Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
Ákos?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
Ákos?

áá akkora kevergés van.. de remélem beengedik a többieket.. plusz még van 2 fölös jegy, vagy minimum 1, de inkább nem reklámozom,mert hátha nem engednek be... deazért remélem minden okés lesz,még így is, h szakad az eső.. de csak eláll.. v akkor a csarnokban tartják talán.. a lényeg h ott legyek és végre elmondhassam h voltam ákos koncerten:D persze a hillsongot nem überelheti, de annyira boldog voltam tegnap h alig aludtam.. 2ig csináltam a videót,utána meg 5kor néztem a telefont,nemtudom h közte aludtam e egyáltalán.. 1kor meg rámírnak,hogy késő van:D deha egyszer elkezdek egy videót,nem tudom abbahagyni..
aztán 8kor már fel is keltem.. tegnap meg 11kor.. szóval érdekes:D csak ma úgy elcseszte a kedvem az időjárás.. hihetetlen..
ottakarokmárlenni. kucival és norával. jaj.. hívom a norát h mi a helyzet, erre mondja h hát van egy kis bökkenő, ma sajnos nem tud jönni... aztán csak szivatott :@ Vivike tényleg sajnálom,hogy nem tudsz jönni:/ de biztos jó lesz a kispál is.:)

namostmár tuttttttiii h megyünk jaaaaj*.* kuci,nora,apa,anya,én. jáááj:D plusz még jön 2 ism, meg gondolom alapból is sok ismerős arc lesz. olyanjóvagyokxD viszek fideszes tollat aláíráshoz,meg egy krúdy könyvet,tudod vivike, amikor felolvasást tartott.. meg van egy szindbádos klippje is. deha megkérdezi h szeretem, nem fogom letagadni h rohadt unalmas volt a film:D majd max megemlítem a "szárnypróbálgatás krúdy stílusban"-t..xDDDD nemám:D szóval háh,eszemvan. ezért talán még kapunk 3an közös képet is. kuci írta h akármilyen szar lesz,első dolga lesz h facebookra felrakja.. hajaj,előre félek a fejemtől:DDDD nembaj, Ákos lesz a lényeg. ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat