Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
vica nap 2012

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
vica nap 2012

megnéztem a tavalyit, hát nem sok hasznosítható infó volt benne. egyébként tegnap hajnalban tudatosult bennem, hogy hoppá, már 23. van, holnap lesz a névnapom. de most nem volt időm "felkészülni" rá. mármint szeretem várni, és nem mások köszöntése miatt. hanem csak jó egy napot úgy megélni, hogy a sajátodnak érzed. pedig ma abszolút nem lesz semmi extra. semmi ünnepi ebéd. pedig anyának is névnapja van. hát ezért se szülessetek évának - azon kívül, hogy komolyan hangzó hülye név (és egyedül a vica formája elviselhető), még a karácsony is kiüti a ringből..

szombaton voltam korizni nővéremmel. nem estem el (megint)! bár egy kisgyereken majdnem átmentem, aki épp előttem taknyolt egyet,huh.. igaz,hogy az első órában kb. csak a jeget pásztáztam, hogy el ne essek, utána már kemény KÉT ismerőst láttam - akik közül talán a minoros lány tud(hat)ja, hogy ki vagyok, a sportösztöndíjas srác meg még életében nem köszönt.

http://www.youtube.com/watch?v=sikbAqDpayc
ja és még mindig martyt kérem karácsonyra. a leggyönyörűségesebb (bocsi Ákos) hang a világon. utálom magam,hogy itt volt debrecenben és én egy év késéssel tudtam meg.. -.-" annyira furcsa, hogy már kb 10-12 éves koromban, kislányként mennyire szerettem, és hogy ez egyáltalán nem változott, így félúton a 21 felé sem :')



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat