Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2019-02-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2019-02-24

Álmosan és kócosan kikászálódok az ágyból. A tükörbe nézek: Jesszusom, már 26 éves vagyok!
Sietve felöltözök, majd bekapcsolom a magnót; valaminek csak fel kell ráznia így korán reggel.
Összekészülődök, bepakolok a kocsiba és a munkahelyemre hajtok. Sok diákkal találkozok útközben, némelyik int nekem, majd széles vigyorral súg oda valamit a társának, a többiek pedig... Hát ők még nem tudják eldönteni, hogy ottani végzős vagyok-e vagy valaki más.
Leparkolok, kellően távol a bagózós társaság törzshelyétől, nehogy felavassák az én kocsimat is. Elvegyülök a becsődülő fiatalok között, mégis kicsit kinéznek. Aztán páran felismernek és rám köszönnek.
-Jaj de furcsa ez a magázás- gondolom.
A tanáriban szivélyesen fogadnak az új kollégáim, még tanítgatnak, mit hogyan csináljak.
Már van saját asztalom is! Egy kedves, idősebb magyar tanár mellett, aki sokszor megveregeti a vállam és biztatgat. Nem mertem még túl személyesre berendezi a helyemet, elvégre még csak pár hónapja vagyok itt. Meghát egy tanár legyen szolíd,komoly és visszafogott.
Az órákra mindig izgatottan megyek be,de pár diák mindig segít belelendülni és viszonylag egyszerűen boldogulok. Páran persze kiköpött volt gimis osztálytársaim,főleg a fiúk; valahogy nem tudnak csöndben maradni. Már dolgozom a megfelelő taktikán, addig is hadd higyjék, hogy papucstanár leszek! Ha majd nem tévedek el a rengeteg osztály között és én is magabiztosan csapom le a könyveimet a tanári asztalomra, akkor majd érik őket meglepetések...
A nap végére legalább olyan boldog vagyok,mint egy diák, hogy végre...mehetek haza és javíthatom az olykor aranyköpésnek számító, máskor totálisan kiábrándító irományokat. De nem panaszkodom... Minden felnőtt újra gyerek akar lenni. Hát hol máshol lehetne az, ha nem egy iskolában?

és nemaz, csakha leírod vkinek h "és egyetlen leszel a számomra és én is az egyetlen leszek számodra", eza vki a magáénak érzi, és aztán meg másnak is..:) akkor úgykellett volna nekem h "és (egy)valaki leszel a számomra és én is (egy)valaki leszek a számodra"..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat