Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-08-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-08-21

kiráz ezektől a daloktól a hideg.. milyenjó lehet,ha valakinek szép hangja van.. és ha nemis lesz énekes,de otthon magának..

mrs mellé kitalálhatunk egy új rövidítést,úgyis egyre gyakrabban használod, map.


fél6kor hív a reni,hogy letudnék e menni a gimimellé,mert ha nem megy vki akk nem tudnak játszani.. én legalábbis így értettem.. mondom de a ti edzésetek nem most kezdődik? de.. dejó mondom:D akk letekertem gyorsan,megyek be, a jani már hálásmosollyal jön felém,kérdezem h bekell állnom? mondja h ha van kedvem.. mondom az nincsxD jó,akkor ne. csak úgy pont meglettek volna a játékhoz. mondom jó,akkor beálllok.. hát jól elfáradtam.. első büntetés,10 4ütemű. második,15 4ütemű.. szóval jóvolt*.* pedig az elején vezettük a góllövő listát az eszterrel:v namindegy,legalább erős leszek. vagynem. aztán a végén arról a 8asos kitámasztásos dologról lemaradtam,mert h nekem úgyis lesz még egy edzésem,ne csináljam. aztán az eszterrel,aki szintén volt a nagyok edzésén is, az elején pihentünk,nyújthattunk,nem kellett csinálni azt a fárasztó 6os vissza,9es vissza,félpálya vissza,egészpálya vissza drágaságot.. mondjuk utána a passzos futást bírtam volna,de mondta a bogi h még ne csináljuk.. nagyok edzésén elkapott vmi fáradtság elég hamar,kirázott a hideg,pedig folyott rólam a víz, mármár hányingerszerű volt,de aztán elmúlt szerencsére.. én olyan vagyok,aki az utolsó pillanatban szól (lásd angolóra,mikor épp h kiértem...),remélve h elmúlik v kibírja óra/edzés/nemtommi végéig.. dde ez hamar elmúlt hál Istennek.
jaj szigliget van a tvben. dejóhely is az:) bár főleg a kis unokatesóim hiányoznak onnan,vagyis az,hogy már nagyobbacskák,nem emelgethetem őket,és a vityát már tisztán vicának ejtik, sokszor hisztisen..bezzeg régen.. hol a vityaaa?=( *.* vityaaaa.. és akkor mennem kellett velük mindenhova. de szerettem. mikor ittvoltak a flóráék,egyből engem nézett,és zavarban is voltam,mert a többiek várták h majd ott gügyögök neki, de csak mosolyogtam rá vissza.. én a 2-3 éveseket bírom nagyon,akik már elmotyognak vmit,és tudnak mászkálni,demég aztán cipelhetem őket. mások előtt nem fogok ott jaaj ütyülüpütyülni hát néézd,mithozott neked a vicanénii:O műsort előadni.. nemaz én műfajom.. inkább a kicsit nagyobbak szövegét próbálom fejtegetni és nekik magyarázok.. persze ha majd lesz gyerekem,énis fogok ott gügyörészni,de egyenlőre nem megy. és félek,h majd ha mégnagyobb leszek,akkor nemfognak szeretni. eddig vmit legalább a kisgyerekek láttak bennem,és egyből engem néztek,rám mosolyogtak, de ha felnövök,már nem a gyereket fogják bennem látni,akivel még haverkodhatnak,hanem a "nagyot".. pedig imádom a gyerekeket,úgyh ez elég xar érzés lenne. namindegy,csak néha elkezdek ezen filózgatni-.-

közöm



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat