Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
u15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
u15

:(

nemtudom h mi lesz mert még mindig xarul vagyok:/ (6:34)

rövidleszek mert kb 5percem van és mehetek vissza tanulni (holnap sem leszek sokkal többet..)

odaértünk és megtudtuk h 2 műfüvés pálya van é egy füves, de persze minket a m.f.re soroltaak..grr.. szóval nemszólt senki,ez aztán a szervezéés... szal ez olyan volt h 30fokos melegben tűző napon, a talpad leég mert alattad kis gumidarabkák égnek,meg bűzlenek... xarvolt. össz. meccsen kikaptunk. ennyi. egyet megóvtak mert egy olyan csaj játszott akii nemis az volt mint akinek az igazolásával játszott.. h megkérdezték tőle a nevét,anyja nevét,mikor született és nemtudtaa... vagy volt olyanis h túlkoros volt és játszott (v ez volt amiért megóvtuk? nemtuom). és a legjobb.. egy FIÚ is volt az egyik csapatban.. hátjóféle. bírók nemis voltak normálisak csak ilyen szedettvetett emberkék akiket épp odahívtak.. szóval no comment.. 1x20 perces volt egy meccs és volth 2-t játszottunk egymás után.. de ez a pálya nagyongűz volt:S úgyvolt h egyik meccsen a 93as és fiatalabbakat játszatja az edző és h maj az utánalévőn meg minket.. erre az övék után elkezdett szakadni az eső úgy h neis fújták az összes meccset.. jég is esett.. beszaladtunk vmii "kameraállás" alá és ott nyomorogtunk.. oldalról beesett az eső és már a vízben álltunk úgy be kellett futnunk.. az ellenfelünk elment haza úgyh miis töltözhettünk (ht ennyit az utolsó meccsemről..)..
meg.. a másik lelátón voltak hülye köcsög ésatöbbi hapsi szurkolók. és onnan fentről énekeltek hát ************************************** ilyen szövegű "énekeket" .. max 16 éves lányok meg még kisebbek vannak ott de azért ezeknek kell tenni a fejüket... hullna ki az összes foguk.. nem szoktam nagyon rosszat kívánni senkinek,mert hátha teljesül,de nekik MINDEN ROSSZAT!.. sok bunkó köcsög.


jaaaa legjobb. reggel bementünk a plusba a renivel h gy.bácsinak vmi szeszt vegyüünk. nemtom h mivolt.. konyak v már télleg nem emllékszem.. kérdeztem h nem kéne e egy szülőt behívni de mondta h ááá. és vettünk Volna de megkérdezte a nő h melyikünk 18 éves.. szóval mehettem ki apáért h jöjjön be h megvehessük..pedagógusnapra..
szóval xar volt az egész éés most csalódott és áá minden vagyok bocsi..

tudom h fentvoltál úgyh azért örülök:))))))))<3



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat