Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
há háá

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
há háá

:F balázs mondott egy matekpéldát,azon gyötrődtünk páran,mikor akartam mondani vmit,beszólt h hagyjammár,de itthon 10percig gondolkoztam rajta,és megvaaaaaaaaan:D csak holnap nem megyek suliba,hát kicseszés,pedig jól a fejéhez vágnám h ezt neked,alap matekos vagyok és megoldom.

jóvolt a mai 3 óraxD hazajöttem,kiteregettem,ebídetfőztem,aztán kicsit aludtam és tanultam

eza 7vége,totális katsztrófa,semmi kedvem hozzá,kifogunk kapni,nemis kicsit,hanem nagyon. ezhonnan ismerős? namindegy. jaa.rómeóésjúlia.jólvan.
szóval. szombaton 9re kell mennünk. utána átvisznek faddra,írtószar a csarnok pályája,mindegy.. aztán 5-6 körül vacsora,szal ott fürdünk és már visznek ki minket domboriba.. kaja,és együtt nézzük a MAGYAR-svéd meccset kint..ami kb 11ig tart..mire hazakerülök.. másnap ugyancsak kupa,megint minimum 5ig,és akkor tanuljak vmikor v pihenjek kicsit.. áá.. szóval nemtom mi lesz:S holnap kéne akk tanulnom,de délelőtt sportorvos,délután meg lehet anyával megyek szekszárdra..
aza baj h mostanában nincs időm hosszabb naplókat írni,pedig lekéne írnom majd az öregedő vicának,hogy miúújság volt utolsó gimis évemben,miket éreztem és gondoltam.. az a baj... hogy nincs egy pár évvel idősebb "ikrem".. aki elmondja,hogy mit hogyan tegyek,h ne kelljen visszasírnom semmit. most visszasírom a gimis éveimet,és tökszar érzés,és mikor látom a sok k-t, meg a kis hetedikeseket,akik közül az egyik csaj akkora,mint egy ovis,meg látom h szórakoznak,belegondolok,h mért nem vettem akkor kicsit komolyabban a tanulást,visszanézve pl h 11ben voltam kitűnő,előtte meg volt 4 4esem is.. szal ez elég logikátlan,és ha ilyen erővel tanultam volna akkor,bár mondjuk még a fuvola is elvette az időm,szal akkor jobban ment volna minden.. és akkor nem nyafognék pl 9.esként h jaj mennyit kell tanulnom,mert tavaly is iszonyatsokat kellett.. hátmég idén.. szóval azthiszem érthető vagyok.. hogy most nemtudom, h kéne éreznem, megbecsülni ezt az időt, és nem belemerülni a hétköznapokba, a napról napra élésbe,hanem felnézni olykor.. mert ez a 6 év úgy szaladt el,hogy fel sem néztem..csak most.. és félek,hogy a tanulás annyira belevisz,hogy nemfogok felnézni,csak balagáskor kapom raja magam,hogy hé,hát vége van mindjárt.. jövőre gondolom visszasírom ezt az évet is.. ezért kéne egy idősebb én,aki megmondja a tapasztalatait,és akinek el is hiszem.. bonyolult tudom,de én értem sajnos.. szurkoljatok sportorvosnál,évvégén a gyerekorvos a suliban beutalt vizsgálatra, h szívzörejem van,bár én kizártnak tartom,namindegy, a lényeg h jólegyen az ekgm.. vérnyomásom pont a normális,kiló is elmegy,magasság.. nem emlékszem,tavaly mennyit mondtamxDD és nemakarom úgy járni,mint a nora h :
Orvos:mennyi vagy?
Nora: öö 170
Orvos: tavaly még 172 voltál
szal jah...:E mindegy..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat