Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
a világ elől nincs menedék..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
a világ elől nincs menedék..

asszem korlátoznom kéne az fbs belinkeléseimet..

most t.- a. van a toppon, el sem hiszem h megelőzte Ákost:o :D főleg a refrénjét imádom. amikor kiabáljaa hooogy: .......... ami teljesen igaz..

holnap görög,de nincs ilyen hangulatom.. ha ott jobb idő lesz,akkor talán rámtör a jóérzés,de most vhogy nem.. lefagyasztottam Villmát elvileg,nemtudom h te ráérsz e mostanában,de én ugye két hétig nem,úgyhogy így biztosan túléli. aztán ha gondolod,akkor nyárson olvaszd fel:P
nem fogok beférni a táskába nem hiszem el.. még cipőm sincs bent,persze ez a holnapi időtől függ h melyiket veszem fel, melyiket rakom el.. kéne eurót váltanom, pedig van 14,de fogalmam sincs h mit akarok venni v kinek v milesz, és nem akarok állandóan anyáéktól kunyizni,de azt sem, h a nyakamon maradjon,mert semmire nem megyek vele itthon ugye.. namajd még megálmodom ma. letöröltem minden memkártyát,úgyhogy csinálhatok kb 1000 képet:F plusz a kamera. mennnyii könnybe lábadt szem, Minden percre emlékszem.. semmi,csakmost szindbád megy. ezis tökjó,pedig a szövegét nem mindenhol csípem és a sztoriját sem.. halál unalmas a film legalábbis.


http://www.youtube.com/watch?v=iEcBGGmTz9A
elnemcsórni,nemazenyém.
az eleje olyan szép.. csak el kell képzelni.. kinyílik az ajtó.. belép a menyasszony.. végigjönnek lassan.. gyönyörű.

im just a shipwreck. néha rámjön a sírhatnék.. nézek a múltba, aztán a jelenre, és sok minden elveszett.. látszatra itt van, de már nem a régi.. emberek, akiket szerettem, akikkel nevettem.. néha csak próbálkozok, hogy visszahozzam a régi perceket, pedig fölösleges.. mindenkinek meg van a saját embere, saját élete, saját barátai, s én csak olyan körbe tartozom, amelynek túl nagy a sugara, messze került a középponttól.. messze onnan,ahol fontos volt.. néha szeretném visszahozni az egészet.. dehát, 18 vagyok, elvileg felnőtt, mért akarok mindenáron a gyerekkoromba kapaszkodni, megőrizni az életem olyannak,amilyen akkor volt? nem tudom.. hány olyan ember van, akivel régen jóban voltam, most pedig rám sem köszön az utcán? de mindegy. most elmegyek, valószínűleg szép emlékeket szerzek, és mindegy megy tovább. aztán felkerülök pestre, és elhagyatottabb leszek, mint valaha. just a shipwreck..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat