Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
NBII,Csömör.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
NBII,Csömör.

nos. elvileg rövid leszek,és a RENIRŐL nem írok, külön kérésére (pedig jó voltál!). odaértünk,tvztünk szandrával meg két feri bácsival, aztán egy csömöri lány is érdeklődött,és megis tudtam milyen drukker..első meccsen 3:2re nyertünk.. végülis mi tettük izgalmassá a végét, de azthiszem megérdemeltük a győzelmet blabla. 2.on ha jól emlékszem 6:0ra csömör ellen.. utolsó meccsen 2:2 lett az univerzummal.. ott volt a 3-as csaj, aki kiköpött angoltanárom.. már ittsem hagy :D.. meg amikor szépen sheggre estem, felsegített az egyik meg bocsánatot kért, énmeg mondtam h semmi,mert a saját lábaimba estem el kb:D egyszer talááááán kicsiit löktem és szabadrúgás lett, de ilyen a foci. énis kaptam egyet úgyh így fair:F. Vivike írtónagyokat védett az utolsó meccsen, csak néztünk:O egyik labda meg a szeméről pattant be a kapuba:v de akkoris mi vezetjük a csoportot úgyh örülök:) csak.. hiiába néztem még a meccsen is, hiába ültem kint szünetekben a lelátón, nem volt ott.. mert akkor 100% h láttam volna.. és abban is biztos vagyok h felismertem volna, mert tegnap még megis néztem direkt myvipen a képeit, h hátha új haja van v ilyesmi.. szóval ez elég rosszul esett, mert nagyon vártam ezt a napot, erre.. remélem legalább a következő és egyben utolsó alkalomnál eljön:/ :(..
a kocsiban 3an ültünk, reni,apa én. visszafelé mi bementünk bátyámhoz, bár már nagyon szenvedtem h induljunk haza mert iszonyat fáradt vagyok.. nameg éhes, hazafelé benyomtam 2 rántotthúsos szendvicsetO_o de most inkább nem vacsorázom, hanem megyek tanulni (:S), csak gondoltam leíroom, hátha RENI olvassa és jót nevet rajta:P (jah és jókvoltatok lányook:))) ).
és elvileg bekéne írnom amit a kittinaaa mondott, de inkább nem mert.. mert.
és a kis konfliktushelyzet (deszépen fejeztem ki magamo.o) ellenére jók voltunk a pályán:)

V.u. T holnap csömör és Vica üzenete:
szia
Vica üzenete:
szia
V.u. T holnap csömör és Vica üzenete:
jól láttam h nem voltál ott? :)
Vica üzenete:
ma volt?
V.u. T holnap csömör és Vica üzenete:
ma
Vica üzenete:
:S
V.u. T holnap csömör és Vica üzenete:
hát mind1 :)

...:( legalább a csömöri bnője szólhatott volna neki,ha már ő "ennyire" várta a mai napot h elis felejtette..
v egy bocsit írhatott volna.. bár tuti csak nekem jelentett volna ez a nap sokat.. hülye naiv naiv naiv.

a legjobb hír, holnap lesz tesi, és 6:20kor alias SÖTÉTBEN HIDEGBEN KINT FUTÓEDZÉST akarnaak tartani.. nem vagyunk mi elég fáradtak már nemazért???!!!:S hát ennyit erről:S



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat