Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-05-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-05-14

fizikára fel.
pingpongozás számológéppel,mert mi osztályunk értelmes dolgokra használja a matematikát.
etikán előítéletek, nők vs férfiak,mondták h rosszul vezetünk,mondtuk h egoisták. aztán a legnagyobb egok voltak felháborodva. kitalálták h írjunk IQ tesztet h kiderüljön h mi szimplán csak tanulunk és azért van ötösünk,de ők a vérprofik.ha profik akkor nemtom mértnem használják ki? na itt kezdődik az iq..
és mért a petit ültette mellém a tanár. olyanokat oszt h letudnám ütni és 3órás vitára hívnám ki,csak hát óra közepén, st. tanárnőnél eléggé veszélyes a dolog. de mikor ott a brigi,akkor elveszekednek ketten is,énmeg csak szurkolok a briginek.
ma kéziztek,remélem ügyesek voltak,4 osztály kimehetett a 3.óra után megnézni őket,mi persze nem,mért? mert. a volt ofőnk úgy szeret minket és úgy utálja a kollegáit,h benttartott minket, legyünk csak a suliban,ezzel megkeserítve az összes tanár életét.okos.irod.5.
kommentemet pedig megírtam.ennyi a mai nap.mentem tanulni és edzés.tökjó volt az edzés.és nemis haltam meg.
nemvégeztem a fizikával úgyh eszek és tanulom tovább:S aza baj h közöm nincs hozzá..mert a felét a maciról írtam le,és így, h nm voltam ott,hát eléggé érthetetlen h mi miért..de azért igyekszem..most 7végén lesz az ákos koncert pécsen?:( mondjuk mondtam, h nemmegyek,mert vasárnap és este és másnap suli és pécs 1órára van..de azért sajnálom..bár csomó dalát nemtudom,azmeg tök égés ha odamegyek csápolni oszt nemtudok a szövegét alias énekelni sem:D de vígasztalom magam azzal, h uniteden legalább voltam..és azért az the best.na megyek:S
jóéjt mindenkinek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat