Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
Thanks God!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
Thanks God!

de tényleg! ha nem oda vezeted a kezem,lehet most épp sírógörcsöm lenne.
az odafele út halálos volt.. késett vagy negyed órát a busz, és annyian voltak,mint az oroszok. nem mondom a nemzetiségi összetételt,demég az is rátett egy lapáttal. szóval hát csodálom h nem ájultam el.. olyan melegben végigállni, vagy 20an még felszálltak közben is,pedig már a kp-ban is tele volt,uhh. szóval késtünk, de ígyis előbb értünk oda,szóval mindegy. ott épp haldokoltunk.. bement a zsombi.. na mondom hé,azt hittem h együtt megyünk be,és akkor annyival több időm lesz.. de nem:@ meg mikor jöttek ki, interjuvoltuk őket h mivolt.. egyik csaj a zsidókat húzta,ami mondjuk jó,deő pont azt nem tudta.. másik a magyar társadalmat a középkorban v ilyesmi, hát KÖSZI:D zsombi meg rákóczit,aminek én örültem volna, ő kevésbé. bementem. köszönök. csupa hapsi. vagyis 3. na mondom nemár. húzzak. áá. volt egy tétel úgymond felül, de inkább kihúztam az alatta levőt. nyitom ki.. félig láttam ilyen táblázatokat.. mondom á, nem akarok meghalniii.. nézem. kádár korszak mindennapjai. júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú nem egy szar KÖSZIIII. leülök. alig tudtam elkezdeni.. mondom ajjmár. felírtam a nevem, stb, h teljen az idő és jöjjön az ihlet. aztán eszembejutott a bevezető,leírtam, és akkor jött a többi dolog.. igazából az életkörülményekre volt kiélezve,úgyh ilyen 3T nem kellett bele (legalábbis remélem,és nemis kérdeztek rá..). a csaj az ideológiákat kezdte mondani. de másodpercenként ő-zött,meg hát-ozott. pedig felolvasta az egészet,mert a hapsik nem nézték.. meg tök alap dolgokat nem tudott, mondják neki h : ab.. absz... abszolutizmus.. szóval voltka hiányosságok,pedig az egy jó tétel, ráadásul bele sem kellett mélyedni a szocializmus változásaiba,legalább nem hallottam tőle.. aztán jött a zsombi a rákóczival. ővolt az első fiú ma:D
énmeg közben néztem h a térképen mi a xart mutassak.. pestet? volt egy 56os térkép,utána pedig már a 90es választások..szóval köszi,nem mutattam semmit,kivittem kinyitva és ennyi:DDDD
leültem. na mondom ÁÁÁMMMMEEEEEEN. és elkezdtem. már a címet sem lehetett normán kimondani.. a mindennapokról a kádár rendszerben szeretnék beszélni.. v nemtom h mondtam,de nem magyarul,az biztos..xD szépkis bevezető,amire a tételből emlékeztem,aztán mondtam a szakaszokat,stb stb.. többször is mondta a szembenülő hapsi,hogy "nagyon jó=)",úgyh ez sokat segített. olvastam is,meg fel is néztem, mert persze engem végig néznie kellett...:D a csajnál mindenki a lapját nézte,simán felolvashatta:@ egyszer kádár helyett rákóczit mondtam,de gyorsan kijavítottam, kiis röhögött a tanárxDDDD meg az ideológiailag-ot nem tudtam kimondani,hát van ilyen. xD elmondtam - a végén egy érdekes zárással, h a rendszerváltás oldotta meg bizonyos szinten (értelmes voltam há'.. xD) a válságot, de az államadósság még ma is komoly problémát jelent az országnak.
megdicsértek h jó volt hallgatni meg minden, jókat is kérdeztek, tudtam őket, bár az egyiknek olyan érdekes tájszólásos beütése volt h majdnem mondtam h legyenszíves megismételni,de aztán kihámoztam h mivan:D de tényleg,nagyon aranyosak voltak, nem nézett köcsögül a szembenülő sem, bólogatott,helyeselt,néha még ki is akadt a szeme h "na de jót mondott",legalábbis én ezt szűrtem le belőle:D aztán kérdezték h hova akarok menni.. mondom bölcsész;) xDD szóval mint leendő "kollégák", legyenek jófejek:D mikor kimentem és a Vivike anyukájával beszélgettem, mondtam h hát "most már nem fogok kiugrani az ablakon", és pont akkor jött el mellettem az egyik tanár és visszafordult és mosolygott:D szóval uhhhhhhhhhh, nagyonszépen köszönöm h ezt húztam és h megbírtam szólalni és tényleg,nem voltam annyira feszült,mint szoktam, és nagyjából elmondtam mindent (kiv a szot-ot:@ és a nyaralást..),ez magamhoz képest tényleg jó teljesítmény.. mert köztudott h mennyire izgulós vagyok.. naszóval huh,annyira jó érzés túllenni rajta.. reggel,meg főleg este nagyonrosszul voltam.. mégegyszer KÖSZÖNÖM, alszok egyet meg miegyéb,aztán vhogy ráveszem magam a köv. 60 tételre blö. de legalább nem vagyok elkeseredve,így több erőm lesz hozzá azt hiszem=)

jóvolt a pizza, bár az utóbbi időben igyekeztem kevesebbet enni,hamár egésznap ülök/fekszek, plusz még mellé egykis ugrálás zenére,így a felét bírtam kb megenni a "kicsinek", bár a 26 centis itt kb akkora, mint a schallernál a nagy,amit egyszer sikerült kedves Vivikémnek belémtukmálnia:D szóval ez sem kevés, de tény,hogy az eddigi befogadóképességemnek kb a felét teszi ki.
írtam ugye egy regényt a tanárnőnek -pedig úgy mentem ki a garayból,hogy na,most felhíííívoooom*.* aztán rájöttem h nincs is meg a száma (egyébként az a suli.. olyan kussban voltak az egyik osztályban,kb 2vel a szóbelis terem mellett h fel sem bírtam fogni:D sztáraiban már rég kidőltek volna a falak a hangzavartól:DDDD hiányzik:/ ) - aztán most este válaszolt,tök aranyos:) :
" Köszönöm a "megköszönést", de én is köszönettel tartozom Neked hiszen sokszor segítettél át egy-egy jó dolgozattal és rendszeres tanulással és figyelemmel és empátiával a faktos és társadalomismeretes "mélypontokon!!! :)"

a rendszeres tanulással kapcsolatban inkább nem ábrándítanám ki..:D empátia?U_u ha már tanár akarok lenni, jó hogy van bennem egy kis együttérzés:) szerintem. már előre félek,mi lesz az én "gyerekeimmel". szeretnék ofő lenni,mert szeretnék közelebb kerülni hozzájuk, törődni velük meg ilyesmi, valamivel jobban,mint amit a gimis évek alatt kaptam,kaptunk.. legjobb ofőm ált suliban volt.. Kati nénii<3 emlékszem, mikor évzáró volt 4. végén, nővérem jött el értem. kaptunk tőle ajándékot, amit elraktam, de fogalmam sincs már,hol van.. pattogós labdát és egy narancssárga papírt,rajta tigrissel és egy idézettel.. legalább arra emlékeznék:/ szóval kijöttünk az osztályból, a tuja mellett volt egy betondarab.. oda leültem és ott bőgtem, hogy nem akarok 5.es lenni, nem akarok új osztályfőnököt.. :) aztán 6. végén is volt egy ilyen utálomavilágot feeling, amikor az osztályt kellett otthagynom, és megkaptam, még az akkora legjobb barátnőmtől is, hogy áruló vagyok és hasonlók. persze nem olyan köcsög beszólással, de a lényeg ez volt.. hárman jöttünk el, a peti,maci és én. szóval minden barátnőm ott maradt, a kedvenc angoltanárom (akinek azóta is küldözgetem az angol képeslapokat nyaranta,unhatja már:D),és mehettem a gimibe.. nem volt 8.ban ballagásom, se semmi,ami ilyen időszakban szokás.. néha hiányzott,de talán megérte. és most már olyan furcsa az akkori barátnőimre néznem. a "sziák" nem olyan lelkesek, nincs semmi beszélgetés,pedig 9.óta őket is láttam a gimiben.. én elvoltam velük, nagyon is, tervezgettük,hogy majd ha 18 évesek leszünk, lesz jogsink és elmegyünk mindenfelé.. hogy én majd elviszem őket füredre az erőműves üdülőbe stb.. persze semmi nem lett ezekből.. nem tudom,ha ott maradok akkor, milyenné váltam volna.. lehet én is buliznék, lehet,hogy az ő haveri körük, akikre most hidegkirázósan nézek, az enyém is lenne.. nem tudom, de jobb,hogy így alakult, nem tudom elképzelni magam olyannak.. remélhetőleg az egyetem alatt sem fogok változni, de mért is változnék. 18at sem várom,hogy na,mostmár legálisan ihassak.. tökre hidegen hagy az ital. vagyis,nem. Utálom. hadd ne részletezzem újra.. van,aki a kutyákat utálja, van, aki a kígyókat, van, aki a mazsolát, én ezt. és nem tervezek megváltozni etéren. szóval Vivike,fölösleges az ilyen buzdítás, úgyis tudod, hogy én, Soha. én amúgy el voltam tájolva. mert úgy képzeltem,hogy a bankett a közös vacsiról szól, az utolsó osztályélményről,nosztalgia miegyéb. erre a hajnalig tartó bulizásról és az ivásról. ez volt csak jobb a gimi előtti életemben. akkor nem ivott senki,nem jártak bulizni, egymásnál aludtunk, szilvesztereztünk,filmet néztünk, és elvoltunk így is. mostmár így pár embernek nehéz.
na most a tanárnő válaszától sikeresen elkanyarodtam az életrajzomig,annyira jó vagyok..-.- itt molesztál egy kis bogár,és ha még egy percig röpköd a monitorra, biz' Isten,lecsapom.

valami vidám számot akartam berakni,mondjuk a wtwwnt- (wow így még le sem írtam dövicces) jd-s változatát,ami jókis ugrálnivaló, és csak a felénél görcsöl be az oldalam, viszont most már nincs olyan felhőtlenboldogság érzésem,úgyhogy legyen egy szép lassú marty.

http://www.youtube.com/watch?v=X-afZJ9_TIM&feature=related

nyáron tök jó lenne nővéremmel alkotni valamit. eszembe jutott nemrég, hogy mi akartunk csinálni egy cd-t anyáknapjára, és egy számot "fel is vettünk", valami lassú hillsongot, természetesen martyval, mindketten fuvoláztunk rajta, és tök jó volt (amennyire velem lehet vmi is jó..:D),csak a végén belebakiztam természetesen,és nem is tudom már,hol van, sztem a múltkori törlés után byebye.. szóval kéne vele mjuzikolni valamit.. fuvola persze,meg akár dalolás ( a lényeg a LoL:D) .. sőt, az utolsó hangversenyem fel is vette apa,és egyik nap meg akartam nézni,de persze h nincs a kamerán..úgyh vagy egy cdn, vaaaagggggyyy. sehol.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat