Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-10-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-10-08

ezmég múltkori,csak akkor nemvolt ilyen hangulatom..
a tnő mondja, h hozott egyiptomi meg görög kultúráról könyvet.. énmg nézem, h azt minek? nincs is ilyen feladat a versenyben.. mutat egy papírt.. nézzük.. hát az a műv.töris dolgozatunk egy lapja volt,21 kérdéssel,és ő azt kezdte el megoldani ááá.. de tuti nem mi adtuk neki,hiszen a dogánál írtunk rá és beadtuk,deazért nagyon nevettünk h elkezdte megcsinálni a dogánkat.
ma meg matekóra közepén egyszercsak egy durranáscsattanáskoppanás. egy galamb nekirepült az ablaknak egyazegyben. úgy megijedtünk.. annyit láttam h vmi sötét folt közeledik.. szerencse h csukva volt.. bár a galambnak inkább balszerencse,de továbbrepült,úgyh max agyrázkódása lehet szegénynek (bár biztos volt is,ha egy ablaknak nekirepül..). na megyek tanulni.. nemfogom tudni sztem mindent,de nem érdekel,ez van.. adjunk esélyt a többieknek is h megírják a legjobb dogát.

" (y)! és nem mondok semmit, mert ilyenkor nem lehet.szerintem tudod, hogy itt vagyok és..és ennyi "
köszönöm:) és mindenkinek,aki itt van velem.. lehet,hogy kibírhatatlan vagyok mostanában,de az oka ismert.. néha úgy érzem,mintha még mindig csak nyaralna gunarason,és úgy nincs itt,nem pedig úgy,hogy altatásban van egy kórházban.. nehéz elhinnem,hogy meg is halhat.. néha pedig azt nem tudom elképzelni,hogy meggyógyul.. szóval kettészakadtam,és már nem tudom,mit higyjek,miben higyjek és hogy ha bízok,ennyire erősen,akkor nem fogok e mélyre zuhanni,ha csalódnom kell... úgy érzem,hogy minden egyes perc,ami eltelik,egyre messzebb sodorja a múltat,az emlékeket,és nemtudok beléjük kapaszkodni, egy kívülállóként szemlélem őket,nem pedig úgy,mint aki megélte..papa én nem tudom elképzelni,hogy ne maradj velünk! bocsáss meg,ha minden nap nevetek valamin,hidd el,belül ugyanúgy fáj!
erre ezt tudom idézni csak..
She fooled all of her friends into thinking she's so strong
But she still sleeps with the light on
And she acts like it's all right on, as she smiles again...
And her mother lies there sick with cancer
And her friends don't understand her
She's a question without answers
Who feels like falling apart.
alulról a 3. sor nem teljesen igaz,mert van,aki aranyos és megért,és mindig lehajol,hogy láthassa az arcom, ha lehajtom a fejem,hogy mosolygok-e, vagy szomorú vagyok..de a többiek.. van,aki tud róla,van,akit csak szimplán hidegen hagy,van,aki nem is sejti.. de nem akarom,hogy bárki is sajnáljon.. nem engem kell sajnálni, hanem a papámat,hogy ilyen állapotba került.. sajnálattól nem javul semmit a helyzet.. csak tartsák meg a tisztes távolságot tőlem, ne xdzzenek,mikor a hangulatom mélyponton van,és ne is várják el,hogy mindig felhőtlenül boldog legyek,mikor nem vagyok az.. nemakartam mondani, de nemtudok jókedvűen irogatni,smileyzni,ha rá gondolok,mert egyszerűen köcsögségnek érzem vele szemben..hogy elnevetgélek,mikor ő az életéért küzd.. és minden smiley,amit nem magamtól írok,csak hogy ne mondják rám megint,hogy fura és nyomott vagyok (mintha nem lenne érthető,és más ellen irányulna,pedig nyilvánvaló,mitől..),belémvág,mert nem őszinte..

nemkérem senkitől,hogy megértsen.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat