez a pesti kirándulás volt amikor mentünk pepsi gyárba meg ilyen őőő.. mia neve? mind1 a csillagokat néztük (hogyjön ide az ütökös?O_o).. és arra tényleg emlékszem.. főleg h estig kellett várni h lássuk a csillagokat ezért éjfél körül értünk haza.. és jósok béka ugrált az utcán:D de a tnőre egyáltalán nem emlékszem.. na mind1 örülök h benne megmaradtam kisvica formájában. az a gyerek talán jobb volt..
hülye náthamár:S kicsípte az orrom jee.

mindig lecsúszik a rolóm.. és délután mikor tanultam apa bejött h felhúzza a rolót.. mintha én direkt lehúznám h ne süssön be a nap-.- aztán olyan ügyesen felhúzta h az egyik fennakadt és kikéne mászni vhogy, de itt ráadásul még a szunyogháló is fentvan. szóval most így nagyon faxa

http://www.youtube.com/watch?v=i1KF44fqJC8
szép.csakaza baby szó hát fúj. sőt. az egész egy nagy szarról szól csak a dallama volt jó vmikor.vagy mittudomén már azsem.

többet soha ne írd, hogy mért nem jövök, hogy szarok rád. minél kevesebbet jövök,annál stabilabb marad az utálat szint, nekem ez pedig épp elég szar ahhoz hogy ne akarjam feljebb vinni a szintet. lehet neked van igazad, és önző egoista majom vagyok. de akkor te meg hülye, hiszen végig tudtad, mégis hagytad hogy bántsalak. remélem az élet többet nem hoz eléd hozzám hasonló undorító embert. énmeg maradok azokkal akik nem(csak) egy önző embert látnak bennem.. akiket talán olyan valakiért hanyagoltam el eddig, akitől hiába vártam hogy szeressen, mindig csak a hibáimat tolta az orrom elé. ígérem,tükörbe fogok nézni, de remélem egyszer az a kép előtted is világos lesz, és minden büszkeséget félredobva lemered törölni azt a tükröt, hogy ne azt mutassa amit te akarsz látni, hanem ami az igazság. énpedig majd egyszer elfogok válni, ha lesz elég erőm kimondani hogy elég volt. énis kaptam annyi rosszat tőled, mint amennyit te tőlem, mégsem mertem soha rámenni arra a gombra. bezzeg neked sokszor könnyen ment. valamikor majd nekem is menni fog és csak egy gomb lesz a sok közül,nem jelent majd Semmit hogy rákattintsak..
és most én mondom hogy ne írj. énmég egy régi Tanit szeretek,csak őt már úgylátszik nem találom meg benned többé..




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat