Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
helló emberek:))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
helló emberek:))

Nah, tegnap végül is megkérdeztem a chaten egy csajt, h hogy mondják németül, h NEM TOK NÉMETÜL!!:D mivel h az a csaj(német) nem bírta felfogni, h hiába hablatyol nekem németül, nem értek semmit...:DD aztán végül is beléptem a karijába (asszem az övé) h ne zaklasson már a német leveleivel... erre ma jött 2 vagy 3 karilevél (német tc még kicsit régi és visszamaradott és sztem még napló sincs, pedig gyakorolhatnám az angolfogalmazást:P), sztem az egyikbe receptek voltak(vmi csokis izé meg nemtom...), a másik meg sztem vicc volt, h honnan gondoltam? hát a szövegek **************-gal voltak elválasztva, szal ezért tippeltem erre... de hát sajna nem tudtam rajtuk nagyon röhögni, remélem nem kell megint leírnom, h miért:DDD de nem vok ott se egyedül, mert régen is volt ott egy ánya tevém, csak egy idő múlva megszűntették az oldalt, vagy nemtom, és sztem meghalt... de most egy új, kemény 1napos ányával kezdek neki a német homok meghódításának:DDD szal ott akkor is rengeteg magyar volt (szegény németeknek olyan a magyar, mint nekem a német, vagyis KÍNAII:D)...egyébként ma nem történt semmi kül...
nah ma szintén Piru legyen veletek:DD
®™szal nah, és jah®™ <-- szal nem jahozni a chaten... (és fürödni egy nap min. 5x:DD (ne csodálkozz ha nem érted, ezt csak páran értik hehe:D)
http://www.sharim-amordim.net/disk_rebelde.html <--- ucssó vagyis a 11.szám gyönyörűségesen szép, tessék meghallhatni:) naon naon szép:((( <- nem azért rakok ilyet: :( mert szomorű vok, hanem mert az ilyen lassú számok olyan "maghatóféleségek"... és mondjuk ha egy szomorú dologra gondol az ember, akkor egy ilyen szám naon odaiilik.. nah ez most talán kcisit nyálasnak tűnik, de ez van:)
Dejóóó, ma lett hitvesem:) supperrr:)) naon jófej ám:))
uuhhh, német tevémnél 60levél jött egy nap alatt. kemény:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat