Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
gerecse

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
gerecse

majd talán holnap kifejtem a kirándulást és egyéb dolgokat, de most.. most érzem a tegnapi kilométereket..
...........................................................
csütörtök van, de ide írom inkább.

büszke vagyok magamra, hogy legyalogoltam ezt a 13 (több is volt az eltévedésekkel együtt:D) km-t. tudom, hogy alapvetően nem sok, de bizonyos állapotban az. hadd ne részletezzem, mindegy. :D két busszal mentünk. már az elején hozzánk szegődött egy kislány, akit a nóri már korábbról ismert:) másodikos, de nagyon okosO_o órákig szóláncoztunk nevekkel. a végén már én voltam vele, a nóri pedig egy józsi nevű sráccal. azt hittük, az ajtonnyal majd megfogjuk őket, de nem sikerült:( :D közben állandóan hozzám rohangáltak a kislány húgai, hogy fényképezni akarnak a gépemmel:D talán azért lett pár kép homályos, mert csokis kézzel taperolták a lencsét. ki tudja. :DD egy kisfiút lefizettem rágóval, hogy engem ne fényképezzen, aztán kiderült, hogy le is merült már a gép - ami nem is az övé volt..:D erről ennyit. a túra közben nem történt semmi izgalmas, elbeszélgettük az időt. aztán megérkeztünk Héregre. ki volt rakva vagy 10-10 felöltöztetett műanyag banya, akik kifelé mentek, illetve akik az erdő felől jöttek a hátukon a rőzsével. elég morbid voltO_o kaja után nővéremmel elmentünk egy repce"földre", csináltunk ugrálós képeket (viccesek lettek:DD kiderült, hogy nem tudok esztétikusan ugrani), meg én róla rengeteg repcés képet (nagyon szép volt az a sooook sáárgaaa). tegnap a családnak is átküldtem a kislányokról készített (kb 30:D) képeket:) a sporttelepen voltunk még kb 1 órát,de már nem álltam be focizni, úgysem a szívem csücske ez a tömegfoci....:D egész piros lett a karom, sajnos mára már kb ugyanolyan fehér vagyok, mint voltam:D

este feljöttem még az előadást megbeszélni, és láttam, hogy erik anyukája írt a sütis képem alá:) fura, hogy kétszer láttam összesen, de valamennyire mégis "szeretem". talán mert már csak ő az egyetlen kapcsolódási pontom..őt nem is töröltem, mert vele semmi bajom nincs, csak a fiával.. ő nagyon aranyos és kedves, hogy ezek után is írt:) bár nem tudom, ő mennyit tudhat az egészről. valószínűnek tartom, hogy erik oda sem adta neki a mézeskalácsokat, amiket még utoljára küldtem.. vagy csak nem adta tovább a reakciót. na mindegy, ez már lényegtelen.

http://www.youtube.com/watch?v=gh90stkXV3w
a férfiak nem szoktak (előre) zenét keresni az esküvőjükre, ugye? mert én ezt akarom.

......................................................
http://www.youtube.com/watch?v=zLr2UjxuaTk&feature=fvwrel ez a szám eddig semmiféle negatív érzelmeket nem keltett bennem. ma jöttem rá, hogy ezentúl fog..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat