Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
everyone needs..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
everyone needs..

Kékkői Zalán. A "sztár", aki itt van karnyújtásnyira. Aki válaszol, ha írok neki. Aki egyesével megköszöni a szülinapi köszöntőket. A gitárórákat hirdet. Amikre elmehetnék. Amikre nem megyek. Szerintem akárhányszor beteljesülne egy "álmom", gyorsan kihátrálok és nem teszek érte semmit, nehogy valósággá váljon. Talán jobban tudok az álmok világában élni, mint a megvalósult álmokban. De azért elővettem újra a gitárt, és már tudom a mighty to save-t :) Annyira szeretek gitározni és közben énekelni. Már a gépeléstől meghalok, úgy fáj a bal kezemen az összes ujj, de akkor is élveztem:)

Elkezdtem unokatesó "összeröffenést" szervezni. Akkora űr van bennem valamiért, hogy ki akarom tölteni. Osztálytalálkozó. Unokatestvértalálkozó. Bár ez erős kifejezés rá, mert csak mozizást(persze szekszárdon pont most nem üzemel),pizzázást, esetleg domborizást terveztem, eszter, anna, attila, edina és esetleg máté társaságában, úgyhogy ez csak nagyon kis méretű találka lenne. Én vagyok a legidősebb, talán ezért várják tőlem, hogy mindent megszervezzek, de könyörgöm, nagyfiúk és nagylányok már:v
Emlékeket akarok. Pár napja a találkozó apropóján beszélgettem az Endrével. Hogy mennyi barátság múlott el a suli óta, és szinte senkinek sincs meg senki száma. Meglepődtem, mert nagyon igaz dolgokat mondott, meg a "fiúk mindig menőnek és keménynek akarnak tűnni" dolog mellett nem gondoltam volna, hogy ilyeneken is gondolkodnak.Szóval, az emlék a lényeg, hogy minél szebb és több legyen. És ha most nem gyártok ilyeneket, akkor minek örüljek majd x év múlva? Arra emlékezzek, hogy a facebook előtt ültem? Már unom. Akik fent vannak, nem szeretnek meg jobban. Akik nem ismernek, nem is fognak megszeretni. Utálom, hogy van időm érzelegni, bőgni a múltamon, észrevenni, hogy mennyire egyedül vagyok ezen a Földön. Szeretnék egy agymosást, hogy tiszta lappal indulhassak. A sok csalódás emléke nélkül. Hogy megbízhassak az emberekben. Hogy elhigyjem, szerethető vagyok, nem csak átverhető.
When will my new life start?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat