Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
01.04.-01.20. Pest

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
01.04.-01.20. Pest

1cs,2cs, erre 3?! :v feljövök,és sehol semmi,pedig már minden rossz eszembe jutott..:@ mentem vissza tanulni.



2011. 01.04.
WÁÁÁÁÁÁÁÁ. Most hívott a Nóri,hogy a filozófiám 4es lett. grrrrrrrrrrrr. Bár meg lehet írni még egyszer, és ha rosszabb lesz,akkor az előzőt írja be. Nem tudom,mikor lesz a következő,de lehet megpróbálkozom vele.. Csak mert az átlagon szeretnék javítani, ha már lesz ilyen bukásközeli vizsgám,mint a könyvtár,kelet stb.. de ha a Lillának 4es VAGY ÖTÖS lesz,aki el sem olvasott semmit, akkor komolyan mondom,hogy... hogy... 100...99...98...97...96..-1..-2..-3...-10000 mélylevegő,megnyugodtam. Szeretnék belőle ötöst,na. Lehet, hogy akkor jobb tesztkérdéseket kapnék. Ki tudja? Na erről ennyit.
Mai gazdaság. Szegény Adrit nem keltette a telefonja, és kb 55kor hívott sírva..:/ - tudom,milyen érzés- . megkérdeztem HHHalmost, hogy megírhatja e a következő alkalommal,mert nem ér be,stb.. mondta, hogy siessen, és amíg nem megy ki senki vizsgáról,addig bejöhet.. mondtam h huh dejó, 10-20 perc alatt úgy sem megy ki senki.. a nagy izét nem-.- előttünk ülő sorban pont.. a srác elolvasta a kérdéseket, és 5 percen belül felállt.. meg még 3an kb.. mondom ez REMEK-.- de beért utánuk Adri,és Mátay tnő még viccelődött is,hogy nem kér e egy kávét,ha most ébredt? szóval megírhatta:) Esettanulmányok... nyammm.. mindegyiket tudtam volna, de aztán Mátayét választottam,mert azt el is olvastam, nem csak jegyzetből tanultam. A többi kérdés.. ugye laponként osztották ki a kérdéseket, és közben elég jól meg lehetett beszélni:D és kérdezgették tőlem h ez és ez mi? és akkor mondtam h hááát,szerintem eeeez, de nem biztos... és az voolt..:) Dávid meg vizsga közben elvette az egyik lapom,amin volt az esszé:DDDDDD de szerencsére jót írtam,szóval az övé sem lehet sokkal rosszabb.. volt,ahol csak rizsáztam, máshol mindenféle okosságot beleírtam, amit történettudomány vizsgára tanultam még karácsony előtt,mert ott többet beszéltünk vkiről, akit kérdeztek,és gazdaság órán meg kb 2 mondatot hallottunk róla.. úgyh mázli.. meg persze az is, h Mátayt végre belerakták a vizsgába. Amúgy kis aranyosak voltak a tanárok,viccelődtek, Halmos is elvolt, csak úgy csillogott a szeme,miközben a másik 3 tanárral beszélt (Jah, erre is ráérek vizsgán..:D).. utána leadtuk az indexet, találkoztunk Lalival,és kb ennyi.. Wáh,még mindig a filozófia idegesít... kéne net..
Ja igen,voltam korizni még otthon..

most pedig éppen nagyon rákoncentrálok rómára..

de már t.a.n.u.l.o.k. is.
01.05.
vagyis már hatodika van,pontosan 01:03. de muszááááj írnom egy kicsit,hogy felrázzam az agyam.. mert gondolom mindenkinek ismerős: ha tanulni kell, már 8kor kóma, de vígan netezik hajnalig.
reggel bementem a suliba, hogy beírassam a történettudományt. először is el kellett hoznom az indexem a B épületből.. hát elég bunkó volt a portásnő, pedig tegnap,mikor leadtuk, egy nagyon jófej volt éppen ott ("itt hagyhatjátok akár 2 hétig is" :D). úgy volt,hogy félkor találkozok Sárival. De Bence valahogy előbb kikeveredett - egy szál pulcsiban jó lehetett:'D - és megvártuk együtt. A tanár fél órával később ért oda.. de közben elvoltunk:DD röhögőgörcsök.. " Nem,nem kapsz időt kidolgozni, 3 másodpercet kapsz,hogy elkezd.. HÁROM.. KETTŐ.. EGY. KEZDD!" :D mikor álltunk az ajtó előtt.. olvasgattuk a táblát, na és ki volt kirva? csak nem KOVÁCS ÁKOS? :D na akkor a téma adta magát.. nem tehetek róla:@ kiderüült,hogy Sári vaaagy barátnőjének az osztálytársa vagy osztársának a barátnője Ákos szomszédja.. nem hiszem el*.* vagy solymáron vagy solymoson vmi ilyesmi.. el kell mennem.. sőőőt. odaköltözök. de wááh,milyen jó lehet a szomszédjának lenni.. hallani az éppen kreált dalait.. jaaaaj cry. el lehet képzelni h délután hány percet vett el a koncentrációmból,amíg elképzeltem ezt a kiváltságos szituációt... :DDD és akkor kitárgyaltuk,hogy majd odamegyek egy Ákos fényképpel, és az utcákban körbemutogatom,hogy Elveszett személyt keresek, nem látták valahol?? :DDD meg hogy bemegyek ehhez a Kovács Ákos tanárhoz és kérek egy aláírást: " elég lesz csak az Ákos is.." :DDD stb stb. aztán bementem.. nem kellett volna.. foglaljak helyet,mindjárt jön.. leül.. valami ilyesmi volt: hát ez egy jó.. jó? -jó. - akkor jó. menjena... aztán elkezdte ecsetelni.. az elején úgy hangzott,mintha hűdejó doga lett volna, utána meg már h voltak benne súúúúúúlyos tévedések. hát pedig.. ezt mind a füzetemből tanultam, szóval akkor vagy nagyon eltévedtem órán vagy ő nem itta meg akkor a szokásos kávéját.. mindegy.. tökre le voltam hangolva,én ötöst vártam.. Sárinak és Bencének sem lett olyan,mint várták, szóval nem én vagyok a kis stréber,hogy jaaaj,nem ötös.. :S hol kell visszaminősíteni a tanáros véleményezést? grrr. vége a barátságnak. az ádámokkal csak a baj van. Évák,előre! s még jó,hogy vica vagyok:]
Amúgy ez a legrosszabb vizsgaidőszakban. Már amennyin túl vagyok belőle..:D Szóval,hogy:
-vizsga előtt szorongás,félelem
-utána is,hogy milyen lett
-ha megtudod az eredményt, és rosszabb,mint vártál, akkor nem tudsz koncentrálni a következőkre és nem olyan könnyű túltenni magad 1 nap alatt egy "csalódáson"..
ennyi volna.

vizsgaidősuck number1 száma: my brain says no but my heart says yes (vagy stop és go,mindegy..). főleg a 20. mptől a pörgős része. feldob meg minden. persze a mostani fav Ákos-Hello, de azt énekelni, azt pedig csak hallgatni - rappelni ugyanis még nem tudok.

Azt mondják,ne féljek a rómától, mert beszélek, aztán a tanár fél órát,és kapok egy négyest.. mégis félek..:S.. mert úgy igazán csak az elejét tudom, úgy nero-ig, és a katonacsászárokat pedig egyáltalán nem. szóval az első párban kéne bemennem valahogy.. nem szeretek szóbelizni, félek,hogy leblokkolok, és én is elfelejtem azt,amit egyébként tudnok..:S na mindegy, ezt is túl fogom élni valahogy. remélhetőleg bukás nélkül.
jövőheti program: régészet, histo szóbeli, délután histo írásbeli. csupa nyami.
01:25. na most vagy én gépelek lassan vagy már megint MIÉRT NEM TANULOK?
wümmmmmmmmmmmmmm.
01.08.
sokminden történt.. róma.ott voltunk negyed 9kor (9kor kezdődött hivatalosan), de már 3an bent feleltek... és mikor végeztem? délben.. vicces volt, telefonálgatás és egyéb, a lényeg h 4es. most nem részletezem, nincs időm..
tegnap elmentünk könyvtárba (persze sikerült egy 390 oldalas könyvet kiválasztanom az IPAR ÉS KERESKEDÉS TÖRTÉNETÉRŐL wáháááááá.. demár 267nél tartok, viszont kezdem elveszíteni a lelkesedésemet..az elején nem is volt szörnyű, de a végén sztem már az író is belefásult, de hogy én igen,az biztos.. holnap befejezem reményem szerint,aztán 7főn a bencével jegyzetcsere. könyvtár után mekiztünk,mert volt ilyen 1etfizet2tkap kuponom,meg meg is kellett néznem a neten vmit,úgyh.. ahj rámtört a honvágy.. hiányzik (az emberek mellett) a jó kis szobááám, a meleeg, a kényelmes székem, a tisztaság (fel kéne porszívóznoom:D), a kád, a kaja, az INTERNET. és nem,nem a facebook. hanem h nézzem h kit mit írt ki,milyen volt a vizsga, leszedni,ha feltöltöttek vmi segédletet stb.. és lenne időm hazamenni,csak nemtom.. 1, fogadtam anyával h 1 hónapig nem megyek haza. 2, leülnék a gép elé és ottfelejtődnék 3, sok idő az utazás,és buszon nem tudok tanulni 4, otthon van tv.. valamint este apa tvzik, bejönnek kimennek stb stb, szóval nem olyan egyszerű a tanulás otthon,mint amilyennek látszik.. na mindegy. histotól félek.. szóbeli.. nem tudom,mit fog kérdezni.. 390oldalból.. pl h melyik évben mit mondott józsef rendelete a kereskedést illetően? ilyen pontosakat? vagy h szerintem bírja e mari tercsit és jóskát a szerző? szóval ilyen következtetéseket, vagy full pontos dolgokat. remélem az előbbieket,mert utóbbiakra nem fogok már szerdán emlékezni.. de 390 oldalt nem tudok a vizsga előtt 1 nappal elolvasni. a másikat meg nem is fogom,csak a bence jegyzetéből tanulom meg, ahogy ő meg az enyémből ezt. írásbelitől meg totál kivagyok.. 1 órai jegyzetem nincs is meg, ami meg meg van,az sem mindig érthető.. kötelezőket nem olvastam és csak 2 van meg fénymásolva.. nem mintha elolvasnám azt az 1000 könyvet,ha itt hevernének az ágyam mellett..:D kedden pedig megtudom a gazdaságot hmm. és régészet. azt már elkezdtem, de megakasztott a histo,szóval kb 4 tételt olvastam el, még 6 van, ha a múltkori kettőt nem teszi be újra,plusz a képek,azt talán gyorsan memorizálom. és igyekszem akkor ezt hétfőn megtanulni.. bakker,akkor ma és holnap kéne a histot?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesszuuuussssss. meg még kedden kb 4től. és szerdán mehetek 8ra és 2re. jeeee. háát ez már most lekvárosbukta... ha a régészet nem is lenne,akkor is teljesíthetetlen, de így meg pláne.. ommmmm.. jó sajnálni magam..:DDD de a köv hetek sem lesznek jobbak.. sőt.. asszem jövő utáni hétre vállaltam be 4 vizsgát,7fő,kedd,szerda,csütörtök..:D jó,ebből a 7főinek nincs tétje,csak javítani próbálok.. de utána.. meg azután.. mamiiiiii... meg hallom h van,aki 2 órákat alszik naponta.. én 2kor fekszem és 9kor kelek..:D de tanuláson kívül nem csinálok mást,mégis bűntudatom van h szenvednem kéne.. mármint szenvedek,na de fizikailag is.. de hát én alvásra lettem teremtve. az h a gimiben a szabadidőm a tanulásra fordítottam és beáldoztam sok mindent,nem jelenti azt, h majd az egyetem kedvéért leszek zombi-.-
csé.

2011.01.12.

nem tudom,hogy mikor fog el majd a sírás.. de nem vagyok tőle messze..

kezdjük a tegnappal. régészet.. a képeket mind tudtam, bár a korokról nem írtam túl sokat. ráadásul berakott két ÁLOMESSZÉT.. erre csak kavarogtak bennem az emlékképek a tételekről.. a végén jutott eszembe a tétel eleje és hasonlók.. azért egy négyest csak ad.. na mindegy, megbukni biztos nem fogok. EBBŐL.

hazaértem négykor.. bence sikeresen otthon hagyta a marxos jegyzetet, este jött el drága nővérem, és az ő gépén le tudtam tölteni a lefényképezett jegyzetet. de mikor este nekiültem, majdnem elsírtam magam.. nem tudtam elolvasni:
a, ilyen totál kerek betűk, egyszerűen a sima olvasása is szenvedés, nem hogy még meg is értsem.. nem ronda írás volt, de én nem ilyenhez vagyok szokva és nagyon brutálisan kiakasztott
b, a fénykép beállítása nem látott makromódot, és xnview-val állítgattam a színt stbt, hogy elméletben ki tudjam olvasni, utána jön még csak a kódfejtés.. elkezdtem kb 11kor leírni egy lapra,ami épp nem csúszott le a képről és el tudtam olvasni.. aztán Feladtam. gondoltam,inkább tanulok olyat,amit el tudok olvasni.. de elég kész voltam,hogy holnap mi a francot csinálok.. tanultam negyed 3ig. felkeltem hatkor. tanultam 7ig, aztán mentem be.. nem írok részleteket, hogy bejött, köszöntünk neki vagy 10en, erre tovább ment és fél óra múlva jött vissza, hogy -azt hitte, máshova várunk- csak mert a padhoz ültünk logikusan,és az ő terme előtt nem volt szék.. az első srác után meg kijött,hogy aki jegyzetből tanult, az menjen és olvassa el, és máskor lefelel belőle.. kb 3 órás lelki gyötrődés,hogy bemondjam, ne mondjam be.. mert ugye marxot csak jegyzetből olvastam, ráadásul az egyiket,mint már vázoltam, sehogy.. hát szar érzés.. én meg ugye, ilyen rohadt nagy lelkiismerettel megáldva, nem kockáztattam be. pedig amit én mondtam, abból is olyan hülyeségeket kérdezett, amire akkor is mondok valamit,ha csak az első pár oldalt olvastam a 390 oldalas könyvből-.- szóval szokásosan megbántam, de én az "inkább tedd meg, és utána bánd vs. ne tedd meg, és majd ezt bánd" variációk közül mindig az utóbbit választom.. inkább azon lelkizek h megszívtam, minek hallgattam a lelkiismeretemre,és magamban elképzelem,milyen lett volna,ha megteszem ( lásd mikor egy martyutánzatot láttam görögben, és csak annyit kellett volna mondanom - mert mögötte mentem- hogy hillsong united vagy marty sampson, és ha ő az,hátrafordul.. ha pedig nem, akkor le sem szarja.. na most, nem lett volna nagy szám megpróbálni, én még sem tettem.. szóval.. ennyit rólam.)... nem tudok rajta változtatni,ehhez teljes lélekmosást kéne csinálni.. néha tényleg utálom magam ezért.. főleg,mikor az élet csak kicsesz velem, és az jár jobban, aki nem becsületes stb.. és az egyetem kb erről szól.. de ha nem tudok puskázni,akkor nem tudok,ha állandóan magamon érzem a tanár gyanakvó tekintét, akkor eszembe sem fog jutni bevinni egyet,mert úgy sem merem használni.. más lehet h egy betűt nem tanult rá, puskával pedig vígan átmegy. én pedig... én pedig, azt hiszem, MEG FOGOK BUKNI histoból.. szeretném azt hinni,hogy nem, de ez még a gimiben bejött (csak nem a kettesért izgultam akkor még..), itt már nem adnak mindenre szánalompontot.. szóbelin kaptam négyet, és ha az egyetemesre kapok maxot,azaz ötöt, akkor is kell még 8 pont.. tesztből kb 3 biztos jó.. max 4.. és akkor a két esszé.. írtam kb 4 mondatot, az is ugyanannak az ismétlése volt,más szavakkal..-.- szóval.. ott nem tudom,hogy ad e négyet,ötöt.. nem túl vszínű.. ahj.. de nem is biztos,hogy maxra felelek.. de ha nem lesz meg a 8 pont az írásbelin,akkor írok a tanárnak, h ne raboljuk egymás idejét,nem megyek be felelni a bukásért.. szóval ennyi. de legalább nincs uv, hanem egyenesen megyünk mátayhoz,aki tök jófej, érdekesen magyaráz - gazdaságon legalábbis, ami, hjaj, hármas lett! - és csak 1 beadandót kell csinálni, nem pedig írásbeli-szóbeli.. csak olyan szar belegondolni,hogy bukás.. pl ha megkérdezi a volt töritanárom.. akkor mondom,hogy boccs,már első félévben buktam?! ráadásul még ott van a könyvtár,ami elég esélyes.. meg vallás..kelet.. áh....:S keletből mindenki puskázik,én persze nem terveztem.. de elvileg lehetetlen megtanulni.. ahj....
a nap egyetlen fénypontja az volt,hogy csomó új embert megismertem.. az ember hamar összebarátkozik szóbeli előtt:D és előjön belőled az őszinte érdeklődés,segítési szándék stb stb.. úgyhogy most már kb 10 új embert ismerek. plusz írásbeli előtt ancsival beszélgettünk,és jött robi (úgy emlékszem, róbert..) és ő is tök jófej. szintén magyaron van, úgyhogy lehet meg tudom majd kérni,hogy irassa be a jegyem. :D na persze nem ilyen érdekember vagyok, akkor is megmondta,h mi volt órán a kérdés, mikor előtte 1 szót sem beszéltünk.. úgyhogy sikeresen eltraccspartiztunk kb 2 és fél órát.. pedig tanulni akartam.. na mindegy, feláldoztam végre egyszer a tanulást az "emberi kapcsolatok" oltárán.. s ha megbukok, talán soha többet nem teszem. :DDD na jó,nincs ám jókedvem.. ákos megy,szokás szerint. jaj, ancsi észrevette a pengetős nyakláncom ×.× ma nem hozott akkora szerencsét,mint szokott.. ettől még a többi vizsgán is felveszem és szeretem. de nem is tudom,mit kéne hallgatnom.. bedepizős számot vagy valamit,ami feldob.. bár nem tudom, most még ákos sem tudna, személyesen sem. nem akartam megbukni első félévben.. könyvtár is elég lesz,nem hogy még histo is.. tudom,hogy túl kéne lépnem rajta, de én még nem vagyok vérbeli egyetemista, és az is nehezemre esett,hogy a maximalizmusomat "levetkőzzem".. bár már sikerült..
najó, a bedepizés győzött.. nélküled,semmi vagyok... remélem fentről nem mindig lehet lelátni, és pl azt nem fogja látni,hogy megbukok.. nemsokára lenne a születésnapja.. annyira HIÁNYZIK. és olyan szar,hogy mikor Rá gondolok, csakis Rá, szinte mindig csak bőgök.. biztos nem jó érzés neki.. mikor a mama mesél róla vicces dolgokat, akkor én is nevetek és elfog valami "melegség", de este, egyedül a sötétben, "valami véget ért'-et hallgatva csak sírni tudok.. annyira üres vagyok nélküle.. elvesztettem magam.. régen bele sem gondoltam ebbe, de Én,mint Én, nem is létezem.. csak a körülöttem lévő emberekből vagyok összerakva, akiket szeretek.. ha meglátok egy pocakos szemüveges bácsit, egy nagymamát nagypapát az unokája kezét fogva, ő jut eszembe.. ha meglátok egy f1es dolgot,más.. ha meghallok egy számot a rádióban,megint más.. nélküle egyszerűen elvesztem.. néha csak annak örülök,hogy vagyok.. néha pedig ezért sírok.. tudom,hogy még negyedét sem éltem át a nehézségeknek,amik egy embert várnak az élete során, de már most elegem van.. már most megkérdőjeleződik bennem az értelme.. én egyszerűen nem bírom elengedni az embereket.. akiket igazán szeretek,sosem fogom tudni.. ezt nem csak rá értem..de én már annak örülök,hogy élnek, örülök,ha boldogok,ha jó napjuk van, nélkülem is.. örülök, ha mosolygó embereket látok az utcán,örülök,ha összeillő párokat látok, örülök, hogy nagyszülőket az unokákkal.. nem kell,hogy az életem részei legyenek, vagy hogy tudjanak erről, de mégis örömmel tölt el, ha valaki boldog.. ha már én nem mindig vagyok az..például,most is,itt írom ezt a "naplót", és senki nem olvassa.. tudom,egy naplónak nem is ez a célja, de ez sem igazi napló.. csak ahhoz képest,hogy a neten el lehet olvasni, itt más nem látja, amíg fel nem teszem.. szóval ide kiírhatnám minden gondolatomat,hogy ki mennyire hiányzik, és ha más nem is olvasná,nem is tudna róla, attól még úgy lenne..
úgy szeretnék újra gyerek lenni.. nem mintha most felnőtt lennék.. de fizikailag is.. újra élni mindent, megfontolni a szavaimat,mielőtt kimondom őket.. többet lenni azokkal,akiket szeretek.. nem pedig itt a retkes pesten várni, hogy meghaljon valakim.. hiányzik a mama és a dédi is.. most úgy érzem, hogy mégis vissza akarok menni tolnára élni.. vagy szekszárd.. hiányzik a szobám.. hiába lakom itt már fél éve,még sem érzem,hogy itt,itthon lennék.. hogy én lennék.. hiányzik a szobám, a fényképeim, az ágyamon a színes pléd,amit a mama csinált.. hiányzik az ablakom, a kilátás, minden, ami én voltam 18 évig.. hiányoznak az utcák, a csend, a magányos zenehallgatós sétálások.. hiányoznak az emberek.. én úgy vagyok vele,hogy amiből egyszer kiléptem,ami elmúlt, fényévekre szakad el tőlem.. most már el sem tudom képzeni,milyen gimisnek lenni, és egy külön világot jelent.. pedig én is voltam, 6 évig.. de ha bemegyek a gimibe, idegennek érzem magam.. ha elmegyek tolnán egy meccsre, idegennek érzem magam.. pedig vagy 8 évig fociztam velük, abban a csarnokban.. edzésen nem voltam másfél hónapja, és olyan,mintha nem is itt játszanék.. meghalt a Papám, és olyan,mintha soha nem is lett volna.. nem tudom elképzelni,mennyire jó annak, akié él.. pedig nekem is volt, én is tölthettem vele 17 évet.. de a nap óta,mikor elvesztettem,egyszerűen olyan távolinak tűnik... mikor németből dolgoztam ki tételt, és familie volt a téma.. akkor döbbentem rá,hogy már Nincs. hogy azt kell írnom,két mamám és egy dédim van.. a Papám.. meghalt.. mert egyszerűen annyira nem bírtam felfogni,hogy már nem él,hogy néha sokk volt szembesülnöm vele.. nem tudom,miért dolgozom fel ilyen nehezen a halált.. és hogy miért látom már minden élőben.. ez így nem élet..
valami fáj.

2011.01.17.
gyors leszek,mert nincs időm..
bementem fél9 körül a suliba.. az indexembe beleraktam egy papírt,hogy "Hellas története", ez a felirat látszott ki, hogy tudják, arra hoztam beiratni a jegyet (be kellett dobni 1 postaládába..:D).. de az aljára ráírtam,hogy "Ez volt a legjobb óra,köszönjük!:) ". ez nem nyalizás,mivel már meg volt a jegyem,méghozzá ötös. a mikulást sem nyalizásból tettem az asztalára anno,mivel azóta sem tudhatja,ki volt. nem tudom,olvasta e, mert úgy néz ki, vki más írta be a jegyet,ő pedig csak aláírta.. de kijött, hogy "baksai éva?", és odaadta.. nem tudom.. mosolygott,de semmi extra.. na mindegy,ha olvasta, rem jól esett neki, mert széppé tette az amúgy elég keserves első félévemet..Németh György AMÁDÉ <3. legjobb egyetemi tanár.
utána filovizsga.. már tudom imola nevét is!!!:D tök jófej ő is,még histoszóbeliről ismerem...:D és holnap csoportmunkázunk keleten:D szóval jó lesz:D meg találkoztam a másik histoszóbelis gyerekkel.. ő meg ötöst kapott,pedig nem volt annyi pontja,szal jófej ez a halmos:D bárcsak adna egy hármast..nem mintha jó jegy lenne,de a kettesnél mégis szebb (milyen jó, a bukástól eljutottam a hármasig.. kis telhetetlen..:o ). holnap kelet.. úgy érzem,megírható,és nem tudok már mit tanulni rá,de közben olyan szar a jegyzetem, hogy egy csomó mindent nem tudok még vszínűleg.. aztán magyar.. hááát.. érdekes lesz,mert pár szöveget nem értek, legalábbis amennyit olvastam belőlük.. és azokból kéne vmi fogalmazásszerűt írni.. :S aztán pragmatika..jah,nem is! 9kor histo szóbeli,10kor pragmatika:D tuti jófej lesz, de 1 kötelezőt sem olvastam el.. és 1 nap alatt kéne kb 10 tételt benyalnom..annyira nem vészes,csak vannak hülye szakkifejezések.. aztán hazamegyek.. aztán könyvtár..bukta..vallás..hujajj.. és néprajz és vége. szeretnék utána rögtön hazamenni és 14.ig otthon pihenni, de fociznom is kéne,mert 2 hónapja nem voltam,és szombaton meccs is lesz,amire nem fogok menni..ahj..de nem tudok feljönni,hazamenni,feljönni,hazamenni,mert ilyen pénzes nem vagyok.. de már elegem van pestből, a kajáimból és ebből a lakásból. a szobámat AKAROM. (filonál kihagytam,hogy lillával lapot cseréltünk:DDD és megcsináltam,amit nem tudott,meg kijavítottam,ami sztem hibás volt.. izgulok,hogy jó legyen,mert ha megbukna megint,tuti azt hinné,hogy direkt csesztem el a vizsgáját,pedig nem, igyekeztem jól csinálni. bár egy helyen majdnem rosszat írtam be, de az a gáz, h magamnak azt tényleg be is írtam,sőt,a múltkor is,úgyh wáá..:D ). nem hiszem,h javítottam volna vele,de legalább neki segítettem (remélem) és imolával is összehaverkodtam.na ennyi:)

2011.01.18.
süt a nap,hát lehetne ennél szebb? :))))))))))))))))
kelet. jahajjahajjj:DDD de előtte még.. beültem megnézni a filozófiát,hátha kijavította. és ÖTÖS LETT. 1 ponttal lett többem (de hülye szó:D),mint a múltkor,de ááááá:D és a lillának.. neki is:DDDD ráadásul több pontja lett,mint nekem..:DD ennyit a lapcserélésről..:DDDD na de tökre örülöööööök:DDDDDDDDDDDDDDDDD pedig úgy éreztem,ez rosszabb lesz,mint az előző.. ennyit a megérzéseimről.
szóval kelet.. csomóan ültek egymás mellett,én bezzeg 1-1 széket kihagytam,szóval..:D mindegy,leghátsó sor.:D úgy puskáztak h beszarás.. telefonról..a4es lapról.. az egyik gyereknek a végén,mikor pakolt össze,leesett a földre az összes lapja.. nem volt ám ciki:DDDDDD nekem 1 évszám kellett csak, a többit tudtaaam. még a királyokra is emlékeztem,legalábbis remélem:D az egyik esszéhez nem igazán azt írtam,amit kellett volna,de sztem 4es simán meglesz.. Remélem. de durva volt,mikor mondta, h 3 esszé.. eddig mindenkinek 2 esszé,évszámok,fogalom v sémi nyelv v filiszteus városok voltak..nekünk helyette még 1 esszé:D de az összes csak rizsaesszé volt,a legkönnyebbek,szal jó fej a mi dékánunk:DDD a lehető legjobb időpontban mentem:D most tökre fel vagyok dobva, pedig holnap magyar,amitől félek,mert nem értem a szövegeket... és akkor hogy írjak róluk esszét v akár 2 szónál("nem értettem!") többet? csütörtökön histo. elsőnek kéne lennem,mert utána mehetek pragmatikára is felelni. wííí. de a jövőhét lesz az igazán durva. vallás és könyvtár. hát Istenem, miért római és görög humbukokat kérdeznek? azért remélem küldesz vmi megválaszolható kérdést nekem:D
görögország..annyira foglalkoztak, tegnap este nem is tudtam a keletre koncentrálni.. h hogy legyen.. én lefkadára akarok menni.. újra velük focizni.. nem pedig új helyre.. a többiekkel, de közben a családdal is.. a családdal azért jó,mert nem kell ilyeneken aggódnom h ki mennyit iszik v elrabolnak e vkit (ha ha,tudom, de ilyeneken aggódok) v ilyenek.. azt csinálok,amit akarok. ellenben a barátokkal többet kell alkalmazkodnom. meg talán el sem engednének. de ln szeretnéék. vagy h milyen messze van ez a hely perigialitól,és h átbuszozunk,ottalszunk náluk meg ilyen hülyeségek:DD meg az ákos koncerttel kapcsolatban is csomó 5letem van.. rámjött a kreatívkodhatnék, az ábrándozás,csak kár,hogy VIZSGAIDŐSZAK KÖZEPÉN VAGYOK. na megyek is olvasni a magyart.. wíííííííííííííííííííííííííííííííííííí miért van még jókedvem?:D

2011.01.19.

tegnap este már nem volt olyan jókedvem.. sőt.. totál kiakadtam.. egyszerűen érthetetlenek voltak a szövegek,amiket olvasnom kellett és amikből vizsgáztam.. nem is részletezem,szörnyű érzés volt.. vizsga.. remélem,meg lesz a kettes.. nem tudom a pontozást,az a baj.. de csak meg lesz:S .....
na de amit meg kell örökítenem,és ami miatt végig 200wattos vigyorral jöttem hazáig,az a következő:
ülünk a teremben, kedves töris-magyar minoros szaktársammal [talán már említettem,robi] beszélgetünk. a padon ott az indexem,megkérdezi,hogy megnézheti e. mondom igen,de az első oldalt hagyja ki.. ott volt az a fantasztikus kép,amin fekete hajú vagyok - és mint kiderült, a szemem se áll jól. szóval nézi, én épp kommentálom,hogy milyen szar, erre mondja,hogy az egyik szemem olyan,mintha üvegszemem lenne.. mondom: egyébként az van..
rámnéz. de ilyen tipikus O_O nézésssel,hogy "tényleg???".. mondom dehogy is:DDDDDDDDDD szóval ezekszerint elképzelhető rólam,hogy üvegszemem van. zsír:D
mai napról egyelőre ennyit (szerintem mindenki egyeNlőrének mondja, mégha ez az írásmód is a helyes), tanulom a pragmatikát és a histot. szeretnék egy minimum 4est,histoból pedig.. szeretnék ott is négyest,de mivel fizikailag lehetetlen - hacsak nem félreírja..:DD- így hát megelégszem egy hármassal is, főleg,hogy max pontos felelésnél lesz csak meg. nem akarom,hogy ott éktelenkedjen egy kettes...... ahhoz képest,hogy a bukástól féltem,egész jó.. de nem akarok ebben a vizsgaidőszakban még 1x ilyet érezni,mert akkor nem is tudom h mit csinálok.. annyira le tud törni,hogy már annyira hülyének gondolom magam,hogy csak kiszel tünde múlhat felül (alul..). de tényleg.. tegnap is, azon filóztam,hogy más minort kéne választanom.. nem fogom most kifejteni az okokat, amelyekből ezt a következtetést levontam, de elég erősek.. mert ezt nem lehet csak simán végigszenvedni,mint pl a törit,h csak tanulni kell..itt érteni kéne, és most pl, lásd utóbbi szövegek, úgy érzem,erre képtelen vagyok.. akkora szakadék van ilyen szinten a gimis magyar és az egyetemi magyar között, hogy még tarzan sem bírná átugrani, nem hogy én, aki köztudottan "kisugró" vagyok. de megyek tanulni TÉNYLEG.

2011.01.20.

Még egy óra, és végre Otthon. Kivettem a polis és vallás könyvet, de most nem visz rá a lélek, eléggé lefárasztott az a hét- a mai nap. Tegnap magyar után hazaérve kb 2kor elkezdtem pragmatikázni és ezt csináltam hajnali 2ig. aztán keltem hatkor,hogy még átnézzem. Persze histot is át kellett ismételnem.. Na mindegy, térjünk rá a lényegre.
Histo előtt sikeresen lestoppoltam az első helyet, nagyon készségesek voltak a többiek..:DD bementem,leültem.. mondta,hogy tudja,már találkoztunk, de a nevemre nem emlékszik. (ilyen ronda fejet nem nehéz megjegyezni biztos:DD). Vázoltam neki a helyzetet, hogy most csak az egyetemes csomagból felelnék. És hogy újat választottam.. szegény, nem örült neki, mert kiváncsi volt, milyen különbséget látok a jegyzet és valódi olvasat között.. de hát Istenem, ez ilyen..:D Már az elején elfelejtettem, hogy hivatási csoportok, helyette bemondtam,hogy hivatkozási csoportokxDDD és vagy 1 percig nem is jutott eszembe a megfelelő kifejezés. Na de összességében, nagyon rendes volt, de tényleg. (rá akart vezetni egy két dologra, pl a testületre,hogy mi a corpus jelentése. én meg csak néztem,hogy nem tudom, pedig azóta már leesett, hogy "corpus -oris, n - test".. nem lényeg,hogy tanultam latinon..:D kérdezte,hogy szerintem mi az erkölcs, stb stb, nem volt nehéz, és utána még azt is megkérdezte,hogy mik a terveim. mikor kifejtettem,hogy a magyaron még gondolkodok, akkor látta,hogy kulcsár-szabónál vagyok.. és elkezdett róla mesélni..:D mintha egy tudósról beszélne.. jó,professzor meg minden, de furcsa, hogy egy tanárról beszél így..megkaptam a max pontot rá,és sajnálta,hogy nem adhat jobbat hármasnál,mert az írásbelim lehúzta.. és hogy kár,mert tehetséges vagyok,ezt mondta. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD vicces:DDD De tényleg,annnyira jófej és kedves és segítőkész volt.. a múltkor szinte bealudt, szerintem már nagyon unta,de most,hogy első voltam,mintha kicserélték volna:D megkérdezte,miért választottam ezt, mert h általában kevesen választják, mivel nehéz.. mondtam,hogy ez volt meg a könyvtárban, és hogy én érthetőnek és érdekesnek találtam- őszintén. ő pedig elkezdte magyarázni, hogy azért rak be olyan hosszú szövegeket (lásd a 390 oldalas könyv,amit olvastam),mert azok könnyebben érthetők, mint a rövidebbek, és mert így talán nem választják annyian,mert van, amit már nagyon un. :DDDD úgyhogy, ha hazaérek, max pontot fog kapni a tanárértékelésen, úgy érzem.
aztán sprinteltem pragmatikára.. ahhoz képest, h 10 előtt már ott voltam, szerintem 12 körül végeztem:D nem mertem bemenni.. a végére megint összehaverkodtam pár emberrel, főleg az előttem bemenő lánnyal.. neki is négyes lett:D de csomó embert megbuktatott a tanár, azt mondták,hogy kukacoskodó, és elég sok ideig is feleltek az emberek, úgyhogy már azt terveztük,hogy a bukókkal uv-n találkozunk.. kipipálgattuk,hogy melyik tételeket húzták már ki.. nekem 2 maradt.. ő pont azt kihúzta,amit tudtam, én pedig egy rövidet, 3 fogalmat, amihez kb 3 mondat jutott eszembe először.. huh.. az volt a baj,hogy őt tök hamar lezavarta, legalábbis a korábbiakhoz képest.. és alig volt időm kidolgozni.. közben eszembe jutottak a dolgok, de nem minden.. elég gázul feleltem,volt,hogy belekeveredtem a dolgokba, az elején már nem is tudtam kimondani elsőre vmi variativitást, ami meg kiderült h variatibitás v ilyesmi-.- és mondta,hogy Éva, nem nyúzom tovább, egy négyes. mondtam h KÖSZÖNÖÖÖÖÖM:DDDD huuh, pedig féltem, hogy megbukok.. sokat tanultam rá, de nem eleget, és kavarogtak-mixelődtek bennem a tételek..de hát nem volt több időm, a héten ez volt az ötödik vizsgám. már CSAK három. kb a legnehezebbek.. najó, a néprajzot talán kihúzhatjuk, szerintem meg lesz. de a vallás és könyvtár... juhj.. ráadásul még a magyart is ki kéne kapnom.. félek,hogy nem lesz meg:S na mindegy, a hét elején kiderül.. de ha nem mentem át, akkor uvn sem fogok szóbelin, mert jövő héten vallás és könyvtár, nem lesz időm még erre is...............................



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat