Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
from elte

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
from elte

péntek. elmentem a meccsre. vagyis előtte a központba,hogy busszal menjek.. erre sikeresen lekéstem,úgyh elindultam gyalog.hát szarrá áztam:D meccs izgalmas volt,de azért nyerhettek volna:v szombat kaig nap. tök durva belegondolni h már kiskorom óta szinte minden évben megyek,most meg már elméletben felnőttként voltam ott.jaj de öregednek apa volt munkatársai, h egy 10éves kislány,akit akkor szivatgattak,már 18. a második meccset végigjátszhattam, kárpótlásul h az elsőn nem raktak be és mert az előző években is mindig ígérgették,és sosem játszhattam. és azt mondták h jó voltam, sőt,még a bátyám is,ami nagyon szó,mert ő mindig csak fikáz és nem hiszem h a nagy kedvesség kapta el h hazudjon egy kicsit. mondjuk fura volt ilyen 41-50 (persze voltak 20körüliek is,szal vegyes) körüli hapsikkal focizni,ráadásul pattogós labdával,5+1ben.. egy csomó ismerőst láttam, mármint nem ismerem őket,csak minden évben feltűnnek a csapatokban,és pár arcot megjegyeztem. ottvoltak a kötsög boaikrek is,akikkel kb 10éves koromban tök jól kijöttem majálison, és vártam, h füreden együtt nyaraljunk, de feltételezem azt sem tudták már h ki vagyok, és nagy tahók lettek az évek során-.-
a nap egyik beszólásaxDDD:
a kanalam..
ja.. azt hittem megoldod kézzel is
xDDD
megnéztük a végén a táncosokat,hát degááz.. engem meg a háűnyinger kerülget mindig,ha egy fiú riszálja a seggét meg a csípőjét, szóval nagy élmény volt ezt nézegetni.. hiába így kell,hiába ilyen a tánc, engem irritál,fúj,bláhh.
aztán. megkaptam a legfiatalabb (hölgy) játékos díjátxDDDDD kupát meg oklevelet,hát vicces voltxDD meg kellett érte küzdeni tényleg.. ja meg le kellett tagadnom h igazolt vagyok,mert csak 1 igazolt lehetett a pályán, de gondoom nem volt feltűnő h az eltés mezben voltamxD "majd azt mondod h ott dolgozol".. ja,mint takarító?xD
este meg közös miss marple nézés.=)
tegnap..tolnán szakadt az eső. pesten meg a hó. de durván.. az esernyőm meg fenthagytam a buszon.. mikor rájöttem,akkor hajtott el.. de aztán 20 méter után megállt és odafutottam és felmehettem érte=)
nemsokára Vivikém névnapja, amit akartam csinálni,sztem nem megvalósítható jelen körülmények között,úgyh mást kell kitalálnom:@.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat