Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
Krúdy-est :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
Krúdy-est :)

"faith makes things possible, not easy."

fél 8-kor felkeltem, felporszívóztam a konyhát, az étkezőt, a fürdőszobát, ugyanezeket felmostam, kisikáltam az utóbbit, aztán letekertem mamám házához, a maradék kb 7 sor paprikát (hosszúak ám:O) meghoroltam, kigazoltam, 11 után értem haza. Gyors ebéd, aztán irány pest :)
Nóriék már ott voltak, úgyhogy vele és anyukájával sétáltunk fel. :) leültünk szépen az első sorba.. Nóri egyből nyert egy könyvet:DD ők elmentek nézelődni, én meg foglaltam a padot.. egyszer láttam is ki-be menni:)) utána egy orbános könyvről volt beszélgetés, meghaltam.
közben odamentek a színpad mellé/mögé Ákossal beszélgetni. én nem vagyok ilyen, hogy odaszaladjak.. majd ha a véletlen úgy akarja, akkor úgy is fogunk beszélgetni még, eddig is volt már rá példa :)
aztán elkezdődött:) (vagyis egy x perces harangszóval kezdődött, ott álltak szegények mosolyogva, és várták, hogy vége legyen..:DD)
ahogy előadta.. teljes profizmus:) minden néni és bácsi nevetett a környéken, ők is élvezték:) mi meg aztán főleg:)) és látszott, hogy ő is:)
felejthetetlen élmény ez is, hálás vagyok érte:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat