Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2008-11-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2008-11-25

tegnap néztem pár videót a tegnapi szöveggel kapcsolatban.. és kiderült, h nem csak ő írt dalt erről/emiatt, hanem pl Flyleaf is Cassie címmel..
1999-ben (youtube-n a Columbine keresőszóra kijön minden..) egy iskolában két gyerek megölt tizenkét diákot és egy tanárt. Cassie is az áldozatokhoz tartozott. (A következő részt pár helyen csak kitalációnak írták, de nem hinném..). Szóval ott volt egy barátnőjével. És megkérdezte tőle az egyik srác, hogy hisz-e Istenben. Azt felelte igen. A fiú lelőtte. (a köv. nembiztos h igaz, de egyik videóban ez is volt:Megkérdezte a barátnőjétől is. Ő is azt felelte. Belelőtt, de a lány nem halt meg. Megkérdezte még egyszer. A válasz ismét igen volt. A második golyó már halálos volt. )

ahj úgy felidegesít-.- apa barátja. nagy nehezen végre elment mert nem volt itthon senki. és mondom neki h viszlát. mert v 100x mondta h tegezzem, de nem tartom annyira fiatalnak h tegezzem, és megszoktam h csókolom, hagyjon már.. és a viszlát az úgy a kettő között elmegy. épp kezdte mondani h mi már tegeződünk (csak szerinte-.-) de rácsuktam az ajtót:F uhh
törim ötös lett:)
ma fogadóóra. bár apa úgysem fogja végigvárni a hosszú sorokat,ennyire azért ismerem:D

neljäkymmentäneljä<3

:)))

írtam naplót a "Májusban leszek 6, de lehet h akkor a névnapom van" kisgyerekről aki ottvolt edzésen,múltkor meg tarzankodott, de apa bejött és vmi feketeáfonyáról akart h keressek neki.. amit megkóstoltam múltkor.. közben lehet h mérgező:F xD de egyszerűen irritál ha fölém hajolnak és a kezükkel támasztják magukat énmeg úgy ülök mint egy teve h elférjek. meg a fogpiszkáló rágicsálás csámcsogásos cuppogás (na attól kivagyok-.-) és félig hangosan gyorsolvasás.. meg néha elkezd mutoganti a képernyőn.. ehhez énmár fáradt voltam, úgyh inkább elmentem enni. jjaj nemis írtam. mamám hozott nekem egy csomó répát*.* úgyh benyomtam egyet simán, meg most este kenyérhez is. nyammm. szóval kimentem és kiléptem a tevétől persze a naplót nem mentettem el. de addig legalább láttam a CSI végét meg a Dexter legeslegelejét (elég is volt brrr). és előtte a real meccsbe is belepillantottam szandra kedvéért. örülni fog holnap a feje mert 1:0ra vezettek:F de tökdurván játszottak.. minen percben elesett minimum 2 ember.. meg felrepedt a feje meg vérzett stb.. hiába,oroszok ellen:Ő nameg a pályától 2 méterre már kiló hav volt:F hó:E szóval kicsit fázhattak.
holnap lesz 0. órám és azonkívűl még 8, alias 9 órát kell végigszenvednem. ebből 3 töri. jesszusom. kemény lesz:S ahj nagyon nem akarom.. és utána még tanulhatom tovább a fizikát. de már nagyjából értem a számolást,bár még megcsinálni nem próbáltam..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat