Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
sálálálálá sálálálálálá sálálálá

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
sálálálálá sálálálálálá sálálálá

Üdvözlöm kedves olvasóinkat! Baksai Éva híreit olvashatjták!
A nap főbb hírei röviden: 4ES LESZ A MAGATARTÁSOM! Ezt a hírt az osztályfőnök terjeszti, de még nem végleges -nyilatkozott az érintett. Az eset nagy felháborodást váltott ki a két padtárs körében, hiszen nincsenek egy szinten egyes lányokkal, akik az összes órát zavarják, vihognak, teloznak és hasonlók. Az ítélet nem végleges, az esküdtek, jelen esetben a többi tanár befolyásolhatják a döntést, ha mindenki 5ösre értékelik az órai magatartást. Ezzel szemben a szorgalmammal maximálisan meg van elégedve a tanár, szerinte " értelmes, jó dolgozatokat írok" ....
Fizika és matekjegyem ötös lesz félévkor (előzmények, a mai napon kikapott 4es matekdoga és hibátlan fizika), ezt a hírt a két szaktanár megerősítette.
A nap sztárpletykája: Miközben Andris, Vivi és Vica a kémia tanárt kereste hasztalanul, úgy döntöttek, megnézik a kémiatanáriban. Ott a biológiatanár ült, eligazította őket ( pontos információkkal nem szolgált), majd megjegyezete Vivi pólóján lévő két,egymás vállát átkaroló lányra:" Azok a Tatu lányok?". Az eset felháborodást ugyan nem keltett, viszont nagy viszhangja volt az egész folyosón. A történtek után szó szerint a földön fetrengtek a diákok. A hírrel kapcsolatban a biológia tanár nem kívánt nyilatkozni, csak jót nevetett.
Nap felfedezése: A fizikaórán megfigyelt kísérletet otthonában, nagy nehézségek árán tudta elvégezni Baksai Éva. A kísérlet azt bizonyította, hogy a víz nagyobb sűrűségű az átlagos boroknál. Azt megfigyelte, hogy a romlott italokkal nem lehet dolgozni, viszont még a fehérboron is látható volt a következmény: az alsó pohárból a felsőbe került, a víz pedig a felsőből az alsóba- nyilatkozta Naplónknak az érintett.
A nap politikai vitája: Miért van az, hogy aki úgy tesz, mintha profi diák lenne, és tudna is valamit, közben pedig az összes dolgozatnál puskázik és csal?- tette fel a kérdést magában Baksai Éva.- A csalás hagyján,de még szemrebbenés nélkül mosolyog, amikor a szorgalomjegye ötös lesz, vagy megdícsérik, mert olyan jól sikerült a dolgozata, a tanárok pedig nincsenek tudatában a tényeknek! A véleményem szerint le kéne buktatni, mert ez az állapot már tűrhetetlen és idegesítő, sőt, így megutáljuk az illetőt.- Baksai Éva felszólította osztálytársait, hogy tegyenek valamit az ügyben! A szervezkedés már tervben van, de a megvalósításig ki tudja, mennyi idő kell - jelentette ki a névtelenséget kérő diák.
Ennyi volt mára:DD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat