Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
mostanábannemszoktamtémátírni..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
mostanábannemszoktamtémátírni..

:(((
7:12.. mindjárt visszaalszok ahj:/ még 7végén sem alhatok normálisan,se szombaton se vasárnap, és akk csodálkoznak h egész héten kóma vagyok-.-"..
megettem a 3. túrótudit:(:/
nos. eza délelőtt hááát elégxarul sikeredett.. nem az eredményre gondolok mertaazt lexarom. csak zuhogott.. és wááá. persze pótzoknit minek is vinnék uuugyan..-.-". most tisztavíz a hajam de mehetek megmosni uhh. aztán újra kii és nézni a meccset. hát izgi lesz biztos-.- azért a nap mondata: de mázlistások! :D. meg.. maci most ehetsz.. miért?.. mert azt mondta az orvos h akkor egyek amikor jól esik (közbe zuhogottt az esőő..) :)
ajj most mivan:/ :ł

pajtím a naplódra reagálva.. hát kicsit komolyabb dolgokra gondoltam minth vkinek letörik a körme..:) meg nemis arra h rosszjegyet kap v mittudomén..mind1..

nahszóval a meccs.. jaaa pajtí. láttam nagyon untad:P am mértmentél el olyan hamar? nemis köszöntél el (mármint lehet igen csak nemhallottam.. legyél FELTŰNŐBB:P :) ). pedig akartam meccs után mutatni vmit:/ na mind1 akkor majd máskor..

mostmár téllleg a meccsről.. egésznap esett szal jóóféle volt a pálya.. a játékosok kül. nem érdekeltek szóval inkább a "szurkolókat" emelném kii. SZ.É.G.Y.E.N. !!hát milyen gáz már.. ezek a mai fiatalok, szokták mondani. hát ezek a mai öregek sem jobbak.. legalábbis ezek akik tiszteletüket tették ott.. 70éves de azér beszólogat meg szídja a bírót káromkodik stb. hát mutass példát vazz. na meg.. ilyen 40es anyának.. ott szídják a bírót szintén és olyanszépszavakat mondanak h csak na. hát lehet h a gyerek nem az iskolából tanulja ezt hanem otthonról?! aztán az ilyen anya gyerekeiből lesz majd olyan öreg hát mondhatom úgy h bunkó,mint akik ott voltak.. mááár olyan ideges voltam h fúú majdnem beszóltam nekik. attól még h "TOLNA",nem szentek. nem kell mindig nekik ítélni nem kell mindig őket védenie a bírónak sem.. mondjuk azt a bírót énsem bírom. de azért.. beszólogattak neki rendesen. hátmilyen*********k már. 100an egy ellen vagy miafax?! meg azok a nők is.. sztem fiingjuk nincs a focihoz (ezt most nem leszólásként mondom de nem hiszem h nagy fociszakértők...), de azért bekiabálgatnak mikor elviszi a lábát h jaaaaj semmiiii, kelj már feel stb.. ti fiatok lábát vinné el azthiszem másképp állnátok hozzá.. szóval tényleg szégyen nemtok mást mondani rá. így menjen le az ember egy meccsre. a meccstől függetlenül megutáálja azt a helyet. sok értelmes papa inkább maradna otthon aztán nézné a tvt-.-". vazz azt nem veszitek észre h 8éves kisgyerekek is ülnek ott?!!! hát erre tanítjátok őket utána meg csodálkoztok h ilyen az egész világ.. undoríítóóóó
nah asszem kidolgozom a töritételeket mert holnap sem lesz vmi sok időm..:S fájjjjjjjj

pajtí remélem azért jobban leszel:) és köszi h leírhattam:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat