Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
átvánszorgás 11-be.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
átvánszorgás 11-be.

szombateste. : szóval. délután voltunk 1 (másfél:@) órát korizni. imádom persze, csak bűntudat ugye, plusz szétszorította a lábam a kori.. tavaly az volt a baj a műkorcsolyás korival, h összevissza kiment benne a bokám,mert nem tartotta.. most meg ez a hokis kori... hát nagyon szenvedtem végig.. na mindegy, a korizás jó volt, a jég is remek.
aztán..
holnap go vissza pestre. és egy hónapig nemjövök haza.. 31 az utolsó vizsgám HA nem bukom meg.. szóval addig sztem fent maradok.. netem sincs,pedig muszáj lesz neteznem, de majd beülök egy mekibe és wifizek.. de akkor sem naplót fogok írogatni.. max majd a laptopon és egy hónap múlva feltöltöm,de nem hiszem h ráfogok érni.

soksikert nekem:(




tanultam.. 3 körül elmentem a pennybe pizzás cuccokért.. voltam kb egyedül, elég hülyén éreztem magam..:D vagy 5 ottani emberke, és én..:D aztán haza.. tanulás.. Ákos a duna tvn;) igaz,ezt már megkaptam a karcsitól is dvdn, de sebaj:D
aztán tanulás, pizza előkészítése.. és jött 7kor maciii:D derég láttam:) lesétáltunk a mamához - vittem a paprikaspray-met v ezt hogy a fenébe írjam?O_o sprééémet. vittünk neki sajtostallért,amit anya sütött este.. nem tudom, talán unatkozik, hogy végre pihenhetne, és akkor is nekiáll sütniO_o de jó volt, mert így mindenki teleette vele magát, és én speciel 2 szelet pizzát bírtam magamba rakni.. :DDD beszélgettünk, közben néztük a tvt.. jobbnál jobb műsorok.. pedig az ember szilveszterkor jókat várna,nem? na mindegy.. kis jóbarátok,kis poirot, aztán csonti, 2 rész. háh,és tudtam mindkettő végét, és persze már az elején lelőttem h ki lesz a gyilkos:D (az egyik, amikor egy indián a gyanusított, - talán a de kifogyott az elem a lámpámból, és elmeneküüült:@ dolog is ekkor volt, csak a felét láttuk - aztán kiderül, hogy az orvos rágcsálja meg a hullákat; itt van az a futárfiú, aki Bonesnak udvarol; és a futárcsaj, aki meg Engelara bukik..:DD [itthon pedig sikerült megnéznem azt a részt,mikor kiderül h Zac a rosszfiú:| ]. utána pedig az volt,mikor egy 6 éves kisfiú hal meg, akit örökbefogadott még 2 fiúval együtt egy nő, de nem árulta ezt el.. és valami plázában vannak, ott veszik el, de Bones rábeszéli a másik kisfiút, hogy mondja el, ki volt a hapsi, aki elvitte, és a szomszéd fiú apja.. és akkor a két fiú visszakerül a nőhöz, aki örökbfogadta őket, mert Booth elintézi. aztán 2 gyilkos elmék.. hát látszik, hogy elszoktam tőle.. habár a régi verzió volt (5 percet kellett gondolkoznom, mire rájöttem, hogy hogy is néz ki, aki Gideon v hogy írják után jött -.- ), mégis tök félelmetes, és ott "sikítoztam" hogy neee neee, csukd be az ajtót, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. és társai:D az egyik egy önkéntes igazságszolgáltató,aki az elengedett bűnösöket nyírja ki, akiket az esküdtek ártatlannak ítéltek.. kovakést tör a fülükbe, stb stb.. a másikban egy filmsztár rajongója kezd gyilkolászni, már mindenkit meggyanúsítanak, mire kiderül, hogy a barátnője, aki a stábban van.. közben meg a sztár összejön Spencerrel és a medencébe rántja, majd sikeres baktériumátöntést végez. végül S. fegyver nélkül leszereli a gonosz csajt, aki meg a házban volt, mert volt hozzá kulcsa.. vicces volt:D aztán mindenféle hülyeség ment.. jamie oliver főzőműsora, a frizbiben paródiák, stb stb.. éjfélkor ment haza a maciii:DD szóval jó volt végülis, bulit sosem igényeltem ilyenkor, és nem is fogok.. hnap reggel el kéne mennem korizni egyet.. úgy sem jövök haza 1 hónapig:S tanulnom is kéne, de... ajjjj:@ mackót meg elküldték az auchantól..

boldog új évet mindenkinek. bár nekem nem hiszem h szerencsés lesz, 2010 az volt, 2012 is az lesz, na de a 2011.. eleve páratlan,fujj.. aztán meg.. nem tudom, nincs jó érzésem a vizsgákkal kapcsolatban:D na mindegy:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat