Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
mennyi könnybe lábadt szem

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
mennyi könnybe lábadt szem

kikaptunk ollééé. pedig úgy mentem oda, hogy süt a nap, meleg van, ma nyerünk.
előttünk játszottak a kosaras lányok. sikeresen lepezsgőzték a pályát, de nem kicsit... és otthagyták nekünk ilyen ragadósan-.- gratulálni tudok csak nekik hozzá, barmok.
a meccsen sem lett jobb a hangulatom. ez a bíró... odajött az első félidő után, hogy kaphat-e szőlőcukrot. mondtam, hogy persze. aztán akárhányszor elment a kispad mellett és ott ültem, mindig mondott valamit, meg kérdezte, hogy "miért nem mosolyog a kollegina?". na szóval folyamatosan lökte a szöveget és annyira kínos volt.. egy bíró ne velem tárgyalásszon, hanem a meccsre figyeljen :v

el akartam menni sétálni valamerre, de a maci nem reagált az smsemre. igazából lenne dolgom, de lusta vagyok, és ki kéne használnom, amíg még halasztgathatom a dolgaimat, mert vizsgaidőszakban ilyen nem lesz:D de nem jön el senki velem, egyedül pedig nem akarok.. utoljára a szakítás előtti estén mentem el így egyedül sétálni a patikához..de ha magam vagyok,csak fáj..

még hogy nem jó melegen a puding!O_o

holnap unokatesóm és a férje végre beköltöznek az új lakásba, itt lesznek tőlem 3 percre, mindennap elmegyek előttük.. úgyhogy gondolom sokszor fogunk összefutni és ennek igazán örülök:)) az egyetlen jó hír a mai napon..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat