Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2010-01-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2010-01-11

á á á
asszem nemsok minden fog megmaradni utolsó,végzős évemből.. nincs se időm,se energiám írni:/ namindegy..
esszékről nemmondok semmit..végigszenvedtem a kétésfél órát uhh.. esszé ötös lett..
hazaértem fél6körül,főztem teát,megetettem Pocakot, aztán leültem tanulni..elolvastam az irodalmat,megcsináltam a matekot,és a művészet házidogát. elég fáradt vagyok.. 5ig törit írni nem a legjobb,utána meg egyből nekiállni az újabb dolgoknak.. ha ma mentem vna edzésre,akkor megdurvább lett volna..
németből feleltünk,de holnap írni is fogunk.
tegnap olyan hülyeséget álmondtam.. egy macskaevő majom volt a kertünkben,meg egy kisfiú, máté-gergő keverék..gyorsan bevittem a nóri szobájába,aztán Pocakot is a folyosóra, és megpróbáltam elkergetni a majmot.aztán odajött egy csomó macska, volt v 8 kiscica is, de olyan rondácskák,szemük összevolt ragadva,összevisszaszínű fénytelen szőr, szóval tipikus kóbórmacsok..és nemtudtam h most mit csináljak ennyi macskával.. meg vmi földalatti konyhában voltam gordon ramsayvel (xDDD),és jófej volt..
ja ma reggel mentem suliba,és kihajolt egy ablakból a kutya,akit szoktam látni..de jött mellettem egy másik is,tök aranyos volt.. és megállt az ablak előtt,felugrott a falra, mármint a két mellső lábát felrakta és orrpuszit adott a másik kutyának^^
előtte nembírtam elaludni.. arra gondoltam,bárcsak eljönne a switchfoot budapestre..és utána ottmaradnék,és kérdezné h mi a kedvenc számom éés mondanám h a kedvenc lassúm mondjuk aaaaaaz only hope,mert annak végig tudom a szövegét:F:E és h kérdezné h láttam e a filmet,mondanám h alap. és erre eszembejutott h nemtudomm a főszereplő csaj filmbeli nevét:@ 5 perc v 10 volt,mire eszembejutott h jamie sullivan. utána meg h az életszépbe mi a főszereplő neve. tudtam a bácsikájáét,a feleségét,gyerekéjét,de az övé nem akart eszembejutni.. aztán 10perc múlva.. guido orefiche nemtom h írják.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat