Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-07-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-07-22

olyan nehezen kelek fel reggel,hogy szörnyű!
pedig.. görögben is úgy volt.. első reggel kb 10kor keltem.. aztán a végefelé egyre nehezebben aludtam el és egyre korábban ébredtem fel.. volt, h már 8kor simán feltudtam volna kelni (persze nem keltemxD).. mostmeg 9kor alig tudom kivakarni magam az ágyból.. pedig kéne magam szoktatnom az edzőtáborhoz,mert van egy olyan tippem,hogy ott nem 9kor lesz az ébresztő:Ő
reggel voltam a zolinál,postán,vettem virágot meg még egyet,szóval elég nehézkes volt bicajjal hazajönnöm,hogy egyik kezemben egy "törékeny" rózsa, a másikban egy csöpögő cserepesvirág.. de sikeresen hazaszállítottam mindegyiket. olyan übermeleg vaan. remélem a csarnokba azóta szereltek egy óriási légkondit. *ábránd* és végre kipróbálhatom a csukám.


m.e.l.e.g.e.m.v.a.n.

nemakarok egésznap itthon punnyadni,nyarat akarok,igazi nyarat. edzőtábor után,8.án lesz kenutúra,azthiszem le bajáig,szóval nemcsak kicsi evezgetés,hanem rendes 2 napos.. és elmennék,bár apának rávágtam,hogy: edzőtábor után egy nappal?? tuti hulla leszek,dehogyis! pedig igazából szívesen mennék,mert tegnap este néztük a nte-s videót,amin persze nem voltam,és rájöttem, h már a fele társaságot nemis ismerem,tökre lemaradtam,pedig régen mindig mentem mindenhova.. mostmeg vhogy nem akaródzik.. kenura viszont igen.. szeretek kenuzni,kajakozni,snookyzni.. az füreden a legjobb,amikor csak evezel,Egyedül,süt a nap, de a víz mindig rádfolyik és hűt, és akkor állsz meg,amikor akarsz,és nézed a tájat meg minden.. nagyon jó dolog. görögben is jóvolt kajakozni,főleg annával,gyönyörű volt a tenger.. szóval ott tartottam,hogy elmennék, csak nemtudom milyen állapotban leszek az edzőtábor után.v hogy élek e még:D ha belegondolok,hogy ált.sulis koromban miket tervezgettem a régi bnőimmel.. hogy maajd lesz jogsink és füredre elmegyünk együtt és h milyen jó lesz meg mittudomén.. hah:) na,megyek edzésre.

a veronicában meghalt dékán van a viasatonxD

edzés..
furcsa lesz,nagyon.. máshogy képzeltem,de most minden megváltozik.. négyen felmentek a nagyokhoz.. azt hittem,csak hárman fognak..a legjobbak.. így sokra fogunk menni.. és persze,szeretem a kicsiket is,mert velük is fociztam régen,de szerintem.. a legjobb évünk futsalban a tavalyi volt.. nagyon jó csapattá váltunk,én így éreztem,ezért is mondtam,h én nbIért nem hagynám ott ezt a csapatot. aztán a fél csapat hagyott itt minket.. nemis együtt lesz az edzésünk,hanem külön.. alias egy csomó embert nem fogok látni,akiket heti 3x minimum láttam.. megint az lesz,mint tavaly előtt.. hogy a "mieinknek" szurkolunk majd a lelátóról,akik egykor velünk alkottak egy csapatot. és őszintén,hiányozni fognak,akik felmentek. ezentúl mindig egyedül fogok hazatekerni edzésről. meg amúgy is.. nagyon rossz lesz.. a tavalyi csapat. A Legjobb volt. nekem. annyit küzdöttünk együtt.. de úgy Igazán.. ezt nem tudja elképzelni az,akinek még nem kellett fizikailag is küzdenie.. mikor már olyan fáradt vagy, h összetudnál esni,de még a reménytelen labdáért is sprintelsz,hogy nyerjen a csapatod.. amikor együtt sírt az egész csapat.. együtt volt szarkedvünk,de bíztattuk egymást.. az akkora érzés volt, h el nem lehet mondani.. és ez fog hiányozni.. mi együtt szenvedtünk és együtt örültünk..és most mindennek vége..pedig..nagyon jól éreztem benne magam,örültem,hogy a részese lehettem. de már elmúlt és nem lesz többé ilyen. jövőre. jövőre talán már nem fogok ide járni. talán? az enyhe szó.. csak nem akarom kimondani,mert rossz belegondolni.. hogy majd akkor 8 év után.. meg azis milyen lenne,ha másik csapatba mennék.. nem lenne uaz.. nekem hiányzik ez a közösség,és talán edzőtáborban leszünk együtt utoljára.. és max akk látom őket,mikor itthon lesz meccsük.. rossz.. nagyon rossz.. de.. majd lesz vhogy. megint kell egy év,hogy csapattá váljunk,de ez az újabb egy év.. az utolsó évem lesz.. ennyih,nem írom tovább...

"jóóvan ezt is megjegyeztem!!!! ez már a második!!!! igaz nem tom mi volt az első de tom h volt xD"
tényleg ilyen kötsög lennék?:O

most vidám zenét hallgatok,deha nemígy lenne,akkor már 2x ennyit írtam volna a focival kapcsban.. utolsó "reményem",hogy nem fognak edzésre járni annyian,és akkor mégis egyben lesz.. ha meg nem.. bár suli mellett biztos nem lesz időm ilyeneken lelkizni:S ahj..

Vivike. üzenete:
kijössz vmikor Domboriba?
sometimes love feels like pain, and sometimes i wonder if it's all the same(so):(. üzenete:
csaknem hal meg:-O a végét énis láttam:-ONANA:Fxd
sometimes love feels like pain, and sometimes i wonder if it's all the same(so):(. üzenete:
háát
sometimes love feels like pain, and sometimes i wonder if it's all the same(so):(. üzenete:
mikor?
sometimes love feels like pain, and sometimes i wonder if it's all the same(so):(. üzenete:
eljössz a jégkorszak 3-ra?
sometimes love feels like pain, and sometimes i wonder if it's all the same(so):(. üzenete:
vmit vmiért:F
Vivike. üzenete:
el,de az baj h nem láttam az 1.meg a másdikat?:D

tatabánya, nomád camping, Cím: 2800 Tatabánya, TOLNAI u. 14.
hány %, h ez lesz a miénk?xDDDDDDDDDDDDD
jólvan,nem keresgélek tovább,megyünk ahova megyünk:)

I was the light from the lamp on the floor,
and only as bright as you wanted me to be.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat