Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
ElTolna

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
ElTolna

megint wáh.. utálom,hogy nincs iidőm naplótírni és azt is, hogy lenne, csak nem veszem a fáradtságot, mert stresszelek és frusztrál,hogy még nincs albérletem és már csak egy hetem van.. kevesebb,mert még fel is kéne költözni, vasárnap pedig esküvő..
8ból 6.ak lettünk..a csoportban a szerbeket megvertük, tolna nb1 és univerzum megvert minket, így harmadikként játszottunk a másik csoport 4.ével, tolna nb2vel. megvertük őket,bár az első félidő izgi volt, ők vezettek 1:0ra és meg is ijedtem,hogy a végén még kikapunk és az milyen gáz lenne. de 7:1re nyertünk. ma ott volt az első meccsen az anna és edina is:) de a tegnapot le sem írtam még.. jaaajj..

szóval.. beállítottam reggel az öltözőbe.. virsliskifli volt a menü. már 6kor felkeltem,hogy megkelesszem a tészát és megsüssem a sütit. persze éjfél után feküdtem le,mert a kedves etrbe be kellett lépnem,hogy megnézzem,honnan dobtak le (3 óráról h mennének a francba=) ), és átjelentkezzek máshova. de fél órán keresztül kiírta,hogy túl sokan vannak,szóval ez csak dobott a dolgon... oda voltak meg vissza,hogy még meleg:D mondták h jaj,anya felkelt reggel,hogy süssön nekik=) mondom, aha, ÉN KELTEM FEL ÉS SÜTÖTTEM. :DDD aztán ugye dél körül anya hazavitt ebédelni,mert eljött az első meccset megnézni.. ettem, és mivel gofri volt, hát sütöttem ki párat,és anya kocsival vitt vissza, tehát még az is meleg volt:D szintén ájulás. :D aztán rajzoltam nekik térképet a b.napokra és a thelenáig, én meg levittem a mamához a gyógyszerét,s aztán haza.. 7re mentem a thelenába, ott volt a "kákáspörkölt":D nem is volt rossz ahhoz képest,hogy nem szeretem. a mónival és orsival ültem,mert nem fértünk el egy asztalnál, de aztán kaja után csatlakoztunk a többiekhez. mondták,hogy milyen rendes tőlem,hogy hozzájuk ültem,nem a tolnaiakhoz,pedig hát nem beszélgettek velem olyan sokat,meg csak figyeltem stb..:D de sztem ez természetes, h odaülök hozzájuk,elvégre ők az új csapatom,barátkoznom kell velük,megismerni őket stb. meg jófejek is,szóval nem gond. aztán a fele társaság elment, ott maradt a zsófi,orsi és ancsi. plusz nora,reni,rebi,száni,petra.. aztán a végén csak a reni,nora,míí,és a 3 eltés. előadtuk nekik tolna-mözs kapcsolatát:'D meg minden hülyeséget..:D vicces volt nagyon:DD
"és ezt a tanárt kerüld.. meg ezt is..... fú, ez is nagyon rossz...
Nora: inkább be se menj a suliba,kerüld el.
xD

akkor. felajánlottam még tegnap,hogy hazaviszem a sportszárakat,mert nekik zoknis van, és az ritkabüdös tud lenni..:D szóval elvittem, ma meg még be kellett rakni a szárítóba,mert a végük nem száradt meg.. harmadik pirospont. vittem gofrit. s aztán hazatekertem ebédelni, megint csak frissensütött gofrival tértem vissza. a többi esetleges jelentkezőnek meghallgatást fognak tartani,és csak az jöhet a csapatba,aki tud főzni-sütni.. :DDDDDDD na mindegy,én lettem a gofrislány:D aztán ők visszamentek pestre, és megkértek,hogy vegyem én át az oklevelet.. "és hatodik helyezést ért el az ELTE csapata.. blablabla az oklevelet átveszi baksai éva, aki a tolna játékosa volt" v vmi ilyesmi.. remek. meg mikor egyik meccsen bemutattak minket,mikor felmentünk a pályára.. na az még vicces volt.. és hármas számmal (blááááááhhhh) egy volt tolnai játékos (nem emlékszem a pontos megfogalmazásra, a lényeg természetesen ez volt)... és akkor nem mondta a nevem feri bácsi.. és akkor a "közönségnek" kellett bemondani h baksai éva.. mondom jaaaaaaajO_o :D gyuri bácsi ahányszor látott: jaj de csúnya mezed van.. de ronda ez a mez.. köszikösz. többen meg sem ismertek az új mezben:D egyszer lenéztem magamra, - érti mindenki úgy,ahogy ezt érteni kell - és én is meglepődtem,hogy világoskék mez van rajtam a sötétkék helyett.. de aztán leesett. annától kaptam egy budapest térképet, de nem szokványosat.. senki mást nem érdekel,nem fogom most körbeírni.. de nagyon örültem neki,meg magának a gesztusnak is. a móni pedig adott egy csokit,mert hogy én mennyi mindent adtam nekik,neki meg nincs épp más..:D
tovább nem részletezem,mert mindjárt elalszok..
fáj mindenem, fáradt vagyok, izomlázam van, (és úgy fáj a sheggem h ülni csupa szenvedés- állni viszont nem bírok a lábaimon jelenleg - mert annyira kényelmetlen a lelátó h az valami hihetetlen ) holnap pedig sportorvoshoz is megyek,albérletem sincs még, és kezdek begolyózni.
ilyenkor nincs energiám még az élet többi kérdésén töprengeni és lelkiekben szenvedni. majd ha minden szuperül passzol, na majd akkor.


Anna: Mindenesetre, ha továbbra is süthetnéked-főzhetnéked lesz, tudd, hogy a csapat szívesen fogad bármiféle gasztronómiai ellátást.
pf:DDDD
habatortán: "Egyébként tökre meg van elégedve a csapat a játékoddal, remélem, ezt tudod."
csodálkoztam,hogy nem voltam feltűnően béna,ahogy ilyen stresszes helyzetekben szoktam,szóval thanks God:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat