Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-06-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-06-17

este min. éjfélig forgolódtam.. biztos a melegtől. aztán magamrahajtottam a lepedőt,mert vmi muszáj h legyen rajtam, egyszerűen nem bírom ki,ha nincs. de még úgy is meleg volt. forgolódtam össze-vissza, párnával aztán párna nélkül, hallgattam a hangokat az utcán, a lépteknél kirázott a hideg,szokás szerint elképzeltem, h ha betörne vki,mi lenne. h bejönne,de én hallanám,átszaladnék szólni anyáéknak, bejönne a hapsi, az étkező ajtajánál apa ráfogna egy naagy kést, és mi meg a hapsi mögé állnánk és miis, és anyát elküldené apa h hívja fel a rendőrséget, engem meg elkezd provokálni a hapsi, h ha megfordulna,akkor mernék e szúrni, énmeg mondom, h persze, jártam önvédelmi tanfolyamra is és sok öldöklős filmet nézek (közben apám O_o ilyen fejet vágna, h dejól hazudok), szóval merném,érte nem lenne kár. de aztán odaérnek a rendőrök,és minden rendben. éjfélkörül tényleg nincs jobb dolgom,mint ezeket elképzelni,aztán utána egy percig nem veszek levegőt, h halljam,elmegy e a hapsi v vki az ablakom alatt vagy esetleg megáll..wáhh..eszembejutott más is,amit feltehetőleg majd pénteken írok le, amikor elmegyek, és semmiféle kommentet nem fogok tudni olvasni rá. na angolozok tovább.

öh ez véletlen volt.visszakartam küldeni,aztán rájöttem, h én küldtem,pedig direkt tuti nem mentem rá.


olyan köcsög vagyok..félek egy töksovány,sántító aligvanhangja macskától,csak mert odajönne hozzám,mert még sántítva és fáradtan is követ,énmeg elfutok előle,mert félek.. mert túl "barátságos",mert nehezen bízok már meg valakiben igazán, és.. Domiban megbíztam,tudtam,mikor mit fog csinálni,mire h reagál,és ha mondtam h Domi,Nem,akkor nem is ugrott rám.. de erről a macsról semmit nem tudok,nem akarom, h ideszokjon és meghaljon,mert gyenge.. bár apa etetgeti, és most énis vittem neki kis tápot és tejet. megvártam,míg megitta az egészet.. decsak a felét adtam oda, a többit majd később.. szegény.. énmeg nemtudom túltenni magam a múlton, és nemakarok újra olyan lenni,mint mikor Domim meghalt.. nem akarok újabb ilyet átélni, de hát rajta látszik h gyenge,bármikor lehet baja.. ilyen melegben..mert csak fekszik a kertben,és ha lemegy vki,akkor kel fel és odamegy hozzá.. szóval.. mégha gondozzuk is és etetjük,lehet meghízik szépen, de aztán ugyanúgy történhet vele bármi..bármi.. és akkor.. beleélem magam, h dejó,megmentettük,aztán az élet megint elcsesz mindent.. 2hétig nem látom,aztán ha visszajövünk,lehet már szép nagy lesz, és énsem fogok tőle félni.. nemtudom..már nem találom olyan csúnyának,mint először,de tartok tőle akkoris.. mert egy macsnak elkéne szaladnia előlem, és úgy kéne megszelidítenem, szépen fokozatosan.. ő pedig egyből puff.. talán mert nagyon éhes.. és ezért.. vagy vki macskája volt.. nemtudom.. DOmiban bízhatott mindenki,mert nem bántott senkit,és olyan barátságos volt h egy vadidegen lábához egyből dörgölőzött.. de ő.. ahj nemtudom..:/ még nevet sem akarok neki adni,mert akkor még közelebb kerül hozzám, és és..
szegényke.. levittem neki a tej másik felét,egyből előbukkant és ment inni.. ezt is bevágja sztem, csak most nem vártam meg.. de olyan sovány..és olyan rossz, h ilyen alultáplált állatoknak csak szépen lassan,kis adagokat szabad adni, hogy bírja a gyomruk ( a tejbe kellett raknom sót, h legyen gyomorsava,szegény..),pedig az ember legszívesebben 20kiló tápot és 20liter tejet adna nekik, h végre jóllakjanak, dehát attól nem lesznek jobban,csak rosszabbul,és csak úgy erősödnek meg,ha türelmesek vagyunk..
mamár harmadszorra mentem ki tejetadni. de mindig ugyanúgy sprintelek h előbb érjek a tálhoz és öntsem bele a tejet, mint ő.. apa elkezdi,legyen a neve gebe.. na mondom persze-.- ésh 2hétig ne hívja sehogy,mert a végén még megszokik egy hülye nevet. kéne neki venni vmi vitamint v nemtudom, h megerősödjön,mert az egy dolog, h kap enni, de az ilyen műtejekben már nemsok tápanyag van, szóval vmit mindenképp kell..talán holnap,ha túlélem v esetleg halálom előtt.. wá szegény milánék már ma feleltek,mert kémiából is voltak ugye.. szívesen kikérdezném h mivolt, de hát hogyan..

annyira rossz érzésem van a holnappal kapcsolatban.. nem izgulok h huhuhúú milesz, de közben belül meg mégis.. de már magamban feladtam kb, h ha nem normákat kérdeznek,amikről tudok rizsázni,ésmég a kérdést sem fogom megérteni,akkor ennyi volt,úgysem sikerül,és hiába tanulok akármennyit is. ezért írok most ide. annyira rossz. talán mert még nem érettségiztem?:F gondolom... de.. fú rossz elképzelni. és csak ne üljön bent a s,s,b,kérleeek. meghalok,ha bentlesznek.. kérlek kedves drága angoltanárnéniii legyél fitt és jókedvűű mikor meglátsz és kérdezd úgy a kérdéseket h legalább megértsem és hagyd több mint fél percet a gondolkodásra,mert itthon lemértem és fél perc volt,mire elolvastam, köszi*.* aztán lehet h nagy könnyű lesz (najó,nemnagy rá az esély, de lehet h tényleg megindul a nyelvem,ha muszáj.. csak mivan,ha mégsem..), és itthon meg röhögök magamon h mit paráztam ennyit, de lehet, h jól elcseszem,és egész nyáron ezen fogok bőgni h h lehetek ilyen béna..
negyedik tejadag? paradicsomoskáposztát ettem és sütöttem hozzá csirkét, és ami maradt csirke,abból vittem neki kis darabokat és leraktam a tej mellé. megette mindet:) mostmár kevésbé félek és elég közel tudtam menni h lekaphassam szegényt.. olyan sovány.. és sántít.. majd elkéne vinni orvsohoz h megnézze a lábát.. meg úgy alapból is.. de úgy jött fel utánam a kertből:(


ilyen nincs..komolyan..mennyi annak az esélye, h 2év után, 2 focista görögbe menjen nyaralni,uabba a városba? de tücsiék meg 3án este érnek oda elvileg.. mi pedig.. 4én indulunk haza,gondolom reggelre kell kipakolni és délután indulás.. hát fasza:S

16:40 16:40 16:40 16:40 16:40 16:40 16:40 16:40

nembírooommmlegyekmártúlrajta.. FÚÚ :S félek h olyan szituáció lesz,amihez nemtudok mit kérdezni.. v nemtudom olyan gyorsan,mint kéne.. teljesen kész vagyok, mármint idegileg.. nem atttól félek, h nem tudok,hanem h épp ott,épp akkor fogom a lehető legrosszabb formámat hozni, h még a tanárnak is kiakad a szeme.. :(

holnapután.

Dooby dooby dadada do you love her



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat