Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2084 dvd premier:))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2084 dvd premier:))

Amikor múlt héten azt írtam, hogy na majd a premieren, nem gondoltam, hogy ennyire csodálatos lesz minden:)
(Jaj és hétfőn megvolt az első munkanapom, bár csak beugrottam vki helyett, de 8 órát állni azért kemény volt :D)

Ugye Bence csinálta a molinókat, és jött a "Vicaaa, csinálj róla képet légysziiii", úgyhogy délután elugrottam megnézni őket az urániához:) 6 méteres mutogatós Ákos, nem semmi :) Este 3/4 7 körül értem oda, nemsokára jött pár ismerős, láttam Kovács apukát is, beugrottam megvenni a dvd-t, aztán jöttek Arnoldék és Tomiék is befutottak. Találkoztam egy minoros lánnyal is, aki ott dolgozott, nagyon örültem, hogy láttam, ő is rajongó:))
kiderült, hogy fent, ha beültél a VeledUtazom-os kocsi mögé, és csinált rólad valaki egy képet, akkor kaptál egy Ákosos pólót, úgyhogy még azt is szereztünk :)
Odaadtam Krisztának a dobozt, ő pedig továbbította Ákosnak, kedves volt tőle. :) A mozi brutál jó volt, mondjuk kicsit haragudtam a többiekre, mikor a szám felénél hagyták abba a tapsolást, és én voltam az utolsó, aki tapsolt.. :D nehéz volt kibírni ülve,főleg ilyeneknél, hogy 1984, utolsó hangos dal, jel, stb.. :) a vetítés utáni beszélgetés pedig.. sírtunk a nevetéstől,pedig egy részét már hallottuk korábban is.. jobb, mint egy humorista, de tényleg :D kedvencem a bonanzás sztori volt, ahogy a hangokat utánozta..hát.. :D
az előtérben még vártunk, Bencéék elmentek, mi meg Tomival, Antival, Ziával és még pár emberrel maradtunk, ki tudja alapon..:) kijött Sanyi, de mire előhalásztam a dvd-t a táskámból, már elment.. aztán Lepe, szintén.. ezután már kiszedtem a borítót, előturkáltam a tollat (miéééért az ezüstöt vittem az arany helyett? hülyevica.), hogy Ákos nem mehet csak így el. :D Kijött, és ment is tovább, én voltam az egyedüli, aki utána tipegett (szóval a többiek kezet csókolhatnak nekem, hogy megállítottam nekik!:D). "Elnéézééést.... - no reaction- ... kaphatnék erre... egy.. aláírást? :$... amilyen "hangosan" én beszélek, meg amilyen bátran hozzálépek az emberekhez, nem lepődtem volna meg, ha simán tovább megy.. de 1-2 méter után észrevett és megállt.. :) és még semmit nem mondtam, de már elkezdte, hogy megkapta ám a sütit, és hogy nagyon köszöni, én mindig ellátom sütikkel stb.. soha nem tudok megjegyezni mindent, mert arra koncentrálok, hogy ne felejtsek el levegőt venni.. :D egyszóval megjegyezte az arcom és tudta, ki vagyok.. ez nekem igazán sokat jelent :) elkezdte volna aláírni a borítót, de láttam, hogy ugyanott húzogatja a tollat?
- Nem fog? :/
és már nyújtottam volna a kézfejem (:DDDDDDDDDDD), hogy azon próbáljon meg firkálni... :DD De talált egy leragasztott papírt a ruhatár pultján, és arra hullámozott egy sort (biztos örülnek majd neki:D), aztán így már sikerült aláfirkantani:) erre jöttek a többiek, úgyhogy ez az ezüst toll igazán szerencsés volt tegnap este :D meg egy kicsit beszélgetett velünk, látszott, hogy jó kedve van :) aztán elsétált, mi pedig Tomit kísértük a Blaháig, onnan meg Ziával és Antival mentem. A "szomszéd" elkísért hazáig, erre kik jöttek velünk szembe a mesteren?:D A Tomiék.... :D tökéletes zárása az estének :D
Fantasztikus volt, csodálatos, és leírhatatlan. Ha én terveztem volna a napot, akkor sem lehetett volna jobb. Boldogság.:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat