Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2008-07-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2008-07-14

hétfő.
21¤.¤
hátma Tanival tanultuunk finnül (nolla,yksi,kaksi,köszi,TUDOK,xDDDDDDD), spanyoluul,svédül,norvégül,dánul,lengyelül,horvátul és őő. azthiszem ennyi:F xDD

na bővítem akkor *TUDOK*:
nolla,yksi,kaksi,kolme,neljä,viisi,kuusi,seitsemän. azthiszem mert puska nélkül írtam:$
és mától mégjoban utálom a b.....i felhőket:E és ne tévesszen meg senkit nem káromkodtaam:Ő :P ^^

köszönöm Májkrémes Angyalom:P <3
szereteek tölgy lenni*.* xDD
A fák királya. Gazdag képzeletvilággal rendelkezik. Fantáziája határtalan. Energikus és bátor. Optimista, mindig igazat mond, járjon is ez bármilyen következménnyel. Ritkán meggondolatlan. Terveit általában egyedül, segítség nélkül éri el. Színes egyéniség, aki dicsőségre vágyik, ezért igyekszik mindent meg is tenni. Nagylelkű, ösztönös érzéke van a túlélésre.
Jellemző rá az önfeláldozó magatartás, családjáért, közvetlen barátaiért bármit megtesz.
Újhold-ember: Szereti a kockázatvállalást, és olyan kötelezettségeket is elvállal, melyeket nehéz teljesítenie. Vezetői ambíciókkal bír, és képes felülemelkedni az emberi kapzsiságon és zsugoriságon is.
Telihold-ember: Ő már kevésbé hajlandó anyagi áldozatokat hozni boldogulásáért. Mivel úgy érzi, hogy nehéz helyzetekben is csak saját magára számíthat, ritkán kér segítséget másoktól. Pedig néha nagy szüksége lenne rá.
A szerelmes Tölgy: Akár hölgy, akár úr tölti be a szerelemben a Tölgy szerepét, ő viseli a kalapot, ő akar irányítani. Olyan partnerre van szükség, akit nem zavar az alárendelt szerep. Ugyanakkor szüksége van a szeretetre, melyet szívesen viszonoz. Egyben szenvedélyes, s ha szerelmes, ez tölti be a központi szerepet életében.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat